Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xsyon (Post apo) mmo

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ben oynamıyorum ama satın alma penceresi 3 gündür önümde açık :)

oynayanlarla konuştum pre nge swg ile uo karışımı bir oyun diyorlar çok memnunuz diyorlar.Ama oyun alıştığımız theamparklardan sonra ciddi zormuş.

oyunda npc yok şehir yok,bütün medeniyeti oyuncular kuruyor,gece gündüz 4 mevsim çemberi var.

güzel mekanikler var oyunda mesela çevredeki hayvanları öldürdüğünde respawn yok hayvanların doğal yoldan çoğalması lazım eğer hepsini öldürürsen o bölgede hayvan kalmıyor vs vs

mesela ikimizde tool crafter olduk diyelim bu durumda ikimizin recipieleri farklı olyuyor her crafterın kendine özgü listesi var böylece herkes birbirine muhtaç kimi balta yapıyor kimi makas sonra trade ediyorlar.

oyun kısacası çok iyi ama tek başıma yemiyor.

aslında tam pati ahalisine göre birleş kendi şehrini kur ticaret yap savaş.
Sosyal ağlarda paylaş

Preorder ettim de su siralar oynamaya hic zamanim yok. Ama tribe ile konusuyorum iste oyun inanilmaz lagli olsa bile gelistirilmeye cok acik. Mortal gibi fail olacagini zannetmemekle birlikte cok da asmis bir MMORPG degil iste. 39 dolara 2 aylik sandbox oynamak istiyorsaniz alin. Grafikler de o kadar kotu degil ayrica.

Terraforming ve mevsim degisikligi olayini ilk bu mmorpg'de gordum onlari iyi kotarmislar da asiri gercekci yapmaya calismislar o yuzden cok da zevkli degil oynamasi. Mesela karakter her sene 9 yas ilerliyor ya da yurumesi cok yavas felan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
https://www.youtube.com/watch?v=Ik1sc4XXT-g

Ağaçevler , atmosfer , yaratıcılığa açık olması ilgimi cekti. Zemine doldur-bosalt yapabiliyoruz
Oynayan arkadasımız varsa izlenimlerini anlatabilir mi?
all skills
recipes
silah imali
Aktif olan combat skiller;Armed Parrying Unarmed Axes Blades Clubs Picks
Eklenecek combat skiller : Dual Wield Block Resist Throw Archery Poles Staves Bows Spears

gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=Mwce2GT-XjA

resmi site
steam
akirafes said:

hattok said:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...