reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sana degil kardesine, de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 SENI TEK GEÇERİM DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 pardon baskası zannetip surekli ekleme mesajı gonderiyorum simdi fark ettim kusra bakma de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Hotdog said: haha şu ana kadar eklemeye çalıştığım hiç bir kız reddetmedi hatta genelde onlar beni ekliyo hadi git ağla şimdi :( :( :( ben ekli dursun diye ekliyom ama. belki ondan eklemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ekler eklemez ne zorluyon lan kızı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 7thBreath said: kız sana mal falan diyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Hotdog said: haha şu ana kadar eklemeye çalıştığım hiç bir kız reddetmedi hatta genelde onlar beni ekliyo hadi git ağla şimdi Çok coolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 STALKER ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 okulda konuşuyoruz nasıl bir iletişim etiketi arkadaş. hani okuldan arkadaşım değil okuldan tanıdığım bile demiyosun. okulda konuştuğum kız diyosun. ben okulda hergün en az 20 kişiyle falan konuşuyorum galiba. 3-4 isim dışında isimleri bile ilgimi çekmedi. sadece okuldayız diye konuşuyorum. bide ders programı sorayım ekders sorayım falan bu tip durumlar için bitek. üniversite sosyalliği kadar çirkin başka bişi var mı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sevgilisi hayvandır o kim bu kim diye sorguluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Vingthor said: okulda konuşuyoruz nasıl bir iletişim etiketi arkadaş. hani okuldan arkadaşım değil okuldan tanıdığım bile demiyosun. okulda konuştuğum kız diyosun. ben okulda hergün en az 20 kişiyle falan konuşuyorum galiba. 3-4 isim dışında isimleri bile ilgimi çekmedi. sadece okuldayız diye konuşuyorum. bide ders programı sorayım ekders sorayım falan bu tip durumlar için bitek. üniversite sosyalliği kadar çirkin başka bişi var mı zaten. demekki okulda olan farklı etiketlerle adlandırdığım farklı kızlar var.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ya arada seni adam sayıp konuşmuşsa noolur yani, arkadaşı olarak görmüyor seni belli ki işte. Zorlayarak gözümüzde daha da çok alçalma, you pathetic loser! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 facebook sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Feysbuk çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 "Tatar Ramazan" said: you pathetic loser! end of discussion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Genelde okulun güzel kızları silik erkekleri eklemez. Çünkü bilirler ki bu silik erkekler kızın fotoğraflarına bakıp salya akıtacaktır. Üzülme başka kızlarda dene şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Vingthor said: okulda konuşuyoruz nasıl bir iletişim etiketi arkadaş. hani okuldan arkadaşım değil okuldan tanıdığım bile demiyosun. okulda konuştuğum kız diyosun. ben okulda hergün en az 20 kişiyle falan konuşuyorum galiba. 3-4 isim dışında isimleri bile ilgimi çekmedi. sadece okuldayız diye konuşuyorum. bide ders programı sorayım ekders sorayım falan bu tip durumlar için bitek. üniversite sosyalliği kadar çirkin başka bişi var mı zaten. di mi ben bizim ordaki taksicilerle de konuşuyorum mesela ama eklemiyorum facebook'a otobüste de iniceksem eğer "pardon" diyorum kapının önünde duranlara, çekiliyolar iniyorum, ama eklemiyorum facebook'a yani ya da bakkalda kentkart falan doldurtuyorum sonra çıkarken iyi akşamlar diyorum ama eklemiyorum facebook'a niye ekliyim yani lan bi kere de kantindeyiz bi elemana oo saçı uzatıyosun galiba dedi kantinci, eleman da eheh evet dedi, ben de dedim ki uzatma ya dedim ben de kestircem zaten dedim, eheh dedi, ama ekleşmedik akşamına facebookta yani, çok saçma bişey bence, hani emailleşsek neyse ama niye faceleşelim di mi yani çok saçma o yüzden yani falan bitiremiyorum lan eheh :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 saeros ahahahahhasuhdauhsdasudhakshda abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 işte benim muhattabım olup face e eklemiyor, hiç konuşmasak neyse. hala onay bekleniyor ifrit edicem kızı. işin stalkerlığından değil inadım tuttu ekleticem. bir keresinde bir kız beni 9 defa reddedip, 10. cu ekleyişimde nota NABER LAN yazıp göndermiştim eklemişti. o gün bugündür listemde kendisi. ihihihihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: 10. cu ekleyişimde nota NABER LAN yazıp göndermiştim eklemişti. kızlar sert ekeklere bayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 harbiden böyle birşey yaptım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 seni meriç sanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 facebook loseriyim ben kız sevmese her gün gelip niye dergilerini paylaşsın benle mal mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar