MuDo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Önüme gelene arkadaş listeme ekle diyorum :)-D Facebook'u ele geçirip tüm dünyaya hükmedebilirim !
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bi zaman sonra facebooku kötü amaçlar için kullandığınız anlaşıldı diyo ve kimseyi ekleyemiyosun.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bana bole bisi oldu disable ettiler hesabi, adamlara mail attim dedimki sirketimizde calisan kiz yanlis yapmis onun hatasi stajer daha kafasi basmiyo diye, onlarda 2-3 sonra acmislardi ama baska emeller icin actigim bi hesapti oda :)
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ahaha sent klasorunde buldum maili :) Hello my name is xxx, CEO of xxx.com. I think one of our junior employees had some mistakes about our website’s facebook account that caused our facebook account been Disabled. I really sorry about this matter and apologies on behalf of her, please re-activate our account and I promise that We will not allow our employees to post spam or advertising messages again. Thank you. XX. CEO and Founder of XXX.com
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Yan çatıya güvercin kondu bitane az önce. Dur dedim şunun gözüne 200mw lazer tutayım. Tutmaya başladım hayvan dondu kaldı ben tutuyorum o bana bakıyor, ben sıkıyorum o bana bakıyor. 30-40 saniye tuttum. Sonra camı açtım höşt kışt dedim hayvan bi oraya bi buraya dengesiz uçmaya başladı karşı evin duvarına çarptı falan.
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben kuşlara bakmıyorum canım minik serçeye söylüceksin dedi, o da uyuyodur bu saatte dedi
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kuş normale döndü sanırım. spin ata ata uçuyodu, şimdi normal uçtu gitti sabah seksi yapmaya
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet bu topikten anlıyoruzki, bi zamanlar gördüğü her kızı ekleyen tipler bir bir dökülmüş.
Öne çıkan mesajlar