Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

bakın ben size bir kaç çirkeflik örneği vereyim bu maçtan ;

* semihin hava topuna çıkarken önce adamın omuzuna abanıp, daha sonra suratını cırmalayıp, en sonunda da hakeme dönüp " ya fauullllllllll " diye bağırması

* ceza sahası içerisinden kullanılacak çift vuruştan önce baroninin baraja girmeyip 3-4 m daha öne gelerek adam henüz topa bile dokunmadan kendini topun önüne atması

* bilicanın defansta hemen her pozisyonda, önce topu vurup uzaklaştırıp arkasından rakip oyuncuya ya çelme takması,ya tekme atması

bunlar sadece aklımda kalanlar...
Sosyal ağlarda paylaş

ezbere yazılmış. sayılsın gsli bireylerin ortalamasıyla benim toplamım karşılaştırılsın :) ezber bozuyorum inatla ama olmuyor, egolar kaldırmıyor.

gslilerin çirkef ekolünü inkar ediyorsanız zaten konuşmanın alemi yok :)

Müjdat'tan sonra çirkef olarak niteleyebileceğiniz bi Lugano oldu bir de Bilica dicem de bilica'nın ki cahil çirkefliği. Fatih Terim ekolü diyorum hala bik bik bik arkasokak yapmış yapacağını vs. ezber hep ezber :)
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

ezbere yazılmış. sayılsın gsli bireylerin ortalamasıyla benim toplamım karşılaştırılsın :) ezber bozuyorum inatla ama olmuyor, egolar kaldırmıyor.

gslilerin çirkef ekolünü inkar ediyorsanız zaten konuşmanın alemi yok :)

Müjdat'tan sonra çirkef olarak niteleyebileceğiniz bi Lugano oldu bir de Bilica dicem de bilica'nın ki cahil çirkefliği. Fatih Terim ekolü diyorum hala bik bik bik arkasokak yapmış yapacağını vs. ezber hep ezber :)

hayır çok merak ettim bizim egomuz nasılmış, nasıl çirkef bir ekolmüş gs ekolü. açsana biraz bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde şu bölümde objektiflik bekliyorsunuz ya asdfaf

Bülent gayet çirkeftir.

arife feyk atlamazdı pozisyon gereği düşmesi gerekirdi diyebiliyorsan,bülentte çirkef değil diyebilirsin.

Ayrıca dersin yani taraftarsın, ne objektifliği?

Sen maçı izlerken attığı dirsekler hoşuna bile gider.

Ayrıca Bayrak adam 90'lar diyorsun ya Şifo çarpar yeminle.
Sosyal ağlarda paylaş

Her konu dönüp dolaşıp Bülent'e gelir :D Bülent Türkiye Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en çirkef oyuncularından biriydi. Milyon tane maç izlemişimdir hatta amerika kıtasındaki ligler dahil ben böyle bişey daha hatırlamıyorum :D Çingenelerin Efendisi gibi bişey :D

Tabi bunu GS çirkeftir demeye bağlamak biraz tuhaf olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne utanmaz adamlar var. Serhat Akın'ları falan ne çabuk unuttunuz. Bülent bir defans oyuncusu olarak herşeyi yapardı. İterdi, çekerdi, dirsek atardı ve evet bunlar çok fairplay ruhuna yakışan hareketler değil. Ama bunu her futbolcu yapıyor. Özellikle yapabilenler...
Her takımda var bu tarz futbolcular gelirler giderler...
Milyonların konuşulduğu bir endüstride bu tarz şeylere ağlamak çok saçma çünkü herkes yapıyor. Çok nadir adam var bu tarz şeylere düşmeyen (Ergün Penbe gibi...).

Arif çok söylenmiş emin olun diğer takımların forvetlerinden daha fazla atmıyordu kendini. Ama iyi atıyordu ve hakemleri inandırıyordu. Bu yüzden akıllarda kaldı çünkü çok penaltı kazandırdı bu şekilde...

Gelelim diğer konuya bence asıl çirkin olan başka bir futbolcunun bileğine basmaktır,sakatlamaya çalışmaktır ayağını kırmak için kaval kemiğine dalmaktır...Bunları da çok sevdiğiniz Lugano sürekli yapıyor...
Pascal Nouma en çok itiraz/kavga eden futbolculardan biriydi belki ama sayılan adamların hepsinden de temizdir bence çünkü adam gibi adamdı yumruk atıcaksa herkesin önünde atar kırmızı kartını yer geçerdi...

Ha genel olarak Galatasaray gibi bir klübe çirkef ekolü vs demek de provakasyon ve/veya cehaletin önde gidenidir.

Neymiş Hagi çirkefmiş... Yahu keşke onun gibi 100 çirkef daha gelse Türkiye ligine...
Sosyal ağlarda paylaş

Achtel said:

Arif çok söylenmiş emin olun diğer takımların forvetlerinden daha fazla atmıyordu kendini. Ama iyi atıyordu ve hakemleri inandırıyordu. Bu yüzden akıllarda kaldı çünkü çok penaltı kazandırdı bu şekilde...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH

daha fazla yazmadım. ama anladın sen bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

O değilde şu bölümde objektiflik bekliyorsunuz ya asdfaf

Bülent gayet çirkeftir.

arife feyk atlamazdı pozisyon gereği düşmesi gerekirdi diyebiliyorsan,bülentte çirkef değil diyebilirsin.

Ayrıca dersin yani taraftarsın, ne objektifliği?

Sen maçı izlerken attığı dirsekler hoşuna bile gider.

Ayrıca Bayrak adam 90'lar diyorsun ya Şifo çarpar yeminle.

Şifo eski kaldı 90'lara yaw, anca ucundan kıyısından yetişebildi o yüzden saymadım.

Arif'e fake atmazdı atlamazdı diyen ölsün zaten :) Objektiflik yapılır futbolda da çizgiyi iyi belirlemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...