Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivirüs Vol. 1453...

Achtel

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum onyüzmilyon kere açıldı daha önce ama hangisini uplasam karar veremedim o yüzden sıfırdan açayım dedim...Anketli de olursa farklı olur en azından...
Öncelikle bu konunun insanlara tuttuğu takımı sormak gibi bişey olduğunun farkındayım =)
Bilgisayara format atıcam birazdan ve akabinde antivirüs vs kurup temiz bi şekilde sistemi oturtmak istiyorum. 1,5 sene oldu son formatımdan beri yani öyle çok işletim sistemi çökerten bir insan değilim...
Xp kurucam elimde lisanslı olduğu için win7 alamam şuan. Bilgisayarda WoW oynuyorum,çizim yapıyorum (max-cad) bide internetten dizi film çekiyorum ciddi şekilde....
Bütün bunların ışığında hangi antivirüsü önerirsiniz. Orjinal şekilde satın alıcağım için fiyatı da biyerde önemli tabi =) Havaya para dökmek de istemiyorum...
Tabiki beklentim bilgisayarımdan kredi kartıyla alışveriş yapabilicek kadar güvenli olması =)
Sosyal ağlarda paylaş

ben kullanmıyorum antivirüs girdiğim siteler belli indirdiğim şeyler belli,
çok abidik bişi olsa netten arattırıyorum nadir de olsa

hangisi iyi bilemem de bu norton'un yeni versiyonları eskinin hantallığından ram canavarlığından kurtulmuş gayet sade az kaynak kullnan bi yazılım olmuş onu belirteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla açıkcası bende bir zamanlar nod 32 ve kaspersky kullanıcısıydım özellikle şirketde kullanıyorduk ancak benchmark yapinca farkını gördüm. Cidden gözle görülür fark var, Norton tabikide diyecem şimdi diyeceksiniz ki o makineyi kasiyor "aslında versiyonlar arasında dağlar kadar fark var norton cop. norton hom arasında. Tavsiyem norton cop kullanın

Nod 32'da kullandım proactionu kasperskydan daha zayif kaspersky'da Nortondan güncelemelerini aliyor genel olarak. Vs vs bu böle gidiyor ama liste başında tabikide Norton gelir
Sosyal ağlarda paylaş

Lisanslı Kaspersky Internet Security Suite 2010. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Günde ortalama 2-3 update geliyor, anlamadığı bir program olduğunda programın imzasını kaspersky'a yolluyor ve 1 - 2 saat içerisinde virüs olarak algılandığı takdirde otomatik olarak programı kaldırdığını söylüyor. Korumalı çalıştırma bölgesi var. Mesela bir exe çektiniz ve güvenliğinden emin değilsiniz. 3 kez gizli virüslü setupla karşılaştım. Tekrar ediyorum çok memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

NOD32 ile mutlu mesut yaşayanlar bir başka antivirüs ile taratsınlar bilgisayarlarını da, ondan sonra hala bu sevgileri devam ediyor mu görelim.

Lisanslı olarak alıcaksan kesinlikle Kaspersky tavsiye ederim. Ücretsiz bir alternatif arıyorsan Avira veya AVG deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...