Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Haydi hayırlısı.topicim ugurlu gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 adam açtı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 henuz malubiyetim yok.bakalım kısmet.beşiktaş maçında da açmaya niyetlendim 2dk ile kaçırmıstım o bile yetti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya da hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Red çok özensiz maç threadi, elenirsek senden bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Red said: henuz malubiyetim yok.bakalım kısmet.beşiktaş maçında da açmaya niyetlendim 2dk ile kaçırmıstım o bile yetti :)bunu söyleyerek totemi bozdun. farkındasın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 macin kaderini belirledin abi, bravo, elenirsek butun sorumluluk sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi maçtan önce açsak kadrolar falan koyardık belki ama :) bi kaç resimle süsleyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mor formayla yenildik mi bu sezon hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 aslında uğursuzluk diye bişey yokmuş meğer. OH WAI.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 adam aceleye getirdi (: 2-3 resim de koy abi yeneriz diye dusunuyorum umarim insallah supaneke amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Red omuzlarındaki yükün farkındasındır umarım, ne Elano ne Keita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 jinxed it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yeni kirmizi formayla izlicem bu maci, bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 maç starda şifresiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 maç şifresiz bu sefer fb maçı dsmart kanalında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Eğer maç başında baskı yaparsa GS turu atlar. Defansa çeklirse Madrid kopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ardanın mor formayla güzel resmi yok.sevişirken falan resimleri var gugılda ahah totemi bozmadım.merak etmeyin rahat olun.herhangi bi aksilik olursa daha da açmam başlık merak etmeyn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 aksilikten kastın elenmek olur, o saatten sonra daha başlık açsan ne açmasan ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 tokatlarız bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 fener maçının sonra olması bizim için avantajdır.şimdi fener eleniceği için bizimkilerde de otomatik elenma duygusu olusacak.bu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ne alakası var.Aslanlar her türlü çıkar oynar.Rahat ol sen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 eleniriz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 parçalıyla çıkıcakmışız. hadi hayırlısı. ilk maç bir hayli korkak başlamıştık bu sefer öyle olmaz. ben bi sabri effect bekliyorum inşallah.amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 cavanagh said: eleniriz=) of gizli fenerlimiz := fener eler gs elenir diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar