knoxville Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 2 oldu ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Tello hucum pres ile aldı attırdı 0:2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bjk farka koşuyo tolunay izlesin hala böyle çogzel devam. ne kadar basiretsiz takımlar var bursa>kasımpaşa>kayseri>denizli>diyarbakır benim denklemim bu lig için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 show yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 birileri çok üzülecek.. taş gibi top oynuyo Beşiktaş nazar değmesin ikinci yarıda da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dEaThMooN said: birileri çok üzülecek.. taş gibi top oynuyo Beşiktaş nazar değmesin ikinci yarıda da.. ya yapmayın allahaşkına. madem beşiktaş taş gibi takım, geçen hafta yenseydi gsyi. ligdeki yeriniz burası işte fazlası değil. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 depremle ilgili söylediklerin ve şu madem taş gibi takım gs yi yenseydi dediğin mesajlarında müthiş mantıksal yol izlemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 1-2 oldu, dakika 82. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 güzel bi son 10 dakika izliyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Or1on said: dEaThMooN said: birileri çok üzülecek.. taş gibi top oynuyo Beşiktaş nazar değmesin ikinci yarıda da.. ya yapmayın allahaşkına. madem beşiktaş taş gibi takım, geçen hafta yenseydi gsyi. ligdeki yeriniz burası işte fazlası değil. :D sen harbi ne içtin ya? Bu maç için konuştuğum belli olmuyo mu cümlelerimden? Bu arada kapak oldu bi kaç kişi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 itiraf edin hevesiniz kursağınızda kaldı di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kayserisporlu varsa evet kalmıstır hevesleri kursaklarında. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mokoko said: beşiktaş niye capsle? bu kadar kompleksli olmayın yahu. kayseri beşiktaş bursa bunlar aynı seviyede takımlar. Masquerade said: kafkas üzer. Fistan said: denk güçlerin mücadelesinde zevkli bir maç olması dileğiyle BulletRide said: Beşiktaş için sezon bu maçla biter Cintonik said: kayseri üzer "Tatar Ramazan" said: Kayseri tokat manyağı yapar acımaz. yine bekleriz ;) bizi izlemeye devam edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 benim dediğimin yanlış bi tarafı yok. kayseri tokatlar yada üzer falan tarzı bişi dememişim. denk güçlerin maçı oldu işte. bjk 5 attıda ben mi yanlış gordum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ben de bu maçla biter dedim sezon, şanına yakışır bir veda oldu.Bundan sonrası gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 lol maci izledin mi abi ?? kayseri 1 kere geldi gol oldu bizm kacan onlarca pozisyon var hala gelip burda neler söylüosn ya.. tamam biz sizn yenemedgz takmlari yenince üzülüosnda ilk yari size 3 atan bi takıma bunlari demek sizi ne hale getirio dusunde konus ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 şu yapmış olduğunda ne kadar kompleksli olduğunuzu gozler onune serio resmen. bence sen maç 2-0 olduktan sora hazırlamışsın mesajı "maç bitsede şu msjı yollasam" şeklinde izlemişsin maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Denk güç sandığımız fenerdi, ama kadir hasta kays. - fb maçını izleyince kayserinin daha ağır bastığını gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 EZ DİKK .. pai pai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mokoko kıyamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 RayCharles said: mokoko kıyamam :( şşşş eşit güçler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 2008 haberleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kayseri 2008de size büyük geldikten sonra küçülmüş demek ki eşit olmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mokoko said: şu yapmış olduğunda ne kadar kompleksli olduğunuzu gozler onune serio resmen. bence sen maç 2-0 olduktan sora hazırlamışsın mesajı "maç bitsede şu msjı yollasam" şeklinde izlemişsin maçı. denk güçlerin karşılaşması hede hödö dersen tabi karşılık verilir sonra da gelmişin komplekslisin fln diyosun .. Hayır, siz ne oynuyosunuz da bunları diyosunuz ben onu merak ediyorum? Beşiktaş genel olarak bu sene kötü oynuyo ama kim iyi oynuyo bu sene bi söylesene bana.. Yapmayın Allah aşkına ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 lig yeni başladı biizm için bu saatten sonrada bu takımı kralı gelse durduramaz . ŞAMPİYON YOLA CIKTI ..... GELİYORUZ .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar