rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? mavi 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? bilinmezlik 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? kararsızlık 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? bebeklerin gülerken çıkardıkları ses 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? dişçilerin makinasının dişimi delerken çıkardığı ses 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? doktor 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? denizde en derinlere kadar dalabilmek 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? iyi böle ya 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? istanbul 11 ► En önemli kusurunuz nedir? bazen takılmak 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? boşvermek 13 ► Kahramanınız kim? yok 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? zamana göre değişiyor 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? mutlu 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? ne sloganı lan 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? standart bi hayat 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? ayrılık 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? sakin 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı�nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? kodum çoçuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 utopia said: seni çok iyi tanıdım bu sorularla gökalp. nası tanıdın pek selinim. iyi anlamdamı kötümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 @Giovanni testi sardın başımıza çözsene sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 rahatsiz said: 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? bilinmezlik 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? kararsızlık bunu sevdim, güzelmiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 copry said: @Giovanni testi sardın başımıza çözsene sen de Copry'm galiba karakter tespiti yapmakla meşgul arkadaş :) Bari yaptıklarını paylaş Giovanni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 rahatsiz said: 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? dişçilerin makinasının dişimi delerken çıkardığı ses ben de bunu sevdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben biraz daha sonra yapacağım arkadaşlar :) Biraz izlemek istiyorum önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 QueenofSpades said: 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? "Buraya nasıl geldin?" o ki herşeyi bilendir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cennetmiş ama lan soruları adam gibi okumuyozki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 iyi ki yazmadın gökalp sdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 editledim çaktırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: utopia said: seni çok iyi tanıdım bu sorularla gökalp. nası tanıdın pek selinim. iyi anlamdamı kötümü ? işte bakalım ben bunu akşama kadar düşüneyim. ece çok üşendim şu an yavrum ya sjhdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? sanırım burda kelimenin kendinden çok anlamına bakılmış, o yüzden anlayış, empati 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? bencillik, umursamazlık 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? kendime yeni kısa vadeli hedefler bulmam 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? belirsizlik 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? rüzgarda sallanan ağaçların sesi 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? valla yüksek her türlü ses bu kategoriye girer, bebek ağlaması, bitmeyen öksürük, komşunun çalıştırdığı matkap, vs. 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? doktor olmak istemem 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? mind control 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? kedi falan 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? dağlarda kırlarda 11 ► En önemli kusurunuz nedir? en ufak bi şeye sinirlenmek, nerdrage falan yapmak 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? merhamet ama ilerde suistimal şeklinde bana geri döndüğü için kötü huy 13 ► Kahramanınız kim? ben 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? Ahn'Qiraj 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? isteksiz 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? "gerçekten freestyle mıydı? ow yee man" 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? hiçbi sorumluluk olmadan öyle takılmak boş boş 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? umutsuzluk 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? kalpten falan böle, çabuk ve sakin 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı'nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? kusura bakma ya seni de uğraştırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hadi utopia yapabilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? get nan! 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? güven bana 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? araba kullanmak 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? yalan dolan 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? piyano 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? müzik die böğürüp kusuolar ya o ses :O 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? kutu gibi bi odada evrak işleri yapılan herhangi bir meslek 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? boşverebilmeyi, gamsız olmayı isterdim. 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? ben olmayacaksam ne anlamı varki :) 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? yine burda ama istediğim zaman seyahat edebilmek isterdim. 11 ► En önemli kusurunuz nedir? herkesi kendim gibi sanmak olabilir. 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? Çok çok dolduğumda, kendimi kaybedip hak ettiğini düşündüğüm insanlara zarar verebiliyorum sonradan pek azını hatırlayabilmeyi seviyorum :S 13 ► Kahramanınız kim? Thors the Troll 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? Terbiyeli biriyim ben bilmem öle şeyler :P 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? Kalbim kırılmış durumda çok pis :) 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? Kafana koyduğun şeyi yapana kadar asla ama asla vazgeçme.. 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Oldukça basit aslında; Bir prenses, iki küçük velet, yeterli maddi imkan ve bol bol gezebilme imkanı :) 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? Sevdiklerimin olmadığı ve sevilmediğim bir dünya.. 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? Pek düşünmemeye çalışıyorum ama acı çekiceksem işe yarar bi ölüm olsun isterim. Öbür türlü huzurlu bi ortamda acısız olsa tam süfer olur :) 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı�nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? İyi işti evlat, gel biraz dinlenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Koji hippy çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Kojiroh said: 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? rüzgarda sallanan ağaçların sesi offff okuyunca bile içime huzur doldu ya, Kojiroh :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dreagloth said: Koji hippy çıktı. zahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Oha harbi postun etrafında hare var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bir de çoğu insan doktor olmak istemem demiş (ben dahil, gerçi ben cerrah dedim, kesip biçmeyi sevmiyorum) merak ettim neden sevmiyoruz bu kadar ya :) Bi de hemen hemen herkes "kendim olmaktan mutluyum" demiş, bunu çok tuttum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? Hakikaten 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? Yeaaa (emocu kız repliği) 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? Sıradışı herhangi bir şey 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? Hayalkırıklığı, kötü haber 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? Traş makinası sesi 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? Horlama ve bebek zırıltısı 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? Jokeylik 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? Uçabilmek 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? Başkası 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? Ankara 11 ► En önemli kusurunuz nedir? Boyum çok uzun 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? Kızlarla takışmak ve küsmek 13 ► Kahramanınız kim? Düldül 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? Genelde kullanılan 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? Karmaşık 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Huzura kavuşmak 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? Dönmek 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? İktidar mücadelesi sırasında 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? Muhtemelen cehennemden sonra buraya geleceğim için "acı var mı acı" der herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 wastyrx said: 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Oldukça basit aslında; Bir prenses, iki küçük velet, yeterli maddi imkan ve bol bol gezebilme imkanı :) wastyrx, günlükte de takip ediyorum, hep "bana prenses" yazıyorsun, senin kız arkadasın çok sanslı olucak valla =) ama Hako'dan hiç bahsetmemişsin kendini anlatırken, hayal kırıklığına ugradım sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bana prenses demiyo hakoya diyo prensesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? // Mütemadiyen 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? // Hiç -hani o naptın denildiğinde cevap alınan "hiiç"- 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? // Kazanmak. 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? // Başarısız olmak. 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? // Piyano. 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? // Ağlayan çocuk sesleri -_- 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? // Öğretmenlik 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? // Okyanus dibine dalıp gezebilmek, güzel gözüküyor. 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? // Boş kaldı bu, yokmuş olmak istediğim biri. 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? // Floransa. 11 ► En önemli kusurunuz nedir? // Çok konuşmak =( 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? // Alkol. Kötü huy, eh. 13 ► Kahramanınız kim? // Cengiz Han (tu) 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? // HAY A. 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? // Fena değil. 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? // Eye for an eye. 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? // Defne adında bir kızım olsa süper olur. Baya. 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? // Amaçsız kalmak. 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? // Savaşta. 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı'nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? // Yanlış kapı sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Hako kim harbiden, sorucam sorucam hep kalıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar