barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 helcaraxe o koku cok dandik be. cidden. degistir kokunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 barbu said: helcaraxe o koku cok dandik be. cidden. degistir kokunu ezel beğenmiş, sen beğenmesen nolcak. hahasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 sen kaybettin. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Kullandığım ve birdahada değiştirmeyi düşünmediğim iki koku , üstünede tanımam. İkisinide cok seviyorum ama en cok hermes'i seviyorum ben hayatımda böyle güzel bir koku daha görmedim. (ayrıca türkiye'de satılmıyor oda diğer güzel yanı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 @adaminbiri http://www.vidivodo.com/155224/safak-sezer-parfum-satisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 barnacle said: şişe olarak değil kokusu açısından. orjinal parfumlerin kokusu ilk siktiginizda o doldurma parfumlerdeki gibi esas kokusunu cogu kez vermez gun icinde koku esas halini almaya baslayınca anlarsiniz ki gercek bir parfum kullaniyorsunuz.test icin lacoste booster-bulabilirseniz-ya da YSL Roche adli kokular onerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Masticore said: Kullandığım ve birdahada değiştirmeyi düşünmediğim iki koku , üstünede tanımam. İkisinide cok seviyorum ama en cok hermes'i seviyorum ben hayatımda böyle güzel bir koku daha görmedim. (ayrıca türkiye'de satılmıyor oda diğer güzel yanı :) ) terre hermesin üzerine yok. bin tane şey denedim bunun gibisi gelmedi, gelmicekte yani bariz. hatta geçen sene yolda yürürken burnuma geldi kokusu bi çift böyle yürüyolardı dedim kesin bu bebeden geliyo soriyim neymiş diye çevirip sormuştum parfüm neiy? fln diye. 10 numara hermes 10. yargılar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 http://www.derinmor.com/hermes_terre_d_hermes_erkek_parfum__bm90__197__A-20873.htm bu değil mi ya? satılıyomuş işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 sitenin ismi çok gaymiş yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Nedir abi durum sımdı. Ona gore lıste verıcem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 barnacle said: http://www.derinmor.com/hermes_terre_d_hermes_erkek_parfum__bm90__197__A-20873.htm bu değil mi ya? satılıyomuş işte sdf satilmiyordu ben baya bakmıştım acarlara kadar. Hermes satan pek parfümcü yok türkiye'de ama elbet gelicekti. Sitede ki fiyat'ta cok tatlıymış 75 ml'ı 177 milyon ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 126 demiyor mu sitede? başka bir sitede de 56€'ya var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 o 50 ml ufak birşey resimleri hep fix koyuyorlar göz yanıltıyor. 50 küsür olanda %100 sahtedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 evet öyleymiş ama 56€ dediğim 100ml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 alıcaksan burdan alıcaksın. strawberry 100 ml hemde 140 fiyat üç aşağı beş yukarı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 fragrancex genelde daha iyi oluyor strawberry'e göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 turkrock.com da bi arkadaş var tester satıyor orjinal uygun fiyat ondan aldım ben süper memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Orjinal Kenzo varsa alırım. Intense olur, air olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Kuyuya taşı attı gitti AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fragrancex den sipariş veren oldu mu? ve strawberry den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 verdim ben baya bi fragrancex'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bundan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 nedir son durum alan varmi alıcam ben kız arkadasıma bitane ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar