b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 evet yaz geldi tatilden de döndüm hemen oyun oynamam lazım ama hemen!! :) her türlü oyunu oynarım güzel olan strateji fps rpg ne olursa özellikle bi tane de mmorpg arıorum lineage ve uo dışında bişi arıom wow die düşünüom ama wow ne zmn çıkçak bilg imin özellikleri 256 ram celeron 1700 geforce 4 128 mb ekran kartı ama mx galiba o yüzden splinter cell flm çalışmıo onu nası fx yaparım programı war mıdır[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 DAOC al ;)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 suffering warlords 3 battlecry ground control 2[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 dune 2[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 14 gun boyunca eve oynayabilirsin parasiz . ben betayi oynadiktan sonra oynamam demistim ama 2 gundur takiliyorum fena degil . bir dene kararini verirsin . bu arada config ini gormedim eve calismaz calissada tat vermez gibi . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 26 Temmuz 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 eve yi düşünmedim hiç ama aklımdakiler daoc (çalışmaz heralde di mi?) swg wow (ne zmn çıkçak) şu an wow üstte gibi ama swg de olabilir ne dersiniz?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 wow bekliosan daoca hic bulasma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 nie ki? bi de wow ne zamana çıkar[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar