arcane Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 O kadar da degil Cüce ehe Bu arada o wow guru daki komple kolpa. Tarihe bakın zaten TBC hakkında yazanlar mounted fighting di pandarendi, yalan. [ Mesaj 10 Mayıs 2007, Perşembe - 02:57 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 değil tabikide mmorpg den öcne rts lazım adv lazım rpg lazım hack and slash lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Text-Based bi Starcraft gördüm dün gece rüyamda nedense. Kurtar beni Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 http://www.blizzard.com/ hemen bi bakalım countdown koyulmuş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yeni oyun starcraft 2 olmazsa, döverim ben blizzardı. zaten menopozdayım. bir de depresyondayım. feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 yalnız yine başardılar yine heycan yaptılar ya offf.... sakin sakin oyun bekliyemiycekmıyız biz bu adamlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 said: sakin sakin oyun bekliyemiycekmıyız biz bu adamlardan HAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 http://media.pc.ign.com/media/850/850126/imgs_1.html StarCraft 2 ScreenShot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 oy oy oy oy cıktıyo ya cıkıyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 said: Hell, it's about time.Aynen öyle valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 BU GNLERİ DE Mİ GÖRCEKTİK?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 AĞZIMDAN SALYALAR SAÇIYORUM LAN! OLEY STARCRAFT II!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 2004te acilan bu topigin ilk mesajlarini okuyunca gerçekten insan garip hissediyor kendini. inanılmaz bi gün bugün, 19 mayıs gençlik ve starcraft 2 bayramı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Starcraft 1 yükleyip bitirim bari. Zamanında hiç sevememiştim ama kendimi kötü hissettim şimdi. Sanki yoldan geçenler "haha starcraft 1 bile bitirmemiş" deyip bana gülüyor gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 haha starcraft 1 bile bitirmemiş!!! =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 LAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN AAAAAAAAAALLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH beeeeeee *çığlık atarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 kafama sıkar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 süperrrrrrrrrrrrrrr yılın bombası oldu bu 249 dolara satiyolar marine figürünü :D [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 18:00 tarihinde, Thraine_Numeheru tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Sonunda! Stalker'lardan birinin Tassadar olması muhtemel... Senelerdir SC oynayan birisi olarak 3D bana itici geldi. Bunun yanında bana kalırsa bir 4. ırk daha olacak. İleride heyecan patlaması yaratmak için bunu şimdilik saklıyorlar. Exp ile bir yeni ırk daha ekleyeceklerini de düşünürsek, toplamda 5 farklı ırk bekliyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 en iyi ben oynarım bu oyunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 sen önce dota öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ben onuda en iyi oynarım dsf. ya ne zaman cıkacak bu oyun? raflarda yerini ne zaman alacak acaba? ben okumadım denyoluk yapıp sorayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 ya dead demişsin böyle 4. 5. ırk diye de blizzard sitesinde başka ırk olmayacağını açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 fistan bliz kaçamak cevaplar veriyo o konuya her zamanki gibi en az 1 yıl derim ben =P [ Mesaj 19 Mayıs 2007, Cumartesi - 22:51 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 en az 6 ay derim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar