Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Fenerbahçe - Lille @ 22:05 / 25.02.2010 »

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ıyı oldu.valla ıyı oldu.lıverpool ıle eslesmek tam rezıllık olacaktı.daum bu sefer dunya devıne elendık dıyecektı.Bana bır fenerlı allah rızası ıcın bekırle oynadıgımız hangı macı kazandıgımızı ve bu adamın hatasından kaynaklanmayan bır gol yedıgımızı gostersın.
Mesaj tarihi:
Türkiye'deki takımların daha 10 yılı var Avrupa'da bizim rahat maç izlememiz için.

Aman Caner yapma aman blica yapma aman deniz yapma.

Bıktırdılar boşuna 4 yıldır izlemiyorum ya hala hiçbir değişme yok. Hepsi son dk gol yiyorlar.
Mesaj tarihi:
galatasaray'la beraber nası puan kaybetme anlaşmamız varsa, elenme anlaşmamız da var. türkiye kupasından da elenecektik de güiza'nın haberi yokmuş ondan olmadı o.
Mesaj tarihi:
GEd said:

Daumun tecrübe hanesı artmıyor herhalde. Yıllardır yatar yatar önemli maçlarda 1-0 a sonra verir maçı, insan akıllanır.

cap'e dayanmış o, expansion alması lazım arttırmak için :/
Mesaj tarihi:
Kehanette az kalsın gerçek oluyordu Selçuk orta sahada topu kaptırdığında. Dünyada böyle bir oyuncu daha yoktur her maç orta sahada kontra ataklık saçma sapan pas hatası yapan. Şaşmıyor abi şaşmıyor. Ve o adam 10 yıldır fenerde.
Mesaj tarihi:
Buddha said:

BulletRide said:

Birkaç kilit adamı sağlam olsa Fenerbahçe'nin; Lugano, Wederson falan iyi olurmuş, ileride sıkıntı yok ama böyle bir defans yok

Orta sahaya baktın mı. Bakın buraya yazıyorum Selçuk'un pas hatasından kontra gol yiyecez.

Al işte bir kerede yapma şaşır beni adam. Belki gol olmadı ama allah seni top etsin.
Mesaj tarihi:
yaw elenek sorun değilde şu deniz selçuk güiza bilica ali bilgin ve türevleri sezon sonu defolup gitsin artık , bari bi ders çıkarın anasını satim senelerdir bıktık usandık artık..
  • Yeni Oluştur...