Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Emre'den daha ne istiyosunuz anlamıyorum. Tamam çirkef adam, agresif kompleksli adam, recep ivedikin futbolcu versiyonu falan. Ama adam yetenekli be kardeşim. Altyapısı iyi, Hagi'yle çalışma fırsatı bulmuş, tekniği iyi. Normalde oynamadığı bir yerde, orta sahanın daha gerisinde oynuyor, ama gayet adapte oldu rolüne, FB ataklarını hep Emre başlatıyor, takır takır oynuyor, gayet güzel de ara pasları falan var, bence FB'nin Alex ve Gönül'le beraber en etkili oyuncusu şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Buddha said: adamınbiri said: daha demin artık ingiltere milli takımını tutuyorum diye bi açıklama yapmıştım onu arsenal olarak değiştiriyorum. Arsenal Guiza'yı alacakmış. messi fenere geliomus sevgilisini ikna edememisler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: 2 mc'nin önünde Alex oynarsa defansa bilica yerine edu kıvamında biri gerekir. yalnız Alex'i gerçekten bir futbolseverin sevmemesi mümkün değil. bi carlos jacques bi alex de souza. :) Edu? Yok abi ben kapatıyorum PC'yi bu kadar şaka bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ADAM EDU DEDİ AHAHAHAHA o kadar sıkıntıdaki adamlar.gol olsunda edu kendi kalesine atsın diyorlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Rıdvan'ın dediği gibi; Fenerbahçe Alex yokken eh fena değil bir takımken, Emre yokken kötü bir takım. bu taraftar bunca sözleşme imzalama imzalamama olayına rağmen neden Lugano'yu tutuyorsa aynı sebepten Emre'yi tutuyor. Tuncay sığırından tiksinsem de ilk defa bu gece aradım adamı. uğur boral gibi yedeğe muhtaç ettiniz ulan bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 emre futbolcuysa ben cylon um Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Rewendor said: Emre'den daha ne istiyosunuz anlamıyorum. Tamam çirkef adam, agresif kompleksli adam, recep ivedikin futbolcu versiyonu falan. Ama adam yetenekli be kardeşim. Altyapısı iyi, Hagi'yle çalışma fırsatı bulmuş, tekniği iyi. Normalde oynamadığı bir yerde, orta sahanın daha gerisinde oynuyor, ama gayet adapte oldu rolüne, FB ataklarını hep Emre başlatıyor, takır takır oynuyor, gayet güzel de ara pasları falan var, bence FB'nin Alex ve Gönül'le beraber en etkili oyuncusu şu anda. Pardon son 4 maçta bu 360 dk yapar. 360 dk da bir tane düzgün pasını oyuna pozitif hareketini söyle ben bir daha eleştirmeyecem bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 adama fenerli arkasokak diye yükleniyosunuz ama bilicayı ben manisasporda bile oynatmam. edu dediğin adam çakılı stoper, fenerde olmayan şey. fenerin stoperlere bak : deniz (aslen dmc), bilica (çakılı olmayan dc) sonra kontradan gol yeniyor. devre arasında bunu görmeyen daum hatalı, daum buraya transfer istedi alınmadıysa aziz hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Red said: ADAM EDU DEDİ AHAHAHAHA o kadar sıkıntıdaki adamlar.gol olsunda edu kendi kalesine atsın diyorlar artık AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 eduya en çok arkasokak kufur etmiştir herhalde fenerdebahçede oynadıgı sürede edu çok kötü bir adamdı.lugano çok iyi oldugu için kurtarıodu onu adamın kendi kalesine attıgı gol sayısı 5-6 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 emre iyide çevresi kötü. alayı seks partisi yapıyor çocuğu çağırmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fede said: adama fenerli arkasokak diye yükleniyosunuz ama bilicayı ben manisasporda bile oynatmam. edu dediğin adam çakılı stoper, fenerde olmayan şey. fenerin stoperlere bak : deniz (aslen dmc), bilica (çakılı olmayan dc) sonra kontradan gol yeniyor. devre arasında bunu görmeyen daum hatalı, daum buraya transfer istedi alınmadıysa aziz hatalı. Blicayı savunan yok ama bu öneri biraz yağmurdan doluya kaçmak gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mani said: emre iyide çevresi kötü. alayı seks partisi yapıyor çocuğu çağırmıyorlar. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 edu oynasın illa demedim zaten. edu - lugano varken fenerin defansı en iyi defansı ligde. şimdi geldiği durum bu. bu görülemiyor ama fenerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Red said: ADAM EDU DEDİ AHAHAHAHA o kadar sıkıntıdaki adamlar.gol olsunda edu kendi kalesine atsın diyorlar artık abi.. AHAHAHAHAHAHA bu arada sötykleyememişim de şimdi yazayıma det yerini bulsun ZAAAAAAAAAAAAAAAA FÖKSTÖR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gerçi banane lan fenerde. yedikçe yesinler afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Edu'nun kendi kalemize golleri haricinde gayet başarılı bir defans anlayışı vardı ki avrupadaki başarının mimarı defansımızın mükemmeliğiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 eduya kendi kalesine gol attı diye kötü defans diyen adam futboldan anlamıyodur. edu türkiyede oynamış en iyi 5 defanstan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o defanstan bi edu yok yahu.o muydu yani koskoca fenerin bu hale gelme sebebi edu muydu :) adam şampiyonlugu verdi volkanla çarpışarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Edu 5 para etmiyordu. Fede haklı çakılı defans lazım ama o asla Edu değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fede said: eduya kendi kalesine gol attı diye kötü defans diyen adam futboldan anlamıyodur. edu türkiyede oynamış en iyi 5 defanstan biri Yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 koskoca Carlos kocayınca maskara mı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 rıdvan dedi bugün fenerin nerden nereye geldiğini gösteriyo. aurelio - appiah - anelka - tuncay dörtlüsünden fenerin ortasahası topu ayağında tutamayan basamayan pozisyon alamayan bi yapıda şuanda. ilerde topa basmıyosun, geride birbiriyle çok iyi anlaşan, kademe yapan, ofsayt taktiği yapan edu - lugano yok, sonra fener niye bu hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lugano'nun olmaması error veriyor demek daha doğru. ayrıca bi takımda 2 çakılı defans bulunmalı en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 evet aynen öyle.appiah fenerde en tırstıgım adamdı.anelka aurelio tuncay gitti fener bitti edu değil yani.o takımda defansa luganonun yanıkimi koysan oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar