Regalya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Narcolepsia * Dunemaul * Horde * http://www.narcolepsia.wowstead.com * PvE * Ciddi bir anlamda, haftanın birçok günü düzenli bir şekilde Raid yapıyoruz * Kuruluş tarihi : 2010 * Guild Masterımız,Inspiron * Ventrilo kullanıyoruz * Paticik Forumlarında Yetkili Kişi; Bezerye * Üye Alımlarını websitemiz üzerinden yapacağınız başvurular ile gerçekleştiriyoruz. * En son Blood prince council i kestik Narcolepsia Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır. Başarılar dileriz :) Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ICC 10 MAN 12/12 (Bu hafta Heroiclere geçeceğiz) ICC 25 MAN 9/12 (kalan bosslar ; BQL,Sindragosa ve LK) ICC 25 Man Progressimiz için classına hakim , aktif(haftada en az 4 gün 25 man raidlerine gelebilecek) ve officerların verdiği görevleri yerine getirebilecek kaliteli oyunculuar arıyoruz recruit e tam açık olan classlar ; Druid - Balance Mage Shaman - Elemental Warlock Recruite yarım açık olan classlar(Bunlar arasından yanlızca gear levelı iyi ve mevcut raiderlarımızdan daha kabiliyetli oyuncular için 25 mande spot bulunabilir) ; Rogue DK - Tank Druid -Tank Paladin- Holy Priest -Holy ve Disc Shaman -Restoration Raid zamanlarımız ;25 Man Çarşamba,Perşembe,Pazar,Salı saat,20:00 - 24:00(bazı zamanlar 01:00 a kadar uzama durumu olabilir) 10 Man Cuma (20:00 - 02:00),Pazartesi (20:00 - 24:00) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Başarılar diliyorum. İnspiron u ben eski FoA dan mı hatırlıyorum acaba. Xavius realminde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inspiron_k Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 benim başka inspiron mu var bu alemde XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bende priest oynardım orada Dien :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Güncelleme ICC 10 Heroic 7/12 (Council,Prof,Valithria,Sindra,LK kaldı) ICC 25 Normal 10/12 (Sindra ve LK kaldı) Şuan için Paladin(dps),warrior(tank ve dps),druid(dps),DK(dps),Priest(dps) class ve specleri hariç diğer tüm class/speclere recruitment açıktır,bu recruitment açık olan classlarda ,sadece item seviyesi iyi , oyunculuğu kaliteli aktif ve başarılı kişiler alınacaktır ilgilenenlere duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Güncelleme ICC 10 Heroic 8/12 (Prof,Valithria,Sindra,LK kaldı) ICC 25 Normal 10/12 (Sindra ve LK kaldı) Şuan için Paladin(dps),warrior(tank ve dps),druid(feral dps),Priest(dps),Rogue,DK(dps) class ve specleri hariç diğer tüm class/speclere recruitment açıktır,bu recruitment açık olan classlarda aranan özellikler aktiflik , kaliteli oyunculuk ve tecrübedir ilgilenenlere duyurulur... Websitemiz: http://www.narcolepsia-guild.eu/dkp olarak değişmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 güzel guild, dunemaul'da oynayan türkler için iyi bir tercih. başarılarınızın devamını diliyorum. Karinna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 taz said: güzel guild, dunemaul'da oynayan türkler için iyi bir tercih. başarılarınızın devamını diliyorum. Karinna Sağol,hızlı bir progress çıkışından sonra aktif oyuncu sayımızın azalmasından ötürü bir kaç haftadır ne yazıkki ilerleme kaydedemedik son günlerde yaptığımız biraz temizlik , disiplin vs ile yakın zamanda tekrardan progresslere devam edip artık HC lere başlamayı umuyoruz , tabi hala yukarıda belirttiğimiz classlardan aktif ve kaliteli oyunculara ihtiyacımız var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Sindragosa da indi sonunda, LK kaldı normalde halen bir çok classtan alım yapıyoruz ilgilenenler için sitemiz www.narcolepsia-guild.eu/dkp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Güncelleme ICC 10 Heroic 9/12 (Prof,Sindra,LK kaldı) ICC 25 Normal 12/12 (Bugün Hclere başlıyoruz) Şuan için mevcut memberlarımızdan daha iyi oynayabilecek neredeyse tüm class/speclere recruitment açıktır,bu recruitment açık olan classlarda aranan özellikler aktiflik , kaliteli oyunculuk ve tecrübedir ilgilenenlere duyurulur... Başvuru için www.narcolepsia-guild.eu/dkp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 vay inspiron gelmiş. Bende FoA zamanı dps warrior oynardım. Drawoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hahahahahaha erkan mali bu guildde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 rlden arkadaşlarım bu guildde olduğundan baya adamla tanıştım bu guildden. ekstaz gibi ego tabanlı bir türk guildindense çok daha sempati duydum bu adamlara hadi bakalım. bir de ventten az küfretseler çok hoş olcak =) başarılar. ha unutmadan, 3v3 arena için disc priest arıyoruz. narcodan gelicek varsa, Stormwaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Arkadaşlarım var bu guildde, muhabbet ve raid arayanlara fazlasıyla öneririm. Farl'a dikkat etsinler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Aket-Atum said: Arkadaşlarım var bu guildde, muhabbet ve raid arayanlara fazlasıyla öneririm. Farl'a dikkat etsinler ama. herifte aglayan palyaco dovmesi var sapik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 MasterHapLo said: warrior tank ariomusunuz hala bi arkadas var guild bakiniodu 5.5k gs civari Malasef warrior tank için main kadroda şuan için yerimiz yok pekte olmayacak gibi malum GM imimiz Inspiron aynı zamanda MT ımız.Fakat şöyle 12k civarlarında oynayan OS ide Tank olan bir DK tanıdığınız varsa direk bize yönledirebilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Güncelleme ICC 10 Heroic 9/12 (Prof,Sindra,LK kaldı) ICC 25 Heroic 6/12 (Kalan bosslar;LK,Prof,Sindra,Valithria,Lady Deathwhisper,BQL) Şuan için mevcut memberlarımızdan daha iyi oynayabilecek neredeyse tüm class/speclere recruitment açıktır,bu recruitment açık olan classlarda aranan özellikler aktiflik , kaliteli oyunculuk ve tecrübedir ilgilenenlere duyurulur... Başvuru ve daha detaylı bilgi için www.narcolepsia-guild.eu/dkp ilgilenenlere duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Güncelleme ICC 10 Heroic 11/12 (LK kaldı) ICC 25 Heroic 8/12 (Kalan bosslar;LK,Prof,Sindra,Lady Deathwhisper) Şuan için mevcut memberlarımızdan daha iyi oynayabilecek neredeyse tüm class/speclere recruitment açıktır,bu recruitment açık olan classlarda aranan özellikler aktiflik , kaliteli oyunculuk ve tecrübedir ilgilenenlere duyurulur... Başvuru ve daha detaylı bilgi için www.narcolepsia-guild.eu ilgilenenlere duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 heroic dediğiniz hard mode mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 evet. 10men yazmıs baksana hc diye. 25 degil yani hardmode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Helcaraxe said: heroic dediğiniz hard mode mu ? Evet Hard mode. egeyle oktavda burdaymış :D gelsenize olm arada bir dunemaul a bir çayımızı için ashsgafajsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Bezerye said: Helcaraxe said: heroic dediğiniz hard mode mu ? Evet Hard mode. egeyle oktavda burdaymış :D gelsenize olm arada bir dunemaul a bir çayımızı için ashsgafajsf abi benim guild dagildi ne guzel hc 10/12 kasiyoduk payment methodu actir benim accountun hemen gelcem lol barzo server lan dunemaul trade 7/24 turkce ana baci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepsmoker Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 barbu said: evet. 10men yazmıs baksana hc diye. 25 degil yani hardmode 25 man HEROIC ; 8/12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 tomkat said: Bezerye said: Helcaraxe said: heroic dediğiniz hard mode mu ? Evet Hard mode. egeyle oktavda burdaymış :D gelsenize olm arada bir dunemaul a bir çayımızı için ashsgafajsf abi benim guild dagildi ne guzel hc 10/12 kasiyoduk payment methodu actir benim accountun hemen gelcem lol barzo server lan dunemaul trade 7/24 turkce ana baci kaç k vuruon la saurfange festera fln geçebilcenmi beni :D birde ne diyecem kop gel artık progress bossları kaldı sağlam adamlar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar