Zegna Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sabahları 5 yumurta 3 beyaz 2 tum. biraz peynir oglen tavuk gogus pilav aksam ton balıgı makarna boyle karar verdım fdsgsfd 3 ogun olmaması lazım aslında 6 olması lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 6 öğün yiyebilmek her yiğidin harcı değil valla. Cidden gözüktüğü kadar kolay bişi değil 6 öğün yemek. Ne var yemek yiyorum gibi olmuyo işte. Düzenli bir adam olmak gerek. Ben günde 3 yiyebilirsem şükür ediyorum valla :D. 6 öğün yiyebilmek için bildiğin musabık sporcu tarzı, bütün zamanını ona ayırman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ben 6 öğün yiyorum. Ama oturup da 6 kere yemek pişirmiyorum. Ara öğünler atıştırma tarzı. Bir sebepten ara öğünleri yiyecek vaktim olmazsa kahvaltıyı ve öğlen yemeği porsiyonunu arttırıyorum. Örnek: Kahvaltı: 3 yumurta, salam, peynir, bir iki dilim ekmek, muz Ara: 3 bardak süt, elma, bir avuç badem Öğlen: Et, sebze, biraz carb (makarna, pilav, patates, ekmek vb ne varsa) Ara: Ton balığı, sebze (donuk sebzeyi tavaya çorlayıp 5 dakka ısıtıyosun sadece) Akşam: Et, sebze, salata, bir iki meyva Yatmadan: 200 gram cottage cheese ya da 3 bardak süt, bir avuç ceviz/fındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Peki mirage kilon boyun birde günlük aldığın kalori ve harcadığın kalori miktarlarını yazarmısın ? Çok sağlam besleniyorsun bu arada ben böyle yesem kapıdan bacadan giremeyecek hale gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Boy 1.76 Kilo 79,5 Yağ oranı %17 Kilo bir kaç haftadır sabit. Mart sonunda yağ oranımdaki ve kondisyonumdaki değişikliğe bakıp ona göre karar vercem ne kadar ve ne hızda kilo vermem gerektiğine. Edit: Kalori hesaplamıyorum ama aşağı yukarı 2500-3000 kalori falan olması lazım. Haftada 5 gün baya yoğun spor yapıyorum. CrossFit/Box/Kickbox/Ağırlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 lor peynirine basladim ben bide bugun, aldım denedim yenebilecek bisey yani. ama sade gitmiyor :) yorsanın boreklık lor peynirinden aldım. oranları cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bol yesillik, bol domates, seviyorsan biraz da sarmisak sahane oluyor lor ustune. menune dahil olabiliyorsa, yiyebiliyorsan yag da dok tabi biraz. zeytinyagi falan. kahvaltida sahanda yumurta yaninda pek guzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ben de meyve sebze ağırlıklı bir programa başlıyım diyorum (eşek gibi yağlandım son bir senede) Sabah; elma, peynir Öğlene doğru atıştırmalık; havuç, marul vs. Öğlen; ton balığı, tavuk göğsü ya da baklagil/mercimek etc. Öğleden sonra atıştırmalık; kuru üzüm, yoğurt Akşam; random ev yapımı çorba, bir kaşık pilav/makarna/erişte, sebze yemeği En son; elma --- Sınırsız su, günde iki adete kadar maden suyu (sade) Önümüzdeki bir kaç gün içerisinde spora da başlayacağım kardiyo ağırlıklı bir program olur sanırım. Salona da ya sabah kahvaltısından sonra ya da akşam yemeğinden 3 saat önce falan gidebilirim. Diyette eksik - fazla var mı bilmiyorum, kendim yaptım, eğer antremanlarda halsizleşirsem antreman saatime göre karbonhidrat ekleyeceğim biraz daha. Tek derdim eksik vitamin/protein vs. almak böyle bir diyet programıyla, eğer eklemem çıkartmam gereken birşey varsa söylerseniz sevinirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bol sebze meyve yiyeceğinden vitamin ve mineral derdin olmaz. Protein kesinlikle eksik. Öğlen yemeği haricinde protein yok gibi bir şey. Kahvaltıda öyle ufak bir iki parça peynirden yeterince protein alamazsın. Çok yersen de felaket yağlı. 2-3 yumurta iyi gider. Akşam yemeğine de protein lazım. Bir parça et, tavuk, balık vs. Ara öğünlerde de meyva yanında 3-5 tane de olsa ceviz, badem tarzı yemiş at ağzına. Bunlar çok yararlı yağlar içeriyor ve az da olsa protein de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Benim boy 2.03 kilo 103 yağ oranı %14-15 arası değişiyor bunu bi %8-9 a indirmeye kasıyorum bu aralar. ekmek, icecek, gereksiz şekerli besinleri kestim. ama normal yememe ve sporuma devam ediyorum. Yaza kadar bi şekle girmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 olm sen takımda oynamıyomusun, nasıl göbek yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Öğleden sonraki öğüne kuruyemiş ekliyip yatmadan önce de süt içerim de yumurta beni bozuyor. Midem kaldırmıyor 2-3 yumurtayı, yoğun spor yaptığım dönemde en tiksindiğim öğün kahvaltıydı sırf yumurta yüzünden. Keşke omlet olarak da haşlanmışı kadar faydalı olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Faydalı zaten. Tavaya yarım yemek kaşığı civarı zeytinyağı dök. Isıt ve yay. Tava ısınırken yumurtaları bir kaba kır, çatalla çırpıp tavaya dök. Üstüne tuz ve karabiber... Omlet kıvamına gelince afiyetle yiyoruz ohş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 simdi 77 kilo olmusum ben, yani gunde minumum 150 gram protein almam lazim. ne kadar karbonhidrat almam lazım peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Xaenin said: ne kadar abvblizzard said: ekmek Osso said: o kadar Cons said: köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Zegna said: simdi 77 kilo olmusum ben, yani gunde minumum 150 gram protein almam lazim. ne kadar karbonhidrat almam lazım peki? Hedef kilona göre değişir. Diyelim gerekli proteini aldın. Bol meyve sebze yedin ve gerekli mineralleri vitaminleri aldın. Faydalı yağları yiyip gerekli yağ asitlerini aldın. Bu temel ihtiyaçların üstüne yediğin her şey temel olarak enerji kaynağı. Ne kadara ihtiyacın varsa o kadar alcaksın. (saçma gelmiyor inşallah kulağa :p) Bence bir kaç hafta boyunca sağlıklı beslenip kilona bak. Sonra hedefine göre karbonhidratı (ve gereksiz yağları) ayarlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sparkcaster said: olm sen takımda oynamıyomusun, nasıl göbek yaptın olay göbek değil, daha hafifleyip daha havalarda uçmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hafiflemekle olmuyo o işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hafifleyince oluyo olmazmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Zegna said: simdi 77 kilo olmusum ben, yani gunde minumum 150 gram protein almam lazim. ne kadar karbonhidrat almam lazım peki? bulkingmi yapçan napçan ona göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yok bulking yapmicam. normal en fazla 80 82 filan olmayi dusunuyorum. tas catlasa 85. http://img718.imageshack.us/img718/7674/beslenme.jpg o cornflakes i eti litalif ile degistiricem yogun lif varmıs litalifte. birde o aksam ana ogunden sonraki makarna yalan olur gıbıme geliyor, yiyemem o kadar. bu durumda almam gereken karbonhidrat miktarı daha da azalmıs oluyor, zaten az. bi sekilde karbonhidrat sıkıstırmam lazım bu programa. onerisi olan? not : lan kendime inanamiyorum 7 gundur fastfood yemedim ve kola icmedim. sadece lapa ve tavuk yiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 spor 17 deyse superpumpıda 17 de iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 200gr makarnada daha çok kh olması laızm değilmi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar