rcknrll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hala duran top,yan top diyor;zaaf diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ıyı oldu.valla ıyı oldu.lıverpool ıle eslesmek tam rezıllık olacaktı.daum bu sefer dunya devıne elendık dıyecektı.Bana bır fenerlı allah rızası ıcın bekırle oynadıgımız hangı macı kazandıgımızı ve bu adamın hatasından kaynaklanmayan bır gol yedıgımızı gostersın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok abi atsınlar ya cidden geçmiyelim kanser futbolu lan ezik herif defansta adam yok defansif oynuyoz allah belanı versindaum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Türkiye'deki takımların daha 10 yılı var Avrupa'da bizim rahat maç izlememiz için. Aman Caner yapma aman blica yapma aman deniz yapma. Bıktırdılar boşuna 4 yıldır izlemiyorum ya hala hiçbir değişme yok. Hepsi son dk gol yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 heriler çok hızlı lan aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 galatasaray'la beraber nası puan kaybetme anlaşmamız varsa, elenme anlaşmamız da var. türkiye kupasından da elenecektik de güiza'nın haberi yokmuş ondan olmadı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Daumun tecrübe hanesı artmıyor herhalde. Yıllardır yatar yatar önemli maçlarda 1-0 a sonra verir maçı, insan akıllanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 1 0 dı hacı en son kaç kaç noldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 VE ZİCO FENERBAHÇEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 GEd said: Daumun tecrübe hanesı artmıyor herhalde. Yıllardır yatar yatar önemli maçlarda 1-0 a sonra verir maçı, insan akıllanır. cap'e dayanmış o, expansion alması lazım arttırmak için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hepte guiza çıktıktan sonra oluyo bütün bunlar asd Adam sizin şans meleğiniz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gs yenseydi fener de banko yenerdi bize özenip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Kehanette az kalsın gerçek oluyordu Selçuk orta sahada topu kaptırdığında. Dünyada böyle bir oyuncu daha yoktur her maç orta sahada kontra ataklık saçma sapan pas hatası yapan. Şaşmıyor abi şaşmıyor. Ve o adam 10 yıldır fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 rijkaard da daum da önce lig diyodu. alın ligi başınıza çalın eferim. bide emreye üzülüyorum. herif süfer oynuyor. sora bilica veya deniz maçı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 üst kat çok küfretti fena gol kaçırdık galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 eziklikten ölcez lan bi bok olmaz türk takımlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 semıh ugursuz geldı ıyıce.her gırdıgınde aynı dakıkada gol ya da goller yıyoruz.guızanın ahı tutmustur haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 of guiza ya ilk maçta verebilseydin alexe düzgün pas. hay yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bilica bomboş pozisyonda çekilebilecek en kötü şutu çekti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 a.rami ye fener ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Buddha said: BulletRide said: Birkaç kilit adamı sağlam olsa Fenerbahçe'nin; Lugano, Wederson falan iyi olurmuş, ileride sıkıntı yok ama böyle bir defans yok Orta sahaya baktın mı. Bakın buraya yazıyorum Selçuk'un pas hatasından kontra gol yiyecez. Al işte bir kerede yapma şaşır beni adam. Belki gol olmadı ama allah seni top etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gg mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yaw elenek sorun değilde şu deniz selçuk güiza bilica ali bilgin ve türevleri sezon sonu defolup gitsin artık , bari bi ders çıkarın anasını satim senelerdir bıktık usandık artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 BİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 şu takımda artık denizi ve selçuğu görmek istemiyorum ya. gerçekten istemiyorum. yeter ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar