Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manitasının msnine girip erkekleri sorgulayan sevgili modeli

gecko

Öne çıkan mesajlar

bugüne kadar 1-2 kez şifre vermişimdir o da ben giremiyorum benim yerime gir şu kişiye acil şunu ilet tarzında ya da facebook'da şu oyunuma bak ben çalısıyorum olarak :d saolsun bu insanlar da beni üzecek birsey yapmadı ya da onu bunu sorgulamadı. ben de hiç şifre istemedim boynuzlayacak olan msnle mi uğrasır çık sokağa otur bi cafeye ohoooo :D
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

pogodi mi anlatmisti gecen gun
eski erkek arki msnine girip cok yanlizim diye status yaziyomus
mesaj atanlara noldu felan diye
siliyomus
eauheauhea

AHAHAHA win

Yine BonePART hatta aynı mesajın devamı said:
bu arada bu kadar meric warken milletin killanmasi normal lan

muhendis sevgili olmasi bukonularda buyuk rahatlik
boynuzlucak olsa msne felan ihtiyac yok
direk okul isyeri felan her yer ADAM dolu

bu da çok iyimiş
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

uyuz oluyorum nan şu tiplere
geçenlerde böyle bişi oldu
bu 3. yada 4. sanırım
hep beni buluyorlar zaten

msndeyim, gecenin bir buçuğu falan. normalde bu saatte pc başında olacak birisi değil, en fazla ailesiyle birlikte vakit geçirmek için durur o saatte, o da pc başında yapılmaz. neyse nicki avatarı falan herşeyi değişik, online görünce şaşırdım. neyse baktım 5-10 dakka sonra slm nbr falan yazıyor. az-çok muhabbetimiz olduğundan fontu ve yazış şeklinden hemen kendisi olmadığını anladım. işte diyor bana sen kimsin çıkaramadım falan. ama hala anlamadım kim acaba bu diye, dedim işte ben şu şu böyle şöyle okul falan vs ... neyse başladı hesap sormaya :D cam açmaya çalışıyor falan böyle. komediydi yani. yok yarın okula gelicem görücem seni ben sevgilisiyim onun falan.

neyse tepem attı benimde, camı açmadım ama dedim ki bak kardeşim iyi güzel sevgilisisin onun da, benim kimsenin sevgilisine karşı özel bir tavrım yok sadece arkadaşım tamam anlıyorum kıskançlık falan yapıyorsun da bu yaptığın hoş değil eğer çok sinirlendiysen yarın gel konuşalım beni gör öyle karar ver. (normalde "chicken" davranırım da yetti artık hep bana geliyo lan böyle ahahaha) vazgeçti mi inandı mı nedir tamam dedi, bende eğer istemiyorsan beni sil engelle dedim cart herif offline.

engellemiş meğerse it.

bu tip zekalarla aynı cinsiyeti paylaştığım için üzülüyorum, msni kesince kız seni aldatamaz sanki lol

kısacası kuul sutori buro. meriçlenmeyi hakediyorsunuz arkadaş, aşk dediğin efes değil nefes aldırmalı. aramızda bunun bayan modeli varsa yapmayın yav ayıptır.

yazmışsın olmamış işte kısaca , şansını zorlama bence :P
Sosyal ağlarda paylaş

Turk kizlarini hepsi icin soylemiyorum ama bos birakmaya gelmez ozellikle yeni iliski donemi tecrubesiz kisiliklerle birliktelik dusunuluyorsa daha akilci ve stratejik davranilmalidir bir kizin facebook ve msn e ilgisi var ise o ilginin odaginda bir kac tane erkegin bu kizin ustunde ilgisi mevcuttur birde turk kizlari kendilerine ilgi gosterilmesini poh pohlanmasini anne tarafindan bir egitimle ogrenirler ve bu poh pohlar bir sure sonra elindeki sevgiliyi cebe koymaya ve yeni denizlere acilmaya kadar gidebilir nerden mi biliyorum dehsetengiz derecede turk kiz arkadaslarim vardi bir vakitler ve hepsi birer gizli komplo uzmaniydilar bu konularda ve neler neler yaptiklarini kendi gozlerimle gordugumden oturu hic bir turk kizina bulasmadim bugune kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...