Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir litre benzinle 80KM+ yol gitmek

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

önce patentini alır sonra grafik kartı politikası izlerdim.

elindeki kozun hepsini oynamazdım, yavaş yavaş azar azar piyasaya sürerdim. böyle kriz de çıkmazdı. :p

yani 1 litre benzinle 80 km giden arabayı yaratabiliyosam, 40 km gideni de yaratabilirim demektir. satış işine öyle girerdim. 80'in patenti de bende olduğuna göre sorun olmaz. ya da olur mu ki :p patenti gizli almak lazım.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bişey olsa patentini alsan yada araba üreticilerine satsan onlar piyasaya sürse hertürlü pertol üreticisinin işine gelir.
yaparlar %500zam hep rezervleri cabuk bitmez hem aynı tam takır parasını kazanır.

ama gece deponuzdan benzini çalarlar :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

en süper fikir,tek olarak kullanmak sanırsam...
Nede olsa,herşey yerli yerinde gidiyor.
Silthin dediği gibi,toplu dünya düzen değişimi oluyor yoksa..
1 Litre benzinin,100 milyon olması gibi bir şey düşünemiyorum.
Olayın Örtpas edilmesi durumu çok daha ağırlık basan bir yönde.Patent almadan dahi ört-pas sistemi[ki bu sistem TRde aşırı hızlı çalışıyor...] ile ortadan kaldırılmak mümkün..
Ha,1 litre benzinin 100 milyon olduğunu hesaplayalım,Benzinle çalışan Jenaratörlerden,çim biçme makinelerine kadar herşeyin ayarlanması gerekiyor.[kim çimlerini biçmek için 100 milyon verecek ki?].
Sistemin maliyeti 10 milyonda olsa,1 milyarda olsa,eninde sonunda kaos başlayacağı açık ve net...
//edit:Quinin dediğini yapmakda süper bir olay ;)

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 27 Temmuz 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şunu diyeyim ki 1 litre benzinle 50km yol yapabilen hybrid motorlu araçlar yapıldı.

zaten sonunda fallout daki gibi arabaya ufak çapta bir nükleer reaktör takacağız. :) aslında soğuk füzyon da süper gider be :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

ben bulsam böyle bir şeyi kimseciklere söylemem. dünyadaki petrol hayvanlar gibi harcansın. zaten petrolü dünyada tüketen ülke amerika... dünyanın %70 kadarını o tüketiyor. petrol biterse ve ne kadar çabuk biterse o kadar iyi yoksa 50 yıl içinde ne iran ne suriye ne kuveyt ne müslüman ülke kalacak... hiç değilse uçak kullanamazlar. hidrojeni o kadar hazır ve bol bulmak biraz sıkar....[signature][hline]yaşasın bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...