SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 FromTheHell said: SeaGle said: bu arada bilgisayardan ie yi silersen ve herhangi tarayıcın yoksa başka ayrıca tarayıcı özelliği barındıran programlar da yoksa (ares, limewire falan), nasıl tarayıcı indirebilirsin netten paradoks gibi geliyo bu bana sdsf o yüzden ie'yi silemiyoruz ^.^ abi windows bileşenlerini ekle/kaldır diye bişey var, siliniyor ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 bi download manager kurar onna indirirsin telnetle indirirsin ftp programi ile indirirsin msnden arkadasindan alirsin biri sana cd ye ceker bit by bit elle kagida yazar getirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 hayır sorum o değil, yani tarayıcı özellikli bi program olmadan windows üzerinden böyle bişey yapabiliyo muyuz diye düşündüm de adres çubuğu tabi arkadaşın da dediği gibi oluyor o iş için sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ahaha utanmazlara bak security i en üste koymuşlar bide allah bin belanızı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 öle diyolarsa öledir aaa sdf yanlız sadece IE'de hepsi olup diğerlerinin birtanesinde bile olmaz mı privacy falan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ie hangi web standartını kullanıyormuş merak ettim doğrusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 aente said: msnden arkadaşına chrome'un starterını rarlatıp yolla! lol msn bile yok o derece düşün sdf yıllardır firefox kullanıyorum daha iyisi çıksa da geçmem heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Dark_Soul said: ahaha utanmazlara bak security i en üste koymuşlar bide allah bin belanızı....ie8in ne sorunu var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 FF iyidir. fakat hotmail kullanırken bazen puşt imazayı eklemeden gönderio maili onu çözemedm IEtab ta zor gelior açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 CthuLhu said: ie8in ne sorunu var ki? en son security problemi sagolsun tonlarca insan heklendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 google vs bi cok firma cinden heklendi ya gecenlerde. cok ustaca bi isti hani. iste internet explorer in hic bilinmeyen , bulunmamis bi acigini bulmus adamlar oradan heklemisler bilgisayarlari, onun sayesinde espiyonaj yapmislar. o da ie8 di sanirsam iste. o yuzden zaten cin hukumetininde eli var diyolar. cunku Dunya'da parmakla gosterilebilinecek sayida insanin yapabilecegi ustalikta bir saldiriyla yapilmis, hem insan haklari savunucularinin hesaplari hemde sirketlerin gizli bilgileri calinmis, hemde cin den bi universiteden yapilmis vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 opera 10.50de öle rezilleşmiş ki.. ilk çıktığı gün kurdum paso çöktüğü için şimdi 10.10a geri dönüverdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 10,50 yi dün kurdum bence baya harika olmuş. Görüntü mis olmuş, win7 özellikleriyle beraber harika çalışıyo vs.v.sv.s. Hiç bir sorun da yaşamadım hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sanırım çok uzun sürmez sıkıntıları ile karşılaşman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dasaaa said: opera 10.50de öle rezilleşmiş ki.. ilk çıktığı gün kurdum paso çöktüğü için şimdi 10.10a geri dönüverdim.. nası yani?Alakası bile yok. 10.50 de dragonfly la beraber firefox kullanmam için hiç bir sebep kalmadı CTRL+SHİFT+İ /wacht /applaud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar