roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sadece makyaja 300 lira mı? cidden before after görmek isterdim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 "roket adam" said: sadece makyaja 300 lira mı? cidden before after görmek isterdim açıkçası. acıkcası makyaj derken kozmetigi kastettim parfüm masrafı icinde ve en cok o gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Masquerade said: dera said: cok meraklıymıssınız resme madem o kadar meraklısınız alın yalnız size tavsiyem insanları fiziksel gorunusleriyle degil de karakterleri ile tahlil edin daha bi hayırlısı olur sizin icin resim selam hayatın içinden bir fotoyok muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 e makyajlı hal istediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 topiğin geneline baktım da, yazarsam "yavaş at" falan denebilir. gerçekten az harcıyorum çünkü. bunu görmeye geldim topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben bütün eyşanları istiyorum, hepsini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 malesef her istedigin olmaz big boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oğğ bu makyajlı bir foto muydu ben doğal sanmıştım saten gibi bir cildiniz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dilerseniz madalyalarımı siler giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ona gerek yok ne kadar malca bi hareket yaptıgınızın farkına varsanız yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vukuat Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 uppsss::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hangi mezuniyet fotosu makyajsız olabilir ki? (for women) insanın doğal hali gibisi yok. sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: "roket adam" said: sadece makyaja 300 lira mı? cidden before after görmek isterdim açıkçası. acıkcası makyaj derken kozmetigi kastettim parfüm masrafı icinde ve en cok o gidiyor aslında 300 gidebilir ya. çok geldi bi an da, gider yani her gün makyaj yapan birinde herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çevir kazı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 keske bu kadar dusmeseydiniz aklı basında insanların oldugu bi forum zannetmistim bi daha girecegimi sanmıyorum bu ne boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: madem oyle bu son postum size iyi sohbetler beyler,unutmayın anneniz de bir bayan sizi doguran emziren yetistiren,lutfen kadınlara daha iyi davranın ozellikle bugun 8 mart dunya kadınlar gununde bu kadar hakaret gercekten hoş degil dera said: keske bu kadar dusmeseydiniz aklı basında insanların oldugu bi forum zannetmistim bi daha girecegimi sanmıyorum bu ne boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 iyi iyi gittim tamam bye p.s. sığ insancıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 she is gone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben iyi yazdım yani gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Batuhan_BJK said: dera said: madem oyle bu son postum size iyi sohbetler beyler,unutmayın anneniz de bir bayan sizi doguran emziren yetistiren,lutfen kadınlara daha iyi davranın ozellikle bugun 8 mart dunya kadınlar gununde bu kadar hakaret gercekten hoş degil dera said: keske bu kadar dusmeseydiniz aklı basında insanların oldugu bi forum zannetmistim bi daha girecegimi sanmıyorum bu ne boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 NoTwisT said: dera said: makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla 300 tl'ye anca toparliyosun sekli yani? http://icantstudy.files.wordpress.com/2009/03/flawless-victory.png?w=400&h=254 abi sunu koydurtmayin artik bana ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: boyle davranırsanız bu forumda hic bir kız kalmaz direk erkek muhabbetine girdiniz ya paticiğe o konuda ben de çok kırgınım gökçe. çok ayıp ediyolar gerçekten yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Jahrein, Dartanian. nerdesiniz lan arkanızı ben mi toplucam sizin. herkesin bi görevi var forumda. aksatmayın görevlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 drama mı dönmüş la burda? ayda 300tl de yani hakkaten nedir la makyaja ? biz ne kızlar gördük hiç böle para harcamıolardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 çirkinmiş gitsede olur beyler panik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar