MuDo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Önüme gelene arkadaş listeme ekle diyorum :)-D Facebook'u ele geçirip tüm dünyaya hükmedebilirim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 banı yersen görürsün dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet beni de eklemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bi zaman sonra facebooku kötü amaçlar için kullandığınız anlaşıldı diyo ve kimseyi ekleyemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bana bole bisi oldu disable ettiler hesabi, adamlara mail attim dedimki sirketimizde calisan kiz yanlis yapmis onun hatasi stajer daha kafasi basmiyo diye, onlarda 2-3 sonra acmislardi ama baska emeller icin actigim bi hesapti oda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ahaha sent klasorunde buldum maili :) Hello my name is xxx, CEO of xxx.com. I think one of our junior employees had some mistakes about our website’s facebook account that caused our facebook account been Disabled. I really sorry about this matter and apologies on behalf of her, please re-activate our account and I promise that We will not allow our employees to post spam or advertising messages again. Thank you. XX. CEO and Founder of XXX.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Yan çatıya güvercin kondu bitane az önce. Dur dedim şunun gözüne 200mw lazer tutayım. Tutmaya başladım hayvan dondu kaldı ben tutuyorum o bana bakıyor, ben sıkıyorum o bana bakıyor. 30-40 saniye tuttum. Sonra camı açtım höşt kışt dedim hayvan bi oraya bi buraya dengesiz uçmaya başladı karşı evin duvarına çarptı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 beyin afallaması geçirdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 panter emele ip adresini verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben kuşlara bakmıyorum canım minik serçeye söylüceksin dedi, o da uyuyodur bu saatte dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 olsa da yesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kuş normale döndü sanırım. spin ata ata uçuyodu, şimdi normal uçtu gitti sabah seksi yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet bu topikten anlıyoruzki, bi zamanlar gördüğü her kızı ekleyen tipler bir bir dökülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar