rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? mavi 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? bilinmezlik 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? kararsızlık 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? bebeklerin gülerken çıkardıkları ses 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? dişçilerin makinasının dişimi delerken çıkardığı ses 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? doktor 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? denizde en derinlere kadar dalabilmek 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? iyi böle ya 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? istanbul 11 ► En önemli kusurunuz nedir? bazen takılmak 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? boşvermek 13 ► Kahramanınız kim? yok 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? zamana göre değişiyor 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? mutlu 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? ne sloganı lan 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? standart bi hayat 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? ayrılık 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? sakin 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı�nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? kodum çoçuğu
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 utopia said: seni çok iyi tanıdım bu sorularla gökalp. nası tanıdın pek selinim. iyi anlamdamı kötümü ?
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 @Giovanni testi sardın başımıza çözsene sen de
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 rahatsiz said: 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? bilinmezlik 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? kararsızlık bunu sevdim, güzelmiş. (tu)
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 copry said: @Giovanni testi sardın başımıza çözsene sen de Copry'm galiba karakter tespiti yapmakla meşgul arkadaş :) Bari yaptıklarını paylaş Giovanni sdf
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 rahatsiz said: 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? dişçilerin makinasının dişimi delerken çıkardığı ses ben de bunu sevdim :D
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ben biraz daha sonra yapacağım arkadaşlar :) Biraz izlemek istiyorum önce :)
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 QueenofSpades said: 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? "Buraya nasıl geldin?" o ki herşeyi bilendir sdf
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cennetmiş ama lan soruları adam gibi okumuyozki.
utopia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: utopia said: seni çok iyi tanıdım bu sorularla gökalp. nası tanıdın pek selinim. iyi anlamdamı kötümü ? işte bakalım ben bunu akşama kadar düşüneyim. ece çok üşendim şu an yavrum ya sjhdf.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? sanırım burda kelimenin kendinden çok anlamına bakılmış, o yüzden anlayış, empati 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? bencillik, umursamazlık 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? kendime yeni kısa vadeli hedefler bulmam 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? belirsizlik 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? rüzgarda sallanan ağaçların sesi 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? valla yüksek her türlü ses bu kategoriye girer, bebek ağlaması, bitmeyen öksürük, komşunun çalıştırdığı matkap, vs. 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? doktor olmak istemem 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? mind control 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? kedi falan 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? dağlarda kırlarda 11 ► En önemli kusurunuz nedir? en ufak bi şeye sinirlenmek, nerdrage falan yapmak 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? merhamet ama ilerde suistimal şeklinde bana geri döndüğü için kötü huy 13 ► Kahramanınız kim? ben 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? Ahn'Qiraj 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? isteksiz 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? "gerçekten freestyle mıydı? ow yee man" 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? hiçbi sorumluluk olmadan öyle takılmak boş boş 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? umutsuzluk 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? kalpten falan böle, çabuk ve sakin 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı'nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? kusura bakma ya seni de uğraştırdık
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? get nan! 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? güven bana 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? araba kullanmak 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? yalan dolan 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? piyano 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? müzik die böğürüp kusuolar ya o ses :O 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? kutu gibi bi odada evrak işleri yapılan herhangi bir meslek 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? boşverebilmeyi, gamsız olmayı isterdim. 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? ben olmayacaksam ne anlamı varki :) 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? yine burda ama istediğim zaman seyahat edebilmek isterdim. 11 ► En önemli kusurunuz nedir? herkesi kendim gibi sanmak olabilir. 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? Çok çok dolduğumda, kendimi kaybedip hak ettiğini düşündüğüm insanlara zarar verebiliyorum sonradan pek azını hatırlayabilmeyi seviyorum :S 13 ► Kahramanınız kim? Thors the Troll 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? Terbiyeli biriyim ben bilmem öle şeyler :P 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? Kalbim kırılmış durumda çok pis :) 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? Kafana koyduğun şeyi yapana kadar asla ama asla vazgeçme.. 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Oldukça basit aslında; Bir prenses, iki küçük velet, yeterli maddi imkan ve bol bol gezebilme imkanı :) 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? Sevdiklerimin olmadığı ve sevilmediğim bir dünya.. 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? Pek düşünmemeye çalışıyorum ama acı çekiceksem işe yarar bi ölüm olsun isterim. Öbür türlü huzurlu bi ortamda acısız olsa tam süfer olur :) 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı�nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? İyi işti evlat, gel biraz dinlenelim :)
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Kojiroh said: 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? rüzgarda sallanan ağaçların sesi offff okuyunca bile içime huzur doldu ya, Kojiroh :)-D
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dreagloth said: Koji hippy çıktı. zahahaha
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Oha harbi postun etrafında hare var
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bir de çoğu insan doktor olmak istemem demiş (ben dahil, gerçi ben cerrah dedim, kesip biçmeyi sevmiyorum) merak ettim neden sevmiyoruz bu kadar ya :) Bi de hemen hemen herkes "kendim olmaktan mutluyum" demiş, bunu çok tuttum (tu)
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? Hakikaten 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? Yeaaa (emocu kız repliği) 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? Sıradışı herhangi bir şey 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? Hayalkırıklığı, kötü haber 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? Traş makinası sesi 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? Horlama ve bebek zırıltısı 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? Jokeylik 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? Uçabilmek 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? Başkası 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? Ankara 11 ► En önemli kusurunuz nedir? Boyum çok uzun 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? Kızlarla takışmak ve küsmek 13 ► Kahramanınız kim? Düldül 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? Genelde kullanılan 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? Karmaşık 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Huzura kavuşmak 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? Dönmek 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? İktidar mücadelesi sırasında 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? Muhtemelen cehennemden sonra buraya geleceğim için "acı var mı acı" der herhalde.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 wastyrx said: 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Oldukça basit aslında; Bir prenses, iki küçük velet, yeterli maddi imkan ve bol bol gezebilme imkanı :) wastyrx, günlükte de takip ediyorum, hep "bana prenses" yazıyorsun, senin kız arkadasın çok sanslı olucak valla =) ama Hako'dan hiç bahsetmemişsin kendini anlatırken, hayal kırıklığına ugradım sdfds
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bana prenses demiyo hakoya diyo prensesi
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? // Mütemadiyen 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? // Hiç -hani o naptın denildiğinde cevap alınan "hiiç"- 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? // Kazanmak. 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? // Başarısız olmak. 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? // Piyano. 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? // Ağlayan çocuk sesleri -_- 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? // Öğretmenlik 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? // Okyanus dibine dalıp gezebilmek, güzel gözüküyor. 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? // Boş kaldı bu, yokmuş olmak istediğim biri. 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? // Floransa. 11 ► En önemli kusurunuz nedir? // Çok konuşmak =( 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? // Alkol. Kötü huy, eh. 13 ► Kahramanınız kim? // Cengiz Han (tu) 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? // HAY A. 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? // Fena değil. 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? // Eye for an eye. 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? // Defne adında bir kızım olsa süper olur. Baya. 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? // Amaçsız kalmak. 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? // Savaşta. 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı'nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? // Yanlış kapı sfd
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Hako kim harbiden, sorucam sorucam hep kalıyor. :D
Öne çıkan mesajlar