Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: İstanbul BB - Fenerbahçe 28.02.2010 @ 15:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi takım kendi fb taraftarı diyen şerefsizler denizi selçuğu bilikayı falan ıslıklıolar. lan deniz naapsın. adam sağ kanatta oynuo. yedekte deivid varken sen git denizi oynat sağ kanatta. sora denizi ıslıklıolar.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

bi takım kendi fb taraftarı diyen şerefsizler denizi selçuğu bilikayı falan ıslıklıolar. lan deniz naapsın. adam sağ kanatta oynuo. yedekte deivid varken sen git denizi oynat sağ kanatta. sora denizi ıslıklıolar.

isliklara ben de karsiyim ama selcuk, deniz ve bilica gibi adamlar su takimdan gitmeli artik. Adam gibi bir takim kurmamiz lazim duzgun yedeklerle ve as oyuncularla.

Gerci yonetim de hakli, gokhan gonulun milli takimdaki yedegi SARBI cunku baska sag bek yok ulkede.
Mesaj tarihi:
Her şey yarar zaten bu hafta beşiktaşa. en kötü ihtimalle biz kazansak bile bjk için puan farkı daha da açılmamış olacak. Bu bile zaten beşiktaş için çok büyük ilerleme :P
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

mokoko said:

isliklara ben de karsiyim ama selcuk, deniz ve bilica gibi adamlar su takimdan gitmeli artik. Adam gibi bir takim kurmamiz lazim duzgun yedeklerle ve as oyuncularla.

Gerci yonetim de hakli, gokhan gonulun milli takimdaki yedegi SARBI cunku baska sag bek yok ulkede.

abi tmm ona bende katılıorm ama sonucta senin takımının formasını terleten bi adamı ıslıklamak tamamen şerefsizliktir.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

bjk avrupaya gidebiliyorsa seneye basaridir bence.

şu eksik maçıda bi oynasakta
neyin ne oldugu görülse
kimse hesaba katmadan konuşmuyormu şunu
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Azmodai said:

mokoko said:

abi tmm ona bende katılıorm ama sonucta senin takımının formasını terleten bi adamı ıslıklamak tamamen şerefsizliktir.

dedigim gibi, ne olursa olsun, rakip olsun kendi futbolcun olsun, isliga kufure falan karsiyim. Orda da begenmesen de senin takimin icin oynuyor adamlar, o moral bozuklugu ile nasil oynasin herif.
Mesaj tarihi:
Llama said:

Azmodai said:

bjk avrupaya gidebiliyorsa seneye basaridir bence.

şu eksik maçıda bi oynasakta
neyin ne oldugu görülse
kimse hesaba katmadan konuşmuyormu şunu

kotu bir takimsiniz kankilator. kotu yani. Gecen gun baktim da tekrar... :/ oldum.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:

mokoko said:

sabri gg'den cok daha iyi bu sene ama.
  • Yeni Oluştur...