dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu kadar hakarete hic bir yerde ugramamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: bir genc kıza bu tarz bir uslup ile hitap etmen senin egitimsizligini gosterir genc olsan ayda 300tl makyaj malzemesine harcamazdin. her ay 300 verip makyaj malzemesi alan pipisini bile saklar o kadar makyaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: bir genc kıza bu tarz bir uslup ile hitap etmen senin egitimsizligini gosterir lol görenlerin dibi düşüyo gibi bi argümanla saçmasapan makyaj harcamasınıhaklı göstermeyhe çalışıyosan bence de kanıtlamalısın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 daha fazla uyarmayacagım bel altı konusmanla seviyeni belli ettin artık sana diyecek bir lafım yok benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: bu kadar hakarete hic bir yerde ugramamıstım Palyacolugu meslekten saymiyormusun? Hirsizlik yapsinlar daha mi iyi? EMEGE SAYGI LUTFEN, TERBIYESIZLESMEYELIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: daha fazla uyarmayacagım bel altı konusmanla seviyeni belli ettin artık sana diyecek bir lafım yok benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 boyle davranırsanız bu forumda hic bir kız kalmaz direk erkek muhabbetine girdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 olanlar yetiyor zaten canıms sdf makyaj'a ayda 300 lira harcayan bir bayan paticik'te ne kadar barınabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 madem oyle bu son postum size iyi sohbetler beyler,unutmayın anneniz de bir bayan sizi doguran emziren yetistiren,lutfen kadınlara daha iyi davranın ozellikle bugun 8 mart dunya kadınlar gununde bu kadar hakaret gercekten hoş degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: boyle davranırsanız bu forumda hic bir kız kalmaz direk erkek muhabbetine girdiniz özürlerimizi sunarız hanımefendi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bu kadar da ciddileşmeye gerek yok ki. madem öyle denmiş sen de idda etmişsin güzel olduğunu buradaki insanlar karar versin ona. bi de kızların herşeye "terbiyesizleşme" argümanını sunmasına ayar oluyorum. kimse terbiyesizce bişey dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ya neye kızıp gitti ki, tüh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ARKADASLAR, KIZ MAKYAJINI TAZELEYIP GELECEKMIS PANIK YAPMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 foto falan dendi. güven depression gördüm ben orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 NoTwisT said: ARKADASLAR, KIZ MAKYAJINI TAZELEYIP GELECEKMIS PANIK YAPMAYIN! HEPİMİZ ÖLÜCEEEEZZZZZZZZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 2 sayfalık beraberlik bitti. hoşçaakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 cok meraklıymıssınız resme madem o kadar meraklısınız alın yalnız size tavsiyem insanları fiziksel gorunusleriyle degil de karakterleri ile tahlil edin daha bi hayırlısı olur sizin icin resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: yalnız size tavsiyem insanları fiziksel gorunusleriyle degil de karakterleri ile tahlil edin fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: cok meraklıymıssınız resme madem o kadar meraklısınız alın yalnız size tavsiyem insanları fiziksel gorunusleriyle degil de karakterleri ile tahlil edin daha bi hayırlısı olur sizin icin resim selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 mesleği doğru bilmişiz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bi önceki özgüven depression lafımı geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 batu? kerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ister al ister alma soyledikten sonra bir degeri kalmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 vareakuhauhu da az değil ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 anlamadıgım o erkek egolarınızla neden bir hedef secip ardıardına laflarla saldırıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar