sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ben öyle birşey mi dedim ? ne kadar ota ne kadar sigara kırılır senden iyi biliyorum emin ol, övünülecek birşey değil orası ayrı. senin sigara içme isteğinin kaçta kaçı nikotin ihtiyacı haberin var mı ? bilmesem konuşmam çocuk çocuk cevaplar verme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 tamam da abi gidip 2 ot içenler ot profesörü oluyor başımıza ona yanıyorum.Boktan birşey diyorsak, hayatı etkiliyor diyorsak, gençliğinizi harcamayın diyorsak bir bildiğimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bildiğin yok demiyorum ki. o 2 maddeye takıldım ben yanlış gibi savunmuşsun. kimseye için demiyorum içmeyin de demiyorum banane zatne. çok da fifi yani sizin canınız sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 herkes mi ortamcı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 arkadaş bir gün mahallenin 16 17 tayfasını toplayıp yine köşe başı takılırken, sigaranın içine ot kattım için diyor. neticede hepsi düz sigara içip abi kafam bi dünya oldu, of of off süpermiş vs. diye kopmaya başlıyorlar. sevin böyle insanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 aynen bir arkadaş gelip bana sormuştu. normal tütünü üçlü gibi katkısız sardım verdim. kafası uçtu geri geldi bişiler oldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 çay içenler var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kahve içenler var bi de aman diyim bağımlılık yapıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 wow oynadım bağımlılık yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 çıkmamış dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 7thBreath said: kahve içenler var bi de aman diyim bağımlılık yapıyomuş. bana yapmıştı bağımlılık zor kurtuldum yaw yine arada bi içiyorum ama uykum açılsın die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Millet cigaralık bilgisini kapıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 zehir taciri geldi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 O değil de, ünlü/zengin iş adamı/kadını olmamak için neden resmen ya. Esrar bile içirmiyorlar arkadaş insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 fakin cankiyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi bütün keşler post atmış sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ne alakası var keşlikle onu anlamadım. Konu hakkında yorum yapıp bilgi sununca direk KEŞ BUNLAR olmasın. Anneannelik yapılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hacı şu esrar içip sonra bilmediğiniz şeylere laf etmeyin bebeler tirplerine girenlere hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kullanmayın diyoruz keş oluyoruz. bilgi sahibi olmak suç mu arkadaşım. teallam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 esrarkeşsiniz hepiniz beyin hücreleriniz ölüyor. göyüs kasneri olacaksınız 30 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Yıl 2010. Uyuşturucu muhabbeti yapabilmek hala marifetmiş meğersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hacı ben sevmiyorum ya. alırım mis gibi içkimi açarım müziğimi AKARIM AGA dumanla öksürükle uğraşamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar