HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Herkese selamlar olsun öncelikle. Bu sabah başımdan geçen birşeyi paylaşmak istedim. Sabah oyuna evden girdim karakterim duruyordu. çıktım ofise geldim bir gireyim dedim. karakterim silinmiş. hala cevap beklemekteyim ve araya patch girdi :) nasıl olmuş olabileceği konusunda bir fikri olan var mıdır aceb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hack yemis olabilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yani olabilir tabi ki ama şifrem değişmemiş ve ben girdiğimde oyuna bağlı kimse yoktu. 15 dakika içinde login screenden yürümüş gitmiş char :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 off patch yeni buglar getirir diyodum ama bu kadarını beklemiyodum :) neyse appeal attıysan cok yakın zamanda dönüp geri verirler charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mail at adamlara anlat durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 serverlar gelince tekrar dene bi istersen, patchle ilgili bir muhabbet olabilir. ha ayrıca patchin çıkarılması filan ertelendi abi, ne bekliyordunuz, tabi ki bi ton bug gelicek=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Appeal açtım tabi farkeder etmez. en kısa zamanda dönerler inşallah ama bu patch yogunluğunda.. bilemiyorum :) Birçok saçma şey ile karşılaştım ama bu kadarını görmedim hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 serverlar açılsada baksak:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 serdar bana bi pm atarsan aklıma gelen bişeyi sölicem bekliyorum kardesim.önceden des tarafından invadoriadan grizas(koray) ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ehuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Reha char sıkılmış benden basmış gitmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Readjan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 okudum abi, patchle ilgili birsey olabilir.. bekle bence gelsin serverlar, duzelecektir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absurt Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 choppa ile terör estirmek için black orc u sildin herhalde :p tabi rr80 olunca işi bitti karakterin zevk vermedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Borc kıskanmıştır choppayı kaçtı anasının evine tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 geçmiş olsun, umarım yardımcı olurlar çabuk. henüz bakmadıysan warhammer alliance ve war-europe forumlarında da bir bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Aslında RR80 olunca daha bir tatlı oldu. :) Black Orc hiç sıkılabileceğim bir class değil. Solo biraz etkisiz tank specte ama ekip oldumu çok keyif veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Arkadaşlar Server da Charımda geri geldi. İlginize Teşekkürler. RvR'da görüşürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ukyo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bizzat merkeze gidip hallettim serdar ;) bu kıyagı kimseye yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Çok teşekkürler Kaptan :) Saygılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
F Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bu da yeni bug olsa gerek.Gecen gun aynisi guild'ten bi arkadasimin basina geldi.Scenariodaydik,dc oldu.Geri girdiginde chari yokmus,o sirada ventteydi.CSR ile halletti durumu yarim saat icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar