Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 valla oynayan herkes oyundan ne kadar mutlu olduğunu yazıyor. full sandbox ,piyadaki en iyi craft, full loot open pvp vs vs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sen oynuo musun peki senin fikirlerini alak ben de bi review video izledim http://www.youtube.com/watch?v=DBiCACakH-k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ben oynamıyorum ama satın alma penceresi 3 gündür önümde açık :) oynayanlarla konuştum pre nge swg ile uo karışımı bir oyun diyorlar çok memnunuz diyorlar.Ama oyun alıştığımız theamparklardan sonra ciddi zormuş. oyunda npc yok şehir yok,bütün medeniyeti oyuncular kuruyor,gece gündüz 4 mevsim çemberi var. güzel mekanikler var oyunda mesela çevredeki hayvanları öldürdüğünde respawn yok hayvanların doğal yoldan çoğalması lazım eğer hepsini öldürürsen o bölgede hayvan kalmıyor vs vs mesela ikimizde tool crafter olduk diyelim bu durumda ikimizin recipieleri farklı olyuyor her crafterın kendine özgü listesi var böylece herkes birbirine muhtaç kimi balta yapıyor kimi makas sonra trade ediyorlar. oyun kısacası çok iyi ama tek başıma yemiyor. aslında tam pati ahalisine göre birleş kendi şehrini kur ticaret yap savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 teorik olarak çok ii pratik olarak buglar vs nasılmış, animasyonlar ve grafikler pek sağlam gözükmedi de çook sorun olurmu bilmiom sandbox oyununda. biraz daha zaman geçsin bakalım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 oynamadım ne desem yalan olur tek bildiğim, gerek mmo sitelerinde gerek kendi forumlarında herkesin hayatından memnun olduğu tek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 oynayanlarin %90'i oyunun gelistiricileri herhalde ki herkes memnun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 minecraft'ın grafiklerini accık geliştirmişler gibi durmuyor mu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 2001 yılının mmorpg'leri gibi grafik olmuş. bu ne be. düz terrain vs. 10 sene geç kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 tabi bakış açısına bağlı bana da oyunu anca grafikleriyle değerlendirme 90 larda kalmış gibi geliyor. öte yandan bütün terrain ni oyuncular tarafından değiştirilebileceğini yükseltip alçaltılabileceğini bilmeden yorum yapmak priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 elime kazma kürek alıp define avcılığı yapmak istiyorum. var mıdır mümküniyeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 define anlayışına göre değişir ama yeri araştırıp değerli materyal bulabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 preorder yapanlar mı takılıyo şu anda oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Preorder ettim de su siralar oynamaya hic zamanim yok. Ama tribe ile konusuyorum iste oyun inanilmaz lagli olsa bile gelistirilmeye cok acik. Mortal gibi fail olacagini zannetmemekle birlikte cok da asmis bir MMORPG degil iste. 39 dolara 2 aylik sandbox oynamak istiyorsaniz alin. Grafikler de o kadar kotu degil ayrica. Terraforming ve mevsim degisikligi olayini ilk bu mmorpg'de gordum onlari iyi kotarmislar da asiri gercekci yapmaya calismislar o yuzden cok da zevkli degil oynamasi. Mesela karakter her sene 9 yas ilerliyor ya da yurumesi cok yavas felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 nası yani diyelim 10 sene bu mmo ayakta kaldı ve sen oynadın, sonunda ölcek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 grafikler les Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 minecraft online olmuş bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 oyun tutarsa grafik patchi getirirler kesin buna. klon çöplüğü mmolara iyi bi alternatif gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.xsyon.com/home sağ üst taraftaki kızıl derili amca çok samimi bakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oyun tam issizler icin hesap aldim bilgisayar kaldirmiyor isteyen varsa makul fiyata birakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 varmı bu oyunda yeni bir gelişme, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 free trial gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 girdim oyuna hiç bişi yapamadım varolan bi yolu uzattım biraz baydım çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Neden dorukların hepsi şişko hemen herşeyden vazgeçen yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 steam de indirime girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Ik1sc4XXT-g Ağaçevler , atmosfer , yaratıcılığa açık olması ilgimi cekti. Zemine doldur-bosalt yapabiliyoruz Oynayan arkadasımız varsa izlenimlerini anlatabilir mi? all skills recipes silah imali Aktif olan combat skiller;Armed Parrying Unarmed Axes Blades Clubs Picks Eklenecek combat skiller : Dual Wield Block Resist Throw Archery Poles Staves Bows Spears gameplay https://www.youtube.com/watch?v=Mwce2GT-XjA resmi site steam akirafes said: hattok said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar