Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aylık Harcamalarınız

slickers

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

Çomuşluk said:

Nasıl 8000 - 9000 harcıyosunuz ben algılayamıyorum akşam yemeklerinde altın külçesi yiyip uzay mekiğinde falan mı yaşıyorsunuz ?

her h.sonu 2 gece bi yere gitsen sen ve +1 mesela, 3 er kadeh içseniz giriş 35 - 50, kadeh 25 - 45, den zaten 3000 tl ay sadece gece çıkması tutuo. e bunu yapan adam gezip tozuodur da normal yani. kirası minimum 1500 dür etti 4500. benzine 1000 koy 5500 fln die gider bu :|

nereye giriş veriliyo bu devirde be?
ha illa verilen paçoz yerler vardır da, 8-9 harcayan bi insanın gidecegi yerler degildir
Sosyal ağlarda paylaş

150 - yol ve haftada 1-2 burger falan olsa
150 - kredi kartına versem
50 - marketten kendi aldığım abur cubur falan olsa
100 - kitap + sinema falan olsa
50 - 100 - hesaplanamayan ekstralar (evdeyim çok moralim bozuk gelsene bişiler içeriz diye gelen bir telefonun ardından hemen taksiyle gidip içki alma vs gibi bir anlık para harcatıcak şeyler)

işte 500 falan ama yok lan bu kadar harcamıyorumdur abarttım biraz sanırım. kira yada faturaları ben ödemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sintisyzer said:

Dworgian said:

Çomuşluk said:

Nasıl 8000 - 9000 harcıyosunuz ben algılayamıyorum akşam yemeklerinde altın külçesi yiyip uzay mekiğinde falan mı yaşıyorsunuz ?

her h.sonu 2 gece bi yere gitsen sen ve +1 mesela, 3 er kadeh içseniz giriş 35 - 50, kadeh 25 - 45, den zaten 3000 tl ay sadece gece çıkması tutuo. e bunu yapan adam gezip tozuodur da normal yani. kirası minimum 1500 dür etti 4500. benzine 1000 koy 5500 fln die gider bu :|

nereye giriş veriliyo bu devirde be?
ha illa verilen paçoz yerler vardır da, 8-9 harcayan bi insanın gidecegi yerler degildir

sapphire? crystal fln?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...