Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 alexin kirmizisi da ofsaytta hakli, aglamaya gerek yok kanimca. kotu oynadik, kotu yenildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 azmo senin gibi omurgalı fenerlilere hasretiz vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 suBzer0 said: Ah biraz da anlayabilsek orda neden " BEN" öznesini kullandığımı.. ah ah.. bu işi yapan bir özneye ihtiyacımız vardı ve kendimi kullanarak kimseyi zan altında bırakmak istemedim. yok yani. fanatik dallamalar yapıyor bunu. o formayı çıkarınca hiç bir farkı yok kimsenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ofsaytı bilemem ama alex'in ki kırmızı ise guiza'nın pozisyonunda ki kart o zaman 2 kere kırmızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Yok artık ali sami... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: alexin kirmizisi da ofsaytta hakli, aglamaya gerek yok kanimca. kotu oynadik, kotu yenildik. Azmo öpücem be :) Hani şunu sizin bizim yöneticiler yenildiklerinde söyleyebilse, süper olacak herşey. Ama hala herkes hakeme yükleniyorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 suBzer0 said: Ya aslına bakarsaan kendi kendimize diyoruz ki , Ben Beşiktaşlıyım , ben fenerliyim , ben gs liyim filan.. sonra bu ne sebepten dolayı , bize ne faydası olacağını bilmediğimiz şeyler için burda birbirimizle tartışıyoruz , dışarda kavga ediyoruz , maçlarda küfürler ediyoruz filan... böyle düşününce size de çok saçma gelmiyor mu? ben neye göre Beşiktaşlıyım ve Gs li bir adama niye küfür ediyorum , laf söylüyorum , onunla tartışıyorum? bole konusmaya devam edersen 1 2 gune title gelir ben soliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 alexin ciddi kırmızı değil yalnız. sarı en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ridvan zorla istanbulun attigi 2. golu ofsayt yapti kendince. sen yapma bari ridvan sen yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bence, christianın pozisyon net kırmızı guizayı düşüren adamın pozisyon net kırmızı fenerin verilmeyen gol ofsayt alexin pozisyon net kırmızı şu anda özetten izledim, ona göre fikir belirtiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Kanuni said: ridavan zorla istanbulun attigi 2. golu ofsayt yapti kendince. sen yapma bari ridvan sen yapma! adam net topun arkasından çıkmıyor mu? 2 side yani vuranda önden giden de ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Hakem guizanın düşürülmesi pozisyonuna bilerek kırmızı vermedi. Guiza nasılsa atamaz ve top hızlı gidiyordu, kalecinin yakalama şansı çok yüksek. Bariz değil gol şansı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bu arada emre mi tahrik ediliyormuş vay anasını sayın seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Gökhan Ünalı neden aldım madem Semih yedek oynuyacaktı? Senin sahanda oyuncu yok forvete yedeğin bile olduğu halde yedek mi alıyorsun. Pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Rıdvan gayette fanatik bir adam aslında. Ne bekliyorsunuzki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Kanuni said: ridavan zorla istanbulun attigi 2. golu ofsayt yapti kendince. sen yapma bari ridvan sen yapma! Sen rıdvanın hangi fener maçında duygularıyla hareket etmediğini gördün onun dışında acaip iyi yorumcu.. 2.golün ofsaytla yakından uzaktan ilgisi yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Aziz Yıldırımdan almıştır talimatı Rıdvan ona göre konuşuyordur. Aziz Yıldırım artık açıklama yapmıyor. Yaptırtıyor. Hiç mi farketmediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Cristian net kırmızıydı, Alex'inki de keza. Guiza'nın pozisyonunda aynı şey bir gs'liye yapılsa kırmızı OOoOo derdim ama bilmiyorum, yanlı düşündüğüm için değil gibi geliyor adasf Fenerin şu oyununu izleyince cidden üzüldüm, gelip ZAAAAA bile yazamadım maç sıcağı. Zaten 1 saat sonra da bizim maç başlayacak ZAAAAA'larımız reflect yemesin. Rıdvan da %100 futbolda enrage oldu, adam 2. golü offside yapmak için kurallarda bug ararken dayanamadım en son kapattıp televizyonu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 vaperon said: Aziz Yıldırımdan almıştır talimatı Rıdvan ona göre konuşuyordur. Aziz Yıldırım artık açıklama yapmıyor. Yaptırtıyor. Hiç mi farketmediniz? Sadece sizin kahvedekiler farketmiş heralde canlarının sıkıldığı bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Abi kameranın açısı tam düz değil ve o adam zaten topun arkasında değil mi ilk orta açarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bu da bir başlangıç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ABV Daum, ABV Aziz! Bu Bilica hadımıyla olmaz, senede 10-15 maç oynamayan Lugano ile olmaz, Selçuk-Deniz-Önder-Cristian pasifleriyle olmaz doğrudüzgün adamlar al değiştir şunları dedik ama duyan yok tabii. Tek oyuncumuzun fiyatında bir takıma yeniliyoruz ya bravo, müstahaktır bunlar Azize beter olsun diktatör herif, nasılsa camia onun tümüyle. edit: Ha bir de Guiza'nın pozisyon olsa noolur olmasa noolur zaten boş kaleye bile atamıyo o hödük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 geçmiş olsun sadsadasdasdadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Dartanian said: Abi kameranın açısı tam düz değil ve o adam zaten topun arkasında değil mi ilk orta açarken? Yan hakem tam top ortaya gönderilirken topun hizzasında, ofsayt olsa görmemesi imkansız ki pierolar ile açıklarlar birazdan. Maçı sonuna kadar izledim, hakem dengeli bir maç yönetti, iki tarafın da sertliklerine göz yumdu. Alex'e verdiği kart kesinlikle doğruydu. Adamın dizine öyle taban girilmez. O adam da ekmek yiyor futboldan. Biraz daha zorlasa kesin lifler kopardı. Allahtan alex bilinçli de çekmeye çalıştı ayağını ama geç oldu baya. Kart doğruydu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ya adam yere daha sağlam bassa bence bişey olurdu o bacağa..Darbeden sonra kaldırabilince kendi etrafında döndü ve bişey olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar