Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 önce patentini alır sonra grafik kartı politikası izlerdim. elindeki kozun hepsini oynamazdım, yavaş yavaş azar azar piyasaya sürerdim. böyle kriz de çıkmazdı. :p yani 1 litre benzinle 80 km giden arabayı yaratabiliyosam, 40 km gideni de yaratabilirim demektir. satış işine öyle girerdim. 80'in patenti de bende olduğuna göre sorun olmaz. ya da olur mu ki :p patenti gizli almak lazım.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Yaşasın Open Source! İnternetten dünyaya yayımlarım patent'ini aldıktan sonra! :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 heralde yayımlamazsın..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 fake id olayını herkes benden sonra yazmış ama kopya çekmeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 böyle bişey olsa patentini alsan yada araba üreticilerine satsan onlar piyasaya sürse hertürlü pertol üreticisinin işine gelir. yaparlar %500zam hep rezervleri cabuk bitmez hem aynı tam takır parasını kazanır. ama gece deponuzdan benzini çalarlar :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 kaç kez elektrikle çalışan otoları duydunuz? yüzlerce kez. Kaçı ört pas edildi? hepsi.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ole bisey yaptıysan eger gidip direk patentini alıcaksın tabi bundan kimsenin haberi olmaması lazım..Ve gidip bunu bi araba firmasıyla konusup onlara satıcaksın...Araba Firmalarının ılgisini cekebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 en süper fikir,tek olarak kullanmak sanırsam... Nede olsa,herşey yerli yerinde gidiyor. Silthin dediği gibi,toplu dünya düzen değişimi oluyor yoksa.. 1 Litre benzinin,100 milyon olması gibi bir şey düşünemiyorum. Olayın Örtpas edilmesi durumu çok daha ağırlık basan bir yönde.Patent almadan dahi ört-pas sistemi[ki bu sistem TRde aşırı hızlı çalışıyor...] ile ortadan kaldırılmak mümkün.. Ha,1 litre benzinin 100 milyon olduğunu hesaplayalım,Benzinle çalışan Jenaratörlerden,çim biçme makinelerine kadar herşeyin ayarlanması gerekiyor.[kim çimlerini biçmek için 100 milyon verecek ki?]. Sistemin maliyeti 10 milyonda olsa,1 milyarda olsa,eninde sonunda kaos başlayacağı açık ve net... //edit:Quinin dediğini yapmakda süper bir olay ;) [Bu mesaj Halfmumi tarafından 27 Temmuz 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 böyle bir şey bulsam fantazi yapardım topic açardım gizli gizli birşeyler sorardım[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 şunu diyeyim ki 1 litre benzinle 50km yol yapabilen hybrid motorlu araçlar yapıldı. zaten sonunda fallout daki gibi arabaya ufak çapta bir nükleer reaktör takacağız. :) aslında soğuk füzyon da süper gider be :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Bilimsel olarak çok çok düşük hızla gidebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 aslında olsa ve benzin pahalansa daha iyi olur bence.benzin de elbet birgün tükenecek gecikmiş olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bi scooter aliyosun bunu yapiyosun 50 lik ile[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben bulsam böyle bir şeyi kimseciklere söylemem. dünyadaki petrol hayvanlar gibi harcansın. zaten petrolü dünyada tüketen ülke amerika... dünyanın %70 kadarını o tüketiyor. petrol biterse ve ne kadar çabuk biterse o kadar iyi yoksa 50 yıl içinde ne iran ne suriye ne kuveyt ne müslüman ülke kalacak... hiç değilse uçak kullanamazlar. hidrojeni o kadar hazır ve bol bulmak biraz sıkar....[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar