Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: İstanbul BB - Fenerbahçe 28.02.2010 @ 15:00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

Ah biraz da anlayabilsek orda neden " BEN" öznesini kullandığımı.. ah ah.. bu işi yapan bir özneye ihtiyacımız vardı ve kendimi kullanarak kimseyi zan altında bırakmak istemedim.

yok yani. fanatik dallamalar yapıyor bunu. o formayı çıkarınca hiç bir farkı yok kimsenin.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Ya aslına bakarsaan kendi kendimize diyoruz ki , Ben Beşiktaşlıyım , ben fenerliyim , ben gs liyim filan.. sonra bu ne sebepten dolayı , bize ne faydası olacağını bilmediğimiz şeyler için burda birbirimizle tartışıyoruz , dışarda kavga ediyoruz , maçlarda küfürler ediyoruz filan... böyle düşününce size de çok saçma gelmiyor mu? ben neye göre Beşiktaşlıyım ve Gs li bir adama niye küfür ediyorum , laf söylüyorum , onunla tartışıyorum?

bole konusmaya devam edersen 1 2 gune title gelir ben soliim
Sosyal ağlarda paylaş

Cristian net kırmızıydı, Alex'inki de keza. Guiza'nın pozisyonunda aynı şey bir gs'liye yapılsa kırmızı OOoOo derdim ama bilmiyorum, yanlı düşündüğüm için değil gibi geliyor adasf

Fenerin şu oyununu izleyince cidden üzüldüm, gelip ZAAAAA bile yazamadım maç sıcağı. Zaten 1 saat sonra da bizim maç başlayacak ZAAAAA'larımız reflect yemesin.

Rıdvan da %100 futbolda enrage oldu, adam 2. golü offside yapmak için kurallarda bug ararken dayanamadım en son kapattıp televizyonu lol.
Sosyal ağlarda paylaş

ABV Daum, ABV Aziz!

Bu Bilica hadımıyla olmaz, senede 10-15 maç oynamayan Lugano ile olmaz, Selçuk-Deniz-Önder-Cristian pasifleriyle olmaz doğrudüzgün adamlar al değiştir şunları dedik ama duyan yok tabii.

Tek oyuncumuzun fiyatında bir takıma yeniliyoruz ya bravo, müstahaktır bunlar Azize beter olsun diktatör herif, nasılsa camia onun tümüyle.

edit: Ha bir de Guiza'nın pozisyon olsa noolur olmasa noolur zaten boş kaleye bile atamıyo o hödük!
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Abi kameranın açısı tam düz değil ve o adam zaten topun arkasında değil mi ilk orta açarken?

Yan hakem tam top ortaya gönderilirken topun hizzasında, ofsayt olsa görmemesi imkansız ki pierolar ile açıklarlar birazdan.

Maçı sonuna kadar izledim, hakem dengeli bir maç yönetti, iki tarafın da sertliklerine göz yumdu. Alex'e verdiği kart kesinlikle doğruydu. Adamın dizine öyle taban girilmez. O adam da ekmek yiyor futboldan. Biraz daha zorlasa kesin lifler kopardı. Allahtan alex bilinçli de çekmeye çalıştı ayağını ama geç oldu baya. Kart doğruydu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...