Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aylık Harcamalarınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

sadece makyaja 300 lira mı? cidden before after görmek isterdim açıkçası.

acıkcası makyaj derken kozmetigi kastettim parfüm masrafı icinde ve en cok o gidiyor
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

dera said:

cok meraklıymıssınız resme
madem o kadar meraklısınız alın
yalnız size tavsiyem insanları fiziksel gorunusleriyle degil de
karakterleri ile tahlil edin daha bi hayırlısı olur sizin icin

resim

selam

hayatın içinden bir fotoyok muydu
Mesaj tarihi:
dera said:

"roket adam" said:

sadece makyaja 300 lira mı? cidden before after görmek isterdim açıkçası.

acıkcası makyaj derken kozmetigi kastettim parfüm masrafı icinde ve en cok o gidiyor

aslında 300 gidebilir ya. çok geldi bi an da, gider yani her gün makyaj yapan birinde herhalde.
Mesaj tarihi:
dera said:

madem oyle bu son postum size iyi sohbetler beyler,unutmayın anneniz de bir bayan sizi doguran emziren yetistiren,lutfen kadınlara daha iyi davranın ozellikle bugun 8 mart dunya kadınlar gununde bu kadar hakaret gercekten hoş degil

dera said:

keske bu kadar dusmeseydiniz aklı basında insanların oldugu bi forum zannetmistim bi daha girecegimi sanmıyorum bu ne boyle
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

dera said:

madem oyle bu son postum size iyi sohbetler beyler,unutmayın anneniz de bir bayan sizi doguran emziren yetistiren,lutfen kadınlara daha iyi davranın ozellikle bugun 8 mart dunya kadınlar gununde bu kadar hakaret gercekten hoş degil

dera said:

keske bu kadar dusmeseydiniz aklı basında insanların oldugu bi forum zannetmistim bi daha girecegimi sanmıyorum bu ne boyle

Mesaj tarihi:
NoTwisT said:

dera said:

makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla

300 tl'ye anca toparliyosun sekli yani?

http://icantstudy.files.wordpress.com/2009/03/flawless-victory.png?w=400&h=254
abi sunu koydurtmayin artik bana ya :)
Mesaj tarihi:
dera said:

boyle davranırsanız bu forumda hic bir kız kalmaz direk erkek muhabbetine girdiniz

ya paticiğe o konuda ben de çok kırgınım gökçe. çok ayıp ediyolar gerçekten yane
  • Yeni Oluştur...