Achtel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Biliyorum onyüzmilyon kere açıldı daha önce ama hangisini uplasam karar veremedim o yüzden sıfırdan açayım dedim...Anketli de olursa farklı olur en azından... Öncelikle bu konunun insanlara tuttuğu takımı sormak gibi bişey olduğunun farkındayım =) Bilgisayara format atıcam birazdan ve akabinde antivirüs vs kurup temiz bi şekilde sistemi oturtmak istiyorum. 1,5 sene oldu son formatımdan beri yani öyle çok işletim sistemi çökerten bir insan değilim... Xp kurucam elimde lisanslı olduğu için win7 alamam şuan. Bilgisayarda WoW oynuyorum,çizim yapıyorum (max-cad) bide internetten dizi film çekiyorum ciddi şekilde.... Bütün bunların ışığında hangi antivirüsü önerirsiniz. Orjinal şekilde satın alıcağım için fiyatı da biyerde önemli tabi =) Havaya para dökmek de istemiyorum... Tabiki beklentim bilgisayarımdan kredi kartıyla alışveriş yapabilicek kadar güvenli olması =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kaspersky internet security Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben kullanmıyorum antivirüs girdiğim siteler belli indirdiğim şeyler belli, çok abidik bişi olsa netten arattırıyorum nadir de olsa hangisi iyi bilemem de bu norton'un yeni versiyonları eskinin hantallığından ram canavarlığından kurtulmuş gayet sade az kaynak kullnan bi yazılım olmuş onu belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Eğer senko'nun dediği gibiyse norton yargılar. Diğer türlü kaspersky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Nod32 tabiki cahiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nod32 oldukca ii.ben nod32,avast,kaspersky ve norton kullandım iclerinde en cok verim aldıgım nod32 oldu tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bak bilgili adam kendini belli ediyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nod32 3x2=6 1x4x5x3=60 60/6=10 mhp bu sene şampiy10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 avira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 -Dark_Angel- said: Bak bilgili adam kendini belli ediyo sdf. ahaha tesekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi yeter söyle cevabı belli şeyleri sormayın nod32 tabiki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Valla açıkcası bende bir zamanlar nod 32 ve kaspersky kullanıcısıydım özellikle şirketde kullanıyorduk ancak benchmark yapinca farkını gördüm. Cidden gözle görülür fark var, Norton tabikide diyecem şimdi diyeceksiniz ki o makineyi kasiyor "aslında versiyonlar arasında dağlar kadar fark var norton cop. norton hom arasında. Tavsiyem norton cop kullanın Nod 32'da kullandım proactionu kasperskydan daha zayif kaspersky'da Nortondan güncelemelerini aliyor genel olarak. Vs vs bu böle gidiyor ama liste başında tabikide Norton gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Yalnız internetteki incelemeler (güvenlik sitelerinin yaptığı) Nod32'yi baya alt sıralara atmış Avira en çok birincilik almış o yüzden kafa karıştırıyor baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Lisanslı Kaspersky Internet Security Suite 2010. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Günde ortalama 2-3 update geliyor, anlamadığı bir program olduğunda programın imzasını kaspersky'a yolluyor ve 1 - 2 saat içerisinde virüs olarak algılandığı takdirde otomatik olarak programı kaldırdığını söylüyor. Korumalı çalıştırma bölgesi var. Mesela bir exe çektiniz ve güvenliğinden emin değilsiniz. 3 kez gizli virüslü setupla karşılaştım. Tekrar ediyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bende de vardı lisanslı kaspersky 2010 ama cıldırttı yani. bi tane dosyaya tıklıorm mesela 2 sn sora açılıo dosyanın içeriği. bole takılıo gibi. en son sildim. bunun için bişi yaptılar mı duzeltmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Sistemim AMD x64 5200 3gb ram ve senin dediğin şeyi şu ana kadar yaşamadım. Herşey olabildiğince hızlı açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 nod32de iş kalmadı artık beyler uyanın sdfg. bitdefender iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yıllardır avg kullanıyorum hiçbi halt olmadı. ne mmorpg accountlarım çalındı, ne virus girdi, ne bilgisayar göçtü ne yavaşlattı hiçbir halt olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 NOD32 ile mutlu mesut yaşayanlar bir başka antivirüs ile taratsınlar bilgisayarlarını da, ondan sonra hala bu sevgileri devam ediyor mu görelim. Lisanslı olarak alıcaksan kesinlikle Kaspersky tavsiye ederim. Ücretsiz bir alternatif arıyorsan Avira veya AVG deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Microsoft Security Essentials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar