Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Masquerade said: Azmodai said: mokoko said: bi takım kendi fb taraftarı diyen şerefsizler denizi selçuğu bilikayı falan ıslıklıolar. lan deniz naapsın. adam sağ kanatta oynuo. yedekte deivid varken sen git denizi oynat sağ kanatta. sora denizi ıslıklıolar. isliklara ben de karsiyim ama selcuk, deniz ve bilica gibi adamlar su takimdan gitmeli artik. Adam gibi bir takim kurmamiz lazim duzgun yedeklerle ve as oyuncularla. Gerci yonetim de hakli, gokhan gonulun milli takimdaki yedegi SARBI cunku baska sag bek yok ulkede.sabri gg'den cok daha iyi bu sene ama. anca hayalgucunde sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: bence yenilecez. ve yenilmemiz lazim cunku bu kadroyla buraya gelip bu puani toplamak bile garip yani. Reality check lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bu sene ofansif anlamda harbi daha iyi ama ya.Sakatlanmadan önce tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ezber taraftarı olma azmo. :P izle 2 takımı da. burda bile maçı izlemeyip yorum yapıyon mesela dsafs. ayrıca gol bariz ofsayt. yardımcıya helal, güzel yakaladı. 2. yarı fener çevirir maçı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sarbi bildigin kotu abi. Sirf sac cizgisi bile bunun kanitidir. ve evet, sanirim son 10 yildir fb - gs maclari disinda bir tane gs maci izlemedim, ve izlemem de sdhfhg. En son uefa finalini izlemistim iste, siz dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: sarbi bildigin kotu abi. Sirf sac cizgisi bile bunun kanitidir. ve evet, sanirim son 10 yildir fb - gs maclari disinda bir tane gs maci izlemedim, ve izlemem de sdhfhg. En son uefa finalini izlemistim iste, siz dusunun. Ben 10 yaşında mahallede top oynuyodum o maç olurken :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Maç 90'a kadar aynı gider 90+6'da alex atar kurtarır 1 puanı. Bu kadar kötü dandun maç daha görmedim ben. Fenerbahçe gs lig maçlarında oynadığının %40'ını oynayabiliyor olsa şu maçta rahat 3-0'dı şimdi. Spiker de çok kötü. "Fener oyuncuları nasıl desem biraz larçlar değil mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sen bayagi bebeymissin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 cevap vermiyom daha sana azmo dsafsa. fb taraftarı da ayrı komik. süper demotive ediyor oyuncusunu. aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 spikerler arada muabbete giriolar. maç cok kotu diye sıkılıolar heralde. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 motive edecek topçu yok takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bayaa bayaa ya. Uzatmaları izlemiştim ama geç olmuştu komşular kızıyodu.Taffarelin kurtarışı hala aklımda gitmez de artık asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 evet yahu, bari mactan sonra soyunma odasina giderken kufur et di mi. ama sizi de gorduk masq, bu aralar gotunuz kalkti diye bole iyisiniz, petreli yillarinizda cok kufur yerdi oyunculariniz. (tamamen hayal urunudur, yazar burada maziden ornek vererek senin de unuttugunu umut ediyor burada) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Petreye değil de inomotoya falan küfür etmişizdir ama evde babamla maç izlerken asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bi halt olmaz bu takımdan başta Alex olmak üzere çoğu topçunun yollanması lazım ,Alex bitmiş artık takımı 10 kişi oynatıyor her maç sonra gidiyo bir gol atıyo asist yapıyor maçı Alex kurtardı oluyor yok öyle birşey Alex olmasa zaten bu takım bu hallere düşmez kimsenin maçı kurtarmasına gerek kalmaz, Volkan ne iş yapar peki ya bir kere maç kazandırdımı Volkan bu sezon geleni alıyo gideni alıyo , Deniz Selçuk felan zaten Allahlık herkesde kabahati onlarda arıyor ama onlardan önce suç aranacak o kadar futbolcu varki bu takımda , şampiyonluk felan hayal , ilk 2 ye bile giremeyiz sezon sonunda biz..Ha ligdeki diğer takımlar iyimi oda yok Ardayı çıkar gs dan , gs Fenerden beter olur , beşiktaş zaten Allahlık , Bursa akıllı olursa bu sezon şampiyon olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bonjo sakin aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 İptal edilen gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 alex bitmiş falan değil. alexin yanına adam gibi appiahları tuncayları anelkaları verdiniz mi de alex oynamıyor diyorsunuz. maldanadodan cristiana terfi ettik birşey değişti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ofsayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dartanian said: bayaa bayaa ya. Uzatmaları izlemiştim ama geç olmuştu komşular kızıyodu.Taffarelin kurtarışı hala aklımda gitmez de artık asd o gene iyiymiş ben zıplarken yatağı kırmıştım sevinçten bide babamdan fırça yemiştim. PS: Bende 10 dum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bariz ofsaytmis ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kotu gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: bariz ofsaytmis ki. evette santostan topa temas yok aktif bölgede olduğu için geldi ofsayt. bide bi el kol oynattı santos top gelince lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 eh aktif pasif bilemem top fazla yakinindan gecmis, bi de topa dopgru hareket ettiyse el kol yaptiysa dedigin gibi dogrudur yani. aglaayacak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Pozisyon ofsayt tamam da, aktif alan kuralı iptal edilmemiş miydi geçen senenin başında, topa değmek şart olmamış mıydı? Ben öyle hatırlıyorum. Kaldı ki Santos kalecinin sağında, Deniz solundan şut çekiyor, görüş alanını kapatacak bir durum yok gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar