Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray-Kasımpaşa (28.02.2010 @ 19.00)

Or1on

Öne çıkan mesajlar

Tartışmanıza devam etmenizi engelleyen bir müdahalem olmadı, tersine sizin pek şikayetçi olduğunuz "topic trollenmesinin" önüne geçtim. Subjektif anket, kışkırtıcı mesaj ile topic açıp sonra "ama FB'liler niye geliyo burası bizim" diye zeytinyağı gibi üste çıkmanın alemi yok. Çanak tutmayın siz de.

Objektifliği geçeyim hadi; ama Masq topic açıp "ama ben Bursa'lıyım size ne" diyebiliyorsa, birisi de pekala Kasımpaşa taraftarı veya sempatizanı olabilir. Tutup "farklı mı yeneriz farksız mı, bence bilmemneleriz" diye topic açıp, sonra kavga çıkınca çıkartanı suçlamak ne derece mantıklı geliyor size?
Sosyal ağlarda paylaş

maç yarın, bugünden başlamşsınız didişmeye

gençler yönetim bakımından bir sorununuz var ise genel yöneticilere ya da alan yetkililerine öm ile ulaşın
yapılması gereken yapılır, konuşulur ve tartışılır.

biz kendi aramızda gayet iyi anlaşırken zegna fenerliymiş, rew cimbomluymuş diyerek bizim adımıza bile tartışmaya başlamışsınız lol

burada kimsenin kimseye kin güttüğü yok, tuttuğu takımdan dolayı ceza alan da yok. sinirine hakim olamayan, düşünmeden yazan arkadaşlar bazen süreli bazen de süresiz gidiyorlar.

bu uyarıcı ve bilgileyici yazının ardından maça dönelim, konu dışına çıkmayalım lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

maç yarın, bugünden başlamşsınız didişmeye

gençler yönetim bakımından bir sorununuz var ise genel yöneticilere ya da alan yetkililerine öm ile ulaşın
yapılması gereken yapılır, konuşulur ve tartışılır.

biz kendi aramızda gayet iyi anlaşırken zegna fenerliymiş, rew cimbomluymuş diyerek bizim adımıza bile tartışmaya başlamışsınız lol

burada kimsenin kimseye kin güttüğü yok, tuttuğu takımdan dolayı ceza alan da yok. sinirine hakim olamayan, düşünmeden yazan arkadaşlar bazen süreli bazen de süresiz gidiyorlar.

bu uyarıcı ve bilgileyici yazının ardından maça dönelim, konu dışına çıkmayalım lütfen

boldladığım yer büyük yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...