sinad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Daha önce açılmıştı sanki ama bulamadım aramada 3D yazınca arama yapmıyor. 3D'nin olayı nedir ve bilgisayarda yapabilme imkanı varmıdır. Şu gazetelerin verdiği basit bir gözlükle denedim bi kaç video hafif gösteriyor ama gözlük çok berbat. Cinebonus'ta verilen gözlüklerle olma imkanı varmıdır ? Daha önce deneyen oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 benim valla böyle dergilerden verilen gözlükle chuck'ın bir bölümünü 3D izlemiştim hani olmuştu ama tabi 17' monitör ile sinema arasında gayet fark oluyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 nvidia'nın yeni kartları destekleyecek bu özelliği ayrıca pc için piyasaya çıkmış 3d özellikli monitörlerin satılıyor olması lazım. ek olarak da 3d gözlük lazım evet. yani tam anlamıyla kullanmak istiyorsan biraz para harcamak gerekiyor. ben cod4 oynamıştım compex ya da onun gibi bir fuarda gayet hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben bilgisayardan projektöre yansıtmalı yaptım geçenlerde. çok keyif aldım açıkcası. :) ucuza 2. elde olur nasıl isterseniz. bi projektör alın evde 3d bilmemne d keyfi yaşayın. çok keyifli yani. hele bi de bluray filmleri izlemek ayrı keyifli oluyor keskinliği verdin mi projektöre. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 3 boyutli birseyler gozukur ama evde yapilanin 3d oldugunu sanan imax video izlememistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 tam diyodum iyi bari sinema sektörü bu 3b olayıyla para kazanmaya devam edebilecek diye (daha ilerki yıllarda) tabi onun da eve giren versiyonunu yapacaklar ben sığ düşünmüşüm sdf neyse, gidin sinemaya arkadaşım bilgisayara yapışık olacağız iyice valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 filmler rusyada hep dublaj olduğundan filmin keyfi kalmıyor. projektörde köfte yağmuru muydu ne o filmi izledim gayet keyif aldım. tabii bi imax görüntüsü elbette yok ama ev sinemasında keyif verecek türdendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 e ama o teknoloji on yil once de vardi ki? gazeteler o yalandan 3d gozlukleri veriyordu, sonra bir ya da iki sahnede belki 3dmtrak birseyler goruyorduk, sevindirik oluyorduk =) 3d teknolojisi arada cok gelisti, imax'te sahnenin kavisi filan da farkli, ekrana saniyede verilen kare de normalin 3 kati civarinda. elbet bu lezzeti yakalayan televizyonlar cikacaktir da, bana hala yetemezmis gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya zaten monitor cok yakın kavis amnasız olurda, asıl sotun brightness. 3d filtreleri cok cidde brightness contras ve saturation kaybına sebep oluyo, lcd le falan zor olur yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 elbette yetmez ve aslında 3d'yi bu kadar piyasaya çıkartmasalardı. ayrıca evde bilumum sinek tipli bir aile olmak istemeyiz. ne o öyle. hanım gag çay koy desen mavi kırmızı gidicek mutfağa falan. ayrıca sinemanın eşek kadar oluşu 3dyi apayrı bir hale sokuyor. 3d yi es geçip direkt 4d ye geçseler evler için daha hoş olabilir belki de. 3d çok fazla sarsmayacak dünyayı çünkü dediğin gibi 10 yıl önce bizlere yedirdikleri bir üretimdi. ama paran olur evin villa gibim olur yaparsın özel oda o zaman apayrı tabii. edit : nese aşaı yazdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hakkaten o dediğin brightness contrast ve saturation kayıplarını avatar'ı izlerken çok hissettim ve çok aradım ben mesela. öyle büyülenmedim ana ne şahane diye izlerken çoğunlukla =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 xwhiplashx said: 3d yi es geçip direkt 4d ye geçseler evler için daha hoş olabilir belki de. abi tuvaletteyken zamanı bükübilmek hoş olur tabi sendehaklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 edit : Rusya'da 3-4 kere IMAX sinemasına gittim bu dünyanın en büyük perdesine sahip olan sinemaya. Çok fazla keyif almadım özellikle 2012'yi izlemek çok zor olmuştu diyebilirim. Kafan bi sağ bi sol çakıyor ama merak ettiğim bu ticaretaneden TR'de nerelerde var ? editlemiştim ama sizler okusun diye up olsun istedim konu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bu arada not olarak, her bilgisayarda 3d film izlenir. şu red-blue veya red-green gözlüklerden alırsanız, ve bu teknik kullanılarak hazırlanmış bir video koyarsanız (youtube'da 3d videolar var, Spy Kids 3D gibi DVD filmler var, hatta nvidia'nın 3d desteği verdiği sürücü özellikleri var) izlersiniz. Bazılarınız bundan bahsetmiş, öyle ekstra bir hardware'e felan ihtiyacınız yok, kırmızı-mavi film ve kırmızı-mavi gözlük olduğu müddetçe izleyebilirsiniz. Öyle "dandirik 3d" felan da değil mis gibi 3d görüntü veriyor adamlar. red-blue gözlüklerin problemi şu, eski bir teknik, ve kırmızı/mavi renklerin üstüne kurulu. 3D efektini tam olarak verse de renkleri tam olarak sunamıyor. RealD dedikleri yeni 3D tekniği var, polarizasyon tekniği kullanılan gözlükler, CES 2010'da onunla ilgili cihazları göstermişlerdi. Blu-ray 2.0 gerekiyor, bir de 120hz çıkışa sahip monitör/tv/projeksiyon gerekiyormuş. sadece uygun 3d formatlı video ve gözlük almak yeterli olmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 120hz lcd ile real3d uyumlu nvidia kart ve zamazingosu var.. gözlük 60sağ, 60sol gösteriveriyor siz de "yuppi 3d" diye evde bağırıyorsunuz işte.. böle bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 "gerçek" 3d için bizzat gidip çekim aşamasında izlemek lazım filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar