Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Emre'den daha ne istiyosunuz anlamıyorum. Tamam çirkef adam, agresif kompleksli adam, recep ivedikin futbolcu versiyonu falan.

Ama adam yetenekli be kardeşim. Altyapısı iyi, Hagi'yle çalışma fırsatı bulmuş, tekniği iyi.

Normalde oynamadığı bir yerde, orta sahanın daha gerisinde oynuyor, ama gayet adapte oldu rolüne, FB ataklarını hep Emre başlatıyor, takır takır oynuyor, gayet güzel de ara pasları falan var, bence FB'nin Alex ve Gönül'le beraber en etkili oyuncusu şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Rıdvan'ın dediği gibi; Fenerbahçe Alex yokken eh fena değil bir takımken, Emre yokken kötü bir takım. bu taraftar bunca sözleşme imzalama imzalamama olayına rağmen neden Lugano'yu tutuyorsa aynı sebepten Emre'yi tutuyor. Tuncay sığırından tiksinsem de ilk defa bu gece aradım adamı. uğur boral gibi yedeğe muhtaç ettiniz ulan bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Emre'den daha ne istiyosunuz anlamıyorum. Tamam çirkef adam, agresif kompleksli adam, recep ivedikin futbolcu versiyonu falan.

Ama adam yetenekli be kardeşim. Altyapısı iyi, Hagi'yle çalışma fırsatı bulmuş, tekniği iyi.

Normalde oynamadığı bir yerde, orta sahanın daha gerisinde oynuyor, ama gayet adapte oldu rolüne, FB ataklarını hep Emre başlatıyor, takır takır oynuyor, gayet güzel de ara pasları falan var, bence FB'nin Alex ve Gönül'le beraber en etkili oyuncusu şu anda.

Pardon son 4 maçta bu 360 dk yapar. 360 dk da bir tane düzgün pasını oyuna pozitif hareketini söyle ben bir daha eleştirmeyecem bu adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

adama fenerli arkasokak diye yükleniyosunuz ama bilicayı ben manisasporda bile oynatmam. edu dediğin adam çakılı stoper, fenerde olmayan şey. fenerin stoperlere bak : deniz (aslen dmc), bilica (çakılı olmayan dc) sonra kontradan gol yeniyor. devre arasında bunu görmeyen daum hatalı, daum buraya transfer istedi alınmadıysa aziz hatalı.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

adama fenerli arkasokak diye yükleniyosunuz ama bilicayı ben manisasporda bile oynatmam. edu dediğin adam çakılı stoper, fenerde olmayan şey. fenerin stoperlere bak : deniz (aslen dmc), bilica (çakılı olmayan dc) sonra kontradan gol yeniyor. devre arasında bunu görmeyen daum hatalı, daum buraya transfer istedi alınmadıysa aziz hatalı.

Blicayı savunan yok ama bu öneri biraz yağmurdan doluya kaçmak gibi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvan dedi bugün fenerin nerden nereye geldiğini gösteriyo.

aurelio - appiah - anelka - tuncay dörtlüsünden fenerin ortasahası topu ayağında tutamayan basamayan pozisyon alamayan bi yapıda şuanda. ilerde topa basmıyosun, geride birbiriyle çok iyi anlaşan, kademe yapan, ofsayt taktiği yapan edu - lugano yok, sonra fener niye bu hale geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...