mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bi takım kendi fb taraftarı diyen şerefsizler denizi selçuğu bilikayı falan ıslıklıolar. lan deniz naapsın. adam sağ kanatta oynuo. yedekte deivid varken sen git denizi oynat sağ kanatta. sora denizi ıslıklıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 neyin istikrarı azmo? 1-0 ın mı kanserin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çok sevinmemek lazım, fb yenilirse kardeşliği bozmamak adına biz de yenilicez muhtemelen akşama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Rewendor said: çok sevinmemek lazım, fb yenilirse kardeşliği bozmamak adına biz de yenilicez muhtemelen akşama :) off bjk ye ne yarıcak bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Khelben said: neyin istikrarı azmo? 1-0 ın mı kanserin mi? yonetim cok degisik kafalarda bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Llama said: Rewendor said: çok sevinmemek lazım, fb yenilirse kardeşliği bozmamak adına biz de yenilicez muhtemelen akşama :) off bjk ye ne yarıcak bu hafta ahahha insallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 mokoko said: bi takım kendi fb taraftarı diyen şerefsizler denizi selçuğu bilikayı falan ıslıklıolar. lan deniz naapsın. adam sağ kanatta oynuo. yedekte deivid varken sen git denizi oynat sağ kanatta. sora denizi ıslıklıolar. isliklara ben de karsiyim ama selcuk, deniz ve bilica gibi adamlar su takimdan gitmeli artik. Adam gibi bir takim kurmamiz lazim duzgun yedeklerle ve as oyuncularla. Gerci yonetim de hakli, gokhan gonulun milli takimdaki yedegi SARBI cunku baska sag bek yok ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Her şey yarar zaten bu hafta beşiktaşa. en kötü ihtimalle biz kazansak bile bjk için puan farkı daha da açılmamış olacak. Bu bile zaten beşiktaş için çok büyük ilerleme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bjk avrupaya gidebiliyorsa seneye basaridir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: mokoko said: bi takım kendi fb taraftarı diyen şerefsizler denizi selçuğu bilikayı falan ıslıklıolar. lan deniz naapsın. adam sağ kanatta oynuo. yedekte deivid varken sen git denizi oynat sağ kanatta. sora denizi ıslıklıolar. isliklara ben de karsiyim ama selcuk, deniz ve bilica gibi adamlar su takimdan gitmeli artik. Adam gibi bir takim kurmamiz lazim duzgun yedeklerle ve as oyuncularla. Gerci yonetim de hakli, gokhan gonulun milli takimdaki yedegi SARBI cunku baska sag bek yok ulkede. abi tmm ona bende katılıorm ama sonucta senin takımının formasını terleten bi adamı ıslıklamak tamamen şerefsizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bence aziz yıldırım lan ben bu yüzden daumu yollamıştım şimdi aklıma geldi diye basıp yollayacak daumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: bjk avrupaya gidebiliyorsa seneye basaridir bence. şu eksik maçıda bi oynasakta neyin ne oldugu görülse kimse hesaba katmadan konuşmuyormu şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 mokoko said: Azmodai said: mokoko said: bi takım kendi fb taraftarı diyen şerefsizler denizi selçuğu bilikayı falan ıslıklıolar. lan deniz naapsın. adam sağ kanatta oynuo. yedekte deivid varken sen git denizi oynat sağ kanatta. sora denizi ıslıklıolar. isliklara ben de karsiyim ama selcuk, deniz ve bilica gibi adamlar su takimdan gitmeli artik. Adam gibi bir takim kurmamiz lazim duzgun yedeklerle ve as oyuncularla. Gerci yonetim de hakli, gokhan gonulun milli takimdaki yedegi SARBI cunku baska sag bek yok ulkede. abi tmm ona bende katılıorm ama sonucta senin takımının formasını terleten bi adamı ıslıklamak tamamen şerefsizliktir. dedigim gibi, ne olursa olsun, rakip olsun kendi futbolcun olsun, isliga kufure falan karsiyim. Orda da begenmesen de senin takimin icin oynuyor adamlar, o moral bozuklugu ile nasil oynasin herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Llama said: Azmodai said: bjk avrupaya gidebiliyorsa seneye basaridir bence. şu eksik maçıda bi oynasakta neyin ne oldugu görülse kimse hesaba katmadan konuşmuyormu şunu kotu bir takimsiniz kankilator. kotu yani. Gecen gun baktim da tekrar... :/ oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 gs kadar kotu degilsiniz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ah ulan deniz vermişti gerekli cevabı o ıslıklayan şerefsizlerede ofsaytmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bitmedi daha ilk yarı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 elini kaldırmasa santos belki ofsayt vermicekti hakem. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Abi zaaaaa olmuş ilk yarı.2yarı farklı bi fener sahada olucaktır ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: gs kadar kotu degilsiniz ama. kalp kırıyosun azmo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dartanian said: Abi zaaaaa olmuş ilk yarı.2yarı farklı bi fener sahada olucaktır ama bence. ne kadar farklı olabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: mokoko said: bi takım kendi fb taraftarı diyen şerefsizler denizi selçuğu bilikayı falan ıslıklıolar. lan deniz naapsın. adam sağ kanatta oynuo. yedekte deivid varken sen git denizi oynat sağ kanatta. sora denizi ıslıklıolar. isliklara ben de karsiyim ama selcuk, deniz ve bilica gibi adamlar su takimdan gitmeli artik. Adam gibi bir takim kurmamiz lazim duzgun yedeklerle ve as oyuncularla. Gerci yonetim de hakli, gokhan gonulun milli takimdaki yedegi SARBI cunku baska sag bek yok ulkede.sabri gg'den cok daha iyi bu sene ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bence yenilecez. ve yenilmemiz lazim cunku bu kadroyla buraya gelip bu puani toplamak bile garip yani. Reality check lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Daha farklı daha kötü gjkasbgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar