roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sadece makyaja 300 lira mı? cidden before after görmek isterdim açıkçası.
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 "roket adam" said: sadece makyaja 300 lira mı? cidden before after görmek isterdim açıkçası. acıkcası makyaj derken kozmetigi kastettim parfüm masrafı icinde ve en cok o gidiyor
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Masquerade said: dera said: cok meraklıymıssınız resme madem o kadar meraklısınız alın yalnız size tavsiyem insanları fiziksel gorunusleriyle degil de karakterleri ile tahlil edin daha bi hayırlısı olur sizin icin resim selam hayatın içinden bir fotoyok muydu
soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 topiğin geneline baktım da, yazarsam "yavaş at" falan denebilir. gerçekten az harcıyorum çünkü. bunu görmeye geldim topiğe.
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben bütün eyşanları istiyorum, hepsini istiyorum
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oğğ bu makyajlı bir foto muydu ben doğal sanmıştım saten gibi bir cildiniz var
forgiver Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dilerseniz madalyalarımı siler giderim
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ona gerek yok ne kadar malca bi hareket yaptıgınızın farkına varsanız yeter
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hangi mezuniyet fotosu makyajsız olabilir ki? (for women) insanın doğal hali gibisi yok. sdfs.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: "roket adam" said: sadece makyaja 300 lira mı? cidden before after görmek isterdim açıkçası. acıkcası makyaj derken kozmetigi kastettim parfüm masrafı icinde ve en cok o gidiyor aslında 300 gidebilir ya. çok geldi bi an da, gider yani her gün makyaj yapan birinde herhalde.
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 keske bu kadar dusmeseydiniz aklı basında insanların oldugu bi forum zannetmistim bi daha girecegimi sanmıyorum bu ne boyle
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: madem oyle bu son postum size iyi sohbetler beyler,unutmayın anneniz de bir bayan sizi doguran emziren yetistiren,lutfen kadınlara daha iyi davranın ozellikle bugun 8 mart dunya kadınlar gununde bu kadar hakaret gercekten hoş degil dera said: keske bu kadar dusmeseydiniz aklı basında insanların oldugu bi forum zannetmistim bi daha girecegimi sanmıyorum bu ne boyle
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 iyi iyi gittim tamam bye p.s. sığ insancıklar
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Batuhan_BJK said: dera said: madem oyle bu son postum size iyi sohbetler beyler,unutmayın anneniz de bir bayan sizi doguran emziren yetistiren,lutfen kadınlara daha iyi davranın ozellikle bugun 8 mart dunya kadınlar gununde bu kadar hakaret gercekten hoş degil dera said: keske bu kadar dusmeseydiniz aklı basında insanların oldugu bi forum zannetmistim bi daha girecegimi sanmıyorum bu ne boyle
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 NoTwisT said: dera said: makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla 300 tl'ye anca toparliyosun sekli yani? http://icantstudy.files.wordpress.com/2009/03/flawless-victory.png?w=400&h=254 abi sunu koydurtmayin artik bana ya :)
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: boyle davranırsanız bu forumda hic bir kız kalmaz direk erkek muhabbetine girdiniz ya paticiğe o konuda ben de çok kırgınım gökçe. çok ayıp ediyolar gerçekten yane
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Jahrein, Dartanian. nerdesiniz lan arkanızı ben mi toplucam sizin. herkesin bi görevi var forumda. aksatmayın görevlerinizi.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 drama mı dönmüş la burda? ayda 300tl de yani hakkaten nedir la makyaja ? biz ne kızlar gördük hiç böle para harcamıolardı :(
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 çirkinmiş gitsede olur beyler panik yapmayın
Öne çıkan mesajlar