dunno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 o da bana bi cozum bulamazdı bence. cunku argumanlarımı cürütebilecegine inanmıyorum. anlatırsam gececek bir sey de degil yazdıklarım cunku travmatik bir sey degil bunları soylemek benim icin. ben bir nihilistim sanırım. hic birseyden zavk almıyorum aslında. hic duygum yok. tum duygularımı kendim kontrol ediyorum. gercekte hic bir sey hissetmiyorum. beni mutlu ya da mutsuz eden hic bir sey yok. her seyim predending uzerine kurulu. hic bir seye ilgim yok . hic bir sey beni heyecanlandırmıyor. laf olsun diye yasıyorum. asırı yakısıklı oldugunu dusundugum ve akıllı oldugunu dusundugum, istedigim gibi birinin benimle ilgilenebilecegini dusunmuyorum. mucize gibi birsey olurdu bu ama mucizeler benim basıa gelmiyor. herkes kanaat getirmiş. bakmaya utandıgım bir cocuk benden hoslanmadı hic. hic bir seyi yapmak icin deliler gibi istekli degilim. hicbir seye asırı sevinmiyorum. sabah aksam sabah aksam. yıllarca yasayım, annemi fln beklentilerini gerceklestiremedigim icin hayal kırıklıgına ugratmadan, onları üzmemek icin yapıyorum yaptıklarımı da. yoksa bana kalsa sadece zamanın gecmesini bekliyorum. yasayıp yasayıp ölüyüm iste. cunku hayat bana bisey ifade etmiyo. herkesle cok guzel konusabiliyorum, cok da gülüyorum onlarla. ama laf olsun diye yapıyorum bunları iste. her seyi oylesine yapıyorum. kendimce hic bir sınırım yok aslında. gururum, onurum yok aslında. gururum olması gerektigini dusundugum icin sahte bir gurur pelerini giyiyorum üstüme. bence hic bir sey ayıp degil,hic bir sey "yapılamaz " yapılamaz degil. en uç gelebilecek ornekler bile dahil buna. aynı gecede 586684kişiyle beraber olabilirim ve bu bana hicbisey hissettirmez. ahlak onur gurur hepsi üzerime gecirilmeye calısılan, zorlama seyler. üstüme oturmayan seyler. yapmacık hisler. ama bu gibi bir ornege katı bir sekilde karsı olmam gerekiyor. sevgilime göre bu aldatmak olur ama bence aldatmak baska birine de ask beslemek. ki bence buna darılması bile sacma. onu sevdigim sürece baskalarını sevmeme kızmamalı. onu ilgilenddirmez cunku bu. onu ilgilendiren onu sevip sevmediğim olmalıdır sadece. baskalarını gözüm göremeyecek kadar da baglı degilim ona malesef. ne kitap ne okul ne baska bir sey. bir tek bazı sarkıları dinlerken birseyler hissediyorum. bazen bazı sarkılar bana birseyler hissettiriyor. onun dısında hic bir sey hissetmiyorum. rüyalarımdan bile sıkıldım. rüyalarımı bile sevmiyoorım. hayatı yasamayı seven insanlar yanılıyorlar mı, ben mi yanılıyorum. mutsuz degilim ama icimde mutluluk yok. daha dogrusu uzgün degilim ama mutluluga da sahip degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bana anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://hepkarikatur.files.wordpress.com/2008/09/montlasic1.jpg tam senin devan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 siz mutlulukla icinizin kıpır kıpır oldugunu hissediyor musunuz? birseyler hissediyor musunuz? hissetmek demek kontrol edemedigin duygu demek. üzülmemeyi basarıyorsan, beyninle kalbine soz gecirebiliyorsan bu aslında gercek bir his degildir bence. kendini kandırmak, kendini yönlendirmektir. elinde olmadan gülümsüyor musunuz hic? kontrol edemeyecek kadar güclü birseyler duyuyor musunuz? birseyler hissediyor musunuz? ne sıklıkta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 said: ben bir nihilistim sanırım. bune la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno said: hic duygum yok. NEY NEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Psikolog değil de bi psikiyatra yönlendirelim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yaşayacağın kadar yaşamışsın dediklerine göre, artık devam ettirmenin lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mmtluluk vs birseyler hissedebilmemi saglayacak olduklarına inansam 1saniye durmam yönelirim. ama onları da sogutmak istemiyorum hayattan, ya da beni anlayamayıp anlamadıkları icin "farklı olan kötüdür" düsüncesiyle "düzeltmeye" calısmalarını istemiyorum. istedigim sey düzeltilmek degil ikna edilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 önce manyak erkek arkadaşından ayrılmakla başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://i114.photobucket.com/albums/n253/MantusCB/ALT_Nihilus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno said: gururum, onurum yok aslında. hic bir sey ayıp degil,hic bir sey "yapılamaz " yapılamaz degil. en uç gelebilecek ornekler bile dahil buna. aynı gecede 586684kişiyle beraber olabilirim ve bu bana hicbisey hissettirmez. çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Masquerade said: yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno said: aynı gecede 586684kişiyle beraber olabilirim ve bu bana hicbisey hissettirmez. Abovvv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bella said: dunno said: gururum, onurum yok aslında. hic bir sey ayıp degil,hic bir sey "yapılamaz " yapılamaz degil. en uç gelebilecek ornekler bile dahil buna. aynı gecede 586684kişiyle beraber olabilirim ve bu bana hicbisey hissettirmez. çok fena. Bu kısım olmasa tamam bu kız aşmış Güzel ve Çirkinin, iyi kötünün, tanrı şeytanın aynı ve bir olduğunu deneyimlemiş diyecektim ama öyle değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 fena tabi. gururlu onurlu gibi davranıyorum. gidip onursuzluklar gurursuzluklar yapmıyorum. ama yapsam yaparım aslında. cevremdekilerin beklentilerini gerceklestirmemis olmamak icin ya da dikkat cekmemek icin gururlu ve onurluyum ama. bana kalsa gurursuzluk onursuzluk, her sey olabilecek seyler. namus, utanma, bugunun toplumunun kabul ettigi ilişkilerin sınırlamaları hepsi zorlama ve yapmacık geliyor bana. yapmacık bir sekilde uyuyorum kurallara, icsellestirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben de nihilistim bana var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Al işte bi tane daha. Buddha said: Güzel ve Çirkinin, iyi kötünün, tanrı şeytanın aynı ve bir olduğunu http://mypetjawa.mu.nu/archives/picard-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Flassh said: ben de nihilistim bana var benim gibi biriyle birlikte olmak cok buyuk bi risk bence. dusunsene hayattan haz almayan biriylesin. laf olsun diye yapıyor herseyi. laf olsun diye yasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno said: mmtluluk vs birseyler hissedebilmemi saglayacak olduklarına inansam 1saniye durmam yönelirim. ama onları da sogutmak istemiyorum hayattan, ya da beni anlayamayıp anlamadıkları icin "farklı olan kötüdür" düsüncesiyle "düzeltmeye" calısmalarını istemiyorum. istedigim sey düzeltilmek degil ikna edilmek ii de amac yanlıssa sonuc da her zaman yanılgı olur.senin amacın ne? ayrıca insanları yargılayarak sadece yalnız ve mutsuz olursun.insanları oldukları gibi kabullenmeye calıs ve de sızlanıp durma!okuyosan git dersini calıs ne bilim calısıyosan daha cok calıs daha ii yerlere gelmeyi dene.issizsen is kovala. hayat her zaman kötü gitmez mutlaka bi yerlerde düzlüge cıkarsın.sadece bu ihtimal icin bile yasamaya deger bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Pardon ne bir tane daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 denemeden bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar