Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 masadan da dustu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yok zenci kuzenim benim. tripot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 su son iki mesajin nick/icerik kombosu beni yoketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hala seks icin evlilik ruhsatı almaya ihtiyacı olan fakirler var :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evrimi de tartışırsak tamamdır bici bici daha iyi bir de bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 "nutella yerim" said: balli kari canım cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ballı karılar sayesinde evrim oluyor. şansızların çoçukları pat ölmüş. ballı olanların yaşamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben ballı kar bilmem de fethiyede pazarda kar şerbeti satarlardı, o yaz sıcagında inanılmaz güzel gelirdi insana, pekmezle yapıyorlar sanırım. offf nasıl canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hmm işte akdeniz kafası pekmezle yapıyor sanırım bunu. ama sehirden karla olmaz cidden.dağ basından getiriyorlardı antalyada.ya da bizzat dağa cıkmışken yeniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 balli kar diye literaturde bisi varmi bilmiyorum ama zaten direk dogaclama olarak gelen bisiydi yani. bayada guzel oldu tadi fln. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 slickers said: bicibicinin elit olanı lan bu AAHAHAHA buna bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 eski dolaplar da yok ki kazıyalım kenarlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 pekmezlisini duymuştum ama ballısını ilk kez gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 QueenofSpades said: ben ballı kar bilmem de fethiyede pazarda kar şerbeti satarlardı, o yaz sıcagında inanılmaz güzel gelirdi insana, pekmezle yapıyorlar sanırım. offf nasıl canım çekti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 çikolatalı&çilekli nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 pekmezli yapiyolar bizim memlekette halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: çikolatalı&çilekli nasıl olur acaba cikolata sosu olsa direk abanicaktim dun aklimdaydi ama yoktu, cilek, kivi ve muz kombosuyla direk o celik kaba boca edecektim. bir sonraki projem rakili kar, enfes bisey olacaga benziyo, eh artik bidahakis seneye kismet olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bici bici kadar iğrenç bir tatlı daha yemedim ben hayatımda. Adanaya gittik, kuzenimin kocası oralı; güzelce adanalarımızı, ciğer şişlerimizi yedik. Sonra hadi sizi bici bici yemeye götürelim dediler. Bir kere isimden kıllandım ama ne kadar kötü olabilir ki? dedim. İlk andan itibaren faildi. Sonra künefe+maraş dondurması kombosuyla kendime gelebilmiştim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben balli kar diye daha once bisi duymadim, ben buldum trademark reyou da demedim, pekmezlisini duymustum, eger evde olmus olsa ilk pekmezi denicektim zaten, sonra dedim ballida olur lan bu. olduda cok guzel. mesela adam nesquik icine findik ezmesi ve recel koyar ole icer kalkip tutosunu koyar guzel veya cirkin oldu der, olabilir yani. yani bu basligi yemekteyiz programina donusturmeye gerek yok. neyin nasil yencegi kurallari diye birsey yoktur yani, ha dersinki ben ole yemem. yemezsin. sen illa pekmezli yiyeceksin diye dunyanin geri kalanida pekmezli yemek zorunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaank Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ketçaplı da yenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 pistir bu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 deadwoll said: Bici bici kadar iğrenç bir tatlı daha yemedim ben hayatımda. Adanaya gittik, kuzenimin kocası oralı; güzelce adanalarımızı, ciğer şişlerimizi yedik. Sonra hadi sizi bici bici yemeye götürelim dediler. Bir kere isimden kıllandım ama ne kadar kötü olabilir ki? dedim. İlk andan itibaren faildi. Sonra künefe+maraş dondurması kombosuyla kendime gelebilmiştim ancak. Carpilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar