Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 popülerlik değerlendirme kıstaslarım arasında ilk sırada değildir, daha popüler olan birşeyin daha iyi olması kesin midir? yani cipslerden zealot tasosu çıkan bir ülkede kaç kişi sc oynuyormuş diye büyümüyor sc gözümde..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sam oyna abi sen bu oyunu . pisman olmazsin beni dinle bi valla bak . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sen benim sc oynamadığımı mı sanıyorsun hala? :) bir daha oku istersen ilk mesajları..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sam gamespot la aranda ne var ? surekli kayank olarak gosterıyorsun ... arkadaslar sam cadıymıs, hadi yakalım onu ... sc nedır yaw ??? bır oynu zılyon tane adam oynuyo dıye heveslenıyonuz sonra daha ıyı olmak adına zılyon tane replay ındırıp seyredıyonuz bununla bırlıkte hep oyunu sahıplenıyonuz hemde gozunuzde buyuttukce buyutuyonuz sonra bakıyonuz sızın gıbı 3-5 kısı daha var kendınızı haklı zannedıyonuz sonra bu 3-5 kısı bı 3-5 kısı daha buluyo sonra 10-20 derken zıvanadan cıkıyo ... blizzard zaten ortaya ladder/battle.net denen seyı koymasaydı yada baska zılyon tane oyun ladder/battle.net saglamlıgında bısey yapsaydı ve ortaya koysaydı onların durumu ne olurdu ? sc ıyı bır stratejı oyunun dan ote bısı degıl ,sıngle senaryoları %99 oranında senaryoyu yapan amcaların ıstedıgı dogrultuda yaptıgın ozgurlugu olmayan seyler vede sadece yapmıs oluyosun ... netıcesınde : 1.) Replay nedır ??? 8 sene satranc oynadım cok cok ıyı bır oyuncuydum son 3 sene sureklı karpov/kasparov/alekhın/tall okudum ,ve 8. senenın sonunda farkettım kı aslında oynamayı ben bırakmısım yerıme alekhın oynuyo ; keza sızde farkedın kı mesala "zıyan"(attım) amca aslında sızın yerınıze oynuyo ... seyretmeyın kendınıze katmayın su replayları sartlandırmayın reflekslerınızı kendı cozumlerınızı kendınız yaratın ... yok bız zaten yaratıyoz bızım ıcın kıtap okumak gıbı bısı okuyup anladıktan sonra kendımıze olumlu yanlarını katıyoz demeyın ; cunku sc2,wc3 bakınız aynı seyı yapan "tesadufen" 10000 lerce kısı ... 2.) oyunun guzellıgını cok derıne yatırıp tartısmak lazım ,a kişisi b haritasında dusman c ırkı iken kedınce sıraladıgı n tane hareketı durmaksızın yaparak serısını tamamladıgında dusmanını aynı sekılde yenıyorsa bana cok da dogru gelmıyor , random luk olmalı her oyunda ,ıskalamayan asker hep x vuran asker sacma bence hemde cok sacma ... ınkhhh .... sakın oldum kontrolumu gerı kazanıyorum, bedenıme hakım oluyoruuummmm .... alt+s ... ınkh ....[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abi sen o zaman hic bir sey oynama hic bir sey yapma .nasilsa senden once yapmis birileri cikmistir. sen 10 sene satranc oynarken bu dediklerini dusunmuyordunda ne dusunuyordun ? yapmayi sevdigin bir seyde iyi olmayi da istemenin neresi kotu ? . ve aksam 8 le 12 arasi bnette oyun oynayanlarin yarisina yakini bazi zamanlar yaridan fazlasi sc oynuyorsa birakta buyutim ben o oyunu gozumde . 98 den 04 e . 6 sene bu oyunu bir fiil oynadim dahada oynarim. dunyada daha oynar . wcg dedigin sey bile bir sc organizasyonu olarak basladi buyudu bugunlere geldi . dunyada pro-oyunculuk denen seyi baslatti (daha pek cok sey tabii ki faktordur ama sc en onemlilerinden birisidir). boyle bir oyuna biraz daha saygi duyulsun istiyorum cok sey mi istiyorum :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 23 Temmuz 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 anlamadığınız bir nokta var. askerlerin attığı kurşunlar, yürüme hızları, rüzgara göre değişmiyor. Yükseğe çıktıkça askerler daha çabuk yorulmuyor. Her bir asker birer morrowind karakteri gibi koştukça koşma hızı, ateş ettikçe ateş etme yetenekleri felan gelişmiyor. Ya da her ünitenin diğer tüm üniteye karşı avantajları ve dezavantajları önceden ayarlanmadı. AI kendi kendini geliştirmiyor, oyunu kurduğun zaman senin taktiklerini görüp ona göre kendi hafızasında yeni taktikler geliştirmiyor. Ya da 9 ayrı ırk, her ırkın apayrı 50 ünitesi, bu ünitelerin de diğer ünitelerden tamamen farklı özellikleri yok. Her askere 10 ayrı çeşit özel item veremiyorsun. Ya da ne biliyim, arazi şekline ve özelliğine göre, askerlerin yürüyüş hızlarının düşmesi, bata çıkma gitme özelliği, tamamen döndürebilir ve zoomlanabilir 3d harita vs vs gibi bir ton özelliği yok. starcraft en mükemmel özelliklere sahip oyun demiyoruz. Ama eğlence, komedi, stress, senaryo, multiplayer, strateji gibi unsurları çok iyi harmanlamış bir oyun. Satranç neden şu an için en iyi strateji oyunu? Çünkü çok basit kuralları var. Yaptığın hamlenin ne tip bir sonuç getirebileceğini biliyorsun. Rüzgarın hızı, taşların mutluluk ve cesaretleri gibi faktörler yok. Bu sayede oyun çok basit. Kolay demiyorum, basit. Ve basit bir oyun olduğundan, kendi tarzına, rakibinin tarzına ve oyunun gidişatına göre taktik kuruyorsun. Komplike olmadığından, rüzgarın hızına, birimlerin hede hödösüne göre değil, rakiple senin aranda geçen olaylara göre taktiklerini belirtiyorsun. Starcraft'ın bu kadar popüler ve sevilen bir strateji oyunu olmasının etkisi bu. Satranç gibi basit bir oyun, ve sadece rakibinin yaptığı hamleleri düşünüyorsun. Dungeon Keeper, Myth gibi oyunlar çok komplike ve süper özelliklere sahip olabilir. Ama tonla sanş faktörü tek başına başarı sağlamıyor.. Bakın zamanında Firearms diye bir HL modu vardı. Ayağının burkulmasından, duvara çarpan kurşunun sekip kafana çarpmasına kadar bir ton özellik vardı. Ama başka bir HL modu olan CS şu an için çok popüler ve çok oynanıyor. niye? çünkü daha başarılı bir multiplayer modu.. Basit bir oynanış, multiplayer'da komplike özelliklerden daha çok seviliyor. Çünkü oyunun kontrolu seninle rakibin arasında. Tonla ekstradan faktör yok oyunda. Biraz saçmalamış olabilirim, ama ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]iyi kötü çirkin Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benim de düşüncem gereğinden fazla saygı duyulduğu işte.. :) ha bu arada, bir fill değil bilfiil.. ;) ekleme: bone sen fizik kanunlarına şans faktörü mü diyorsun? şimdi gidip boulder dash çekip onu oynayacağım önümüzdeki 10 yıl..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Temmuz 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ha bir ha bil zaten hayatim boyunce ilk defa yazdim o kelimeyi :D bunun disinda ben senin ne demek istedigini anladim . ogrenmesi kolay ustalasmasi zor oyunlar demek istiyorsun velhasili kelam (bunu dogru yazdim sanirim :D ) strateji olarak cok daha zorlu ve ogrenmesi de oynamasi da zor oyunlar var ama onlar rts degil . rts olarakda en iyisi sc degil mi simdi acik konus bak . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 23 Temmuz 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bence değil, yine yukarılarda yazmıştım. ilk üçe girebilir..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :) arcane ta vs. sc yapmiyorum ben. yanniz eger taktik varyasyon ariyosan ta, 3d terrain ve yuzlerce birbirinden farki uniteye sahip bir oyunken, sc 2d ve sinirli uniteye sahip bir oyun, sc'nin gelmis gecmis en cok saldir/savunma/taktik vs. varyasyonu sc'de dersen yanlis olur dedim. Bunun hangi oyun hangisinden daha iyiyle alakasi yok[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor. sam. abicim. bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ahanda azmo kopardı olayı ... sc mi azmo yoksa TA falan mı ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya guldurdunuz beni valla tartistiginiz seye bak. myth nedir sc karsisinda oyunmudur yani? myth in kac oyuncusu var hala, ne kadar turnuvasi yapilmis, hangi ulkede pro-league i filan varmis aydinlatin beni. bu arada SC nin ne oldugunu bilmeyenler sadece sunu soyliyim bu oyunun su an 6. yili ve koredeki pro-league deki en son turnuvalardan birinde SK T1 vs. Hanbitstars macini canli olarak 15.000 kisi izledi. ayrintilar icin bknz. http://www.starcraftgamers.com/nyheter.php?i=n&id=1260&PHPSESSID=ce7cc4cd4e452a167af54a34395a98f4 bunu okuduktan sonrada daha fazla bisi soylemeye gerek yok heralde. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 23 Temmuz 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al. bu kadar tez var ortada moğolların türk olduğuna yönelik, onları da sen kabul ediver de aradan çıksın.. :) varan ikiii.. (tearsinocean kardeş) quake 3'ün de pro-league'i, turnuvası, buluşması, toplantısı, çay partisi unreal tournament'tan fazladır lakin kendi fanatiklerinin yüceltmesi (aaa bakın, bir başka oyun da vardı benzer durumda) dışında ne eleştirmenlerden ne oyunculardan övgü alabilmiş bir oyundur.. "yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor." benim de gördüğüm ben ne kadar "popülerliği dikkate almıyorum ilk sırada, başka argüman getiriniz" diyorsam o kadar kişi popülerlik naralarıyla murder hole üzerine koşuyor.. izafiyet ilginç bir kavram.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tamam sen servet i fununcu olmussun artik. begenilmese, ise yaramasa dahi sanat icin sanat. hicbirseyi ispat edemez kimse sana bu mantiginla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 quake 3 de cikti basimiza. link verirmisin bana bu quake3 un pro league, vod lari, replay leri icin bide kac para filan kazaniyomus bu adamlar sponsorlari filan kimmis onlarida yazarsan iyi olur. bu tip oyunlari daha boyu sandalyeden klavyeye yetisemeyen bebeler oynuo ya biraz mantikli olun lufen. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 unity myth mi beğenilmemiş, tutulmamış? son zamanlara kadar bir milyon üzeri satmış kaç tane rts sayabilirsin? battle.net'e popülerlik ve kalablıklığıyla rakip sayılabilmiş kaç online rts servisi gösterebilirsin bungie.net dışında? myth franchise'ı hisse uğruna eloğluna peşkeş çekilmişken dahi halen yaşayan bir online community'e sahip çoğu yeni oyunun sahip olmadığı. sanat için sanat yakıştırman hayli isabetsiz olmuş.. tearsinocean arkadaşım, fatal1ty diye bir arat bakalım google'da karşına ne çıkacak? pek q3 meraklısı değilim sizin kadar sc meraklısı olmadığım gibi, o da şişirilmiş (sc'den daha da fazla) bir oyun. sen de bana ferrari ödüllü sc turnuvası biliyorsan adresini yaz bir zahmet, madem bilgin var bu konuda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 boxer in gecen senelerde 200.000 $ civari kazanmisti bi senede, kitap filan cikardi adam taktiklerini filan iceren. hem bilmiosunuz hem salliyip duruosunuz. Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 allahın boxerı ne oldu o ya enson askere fln gidecek die koredekiler ağlıyodu TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 angel nerde kaldin sen abicim. adam geri doneli yil oluo. bide koredeki askerlik bizdeki gibi bisi degilmis galiba. su an boxer skt t1 de oynuo ama eskisi gibi degil artik ama genede ilk 10 da. nada gibi macro delileri domine edio artik boxer gibi micro tanrilarini. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ha bide linkini verdigim ve sadece canli olarak 15.000 kisinin izledigi turnuvanin odulude 60.000 $ di. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 fatal1ty arattim en unlu oyuncusu buymus galiba quakein. bi interview i vardi 99 dan beri oynuomus 150,000 inin uzerinde kazandim demis. " PlanetQuake3: Over all the tournaments you have won, how much money have you made and what are some of the items you have bought with that money? Fatal1ty: On paper, I’ve made over $150,000 I believe, I really don’t know the exact numbers. " bunu gorunce etklienmem gerekiodu heralde . boxer bi yilda 200.000 uzerinde kazandi rofl Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 videoları fln yokmu yaf bi linkver de izleyelim turnuvaları mrk etim. bitanesini görmüştüm stadyum gibi bi yerde herfileri uzaya giden maymunlar gibi giydirmişler millet izliodu Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 24 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin. "kriterlerim arasında ilk sırada değil" dedim.. nedense içimden bir his vezir almak uğruna şahını açıkta bırakacağını söylüyordu ama.. ;) tearsinocean iyi o zaman, sen cips şirketleri sponsorluğunda 200k$ kazanılmayan oyunları kaale alma. ben de listelerde bir şarkısı 10 yıldan az kalmış hiçbir şarkıcıyı dinlemeyeceğim, ilk üç günde gişe hasılatı kırmamış filmlere gitmeyeceğim. hatta şu anda beethoven mp3'lerini silip yerine justin timberlake mp3'leri indiriyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/468267-starcraft-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sam oyna abi sen bu oyunu . pisman olmazsin beni dinle bi valla bak . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 22 Temmuz 2004 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sen benim sc oynamadığımı mı sanıyorsun hala? :) bir daha oku istersen ilk mesajları..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sam gamespot la aranda ne var ? surekli kayank olarak gosterıyorsun ... arkadaslar sam cadıymıs, hadi yakalım onu ... sc nedır yaw ??? bır oynu zılyon tane adam oynuyo dıye heveslenıyonuz sonra daha ıyı olmak adına zılyon tane replay ındırıp seyredıyonuz bununla bırlıkte hep oyunu sahıplenıyonuz hemde gozunuzde buyuttukce buyutuyonuz sonra bakıyonuz sızın gıbı 3-5 kısı daha var kendınızı haklı zannedıyonuz sonra bu 3-5 kısı bı 3-5 kısı daha buluyo sonra 10-20 derken zıvanadan cıkıyo ... blizzard zaten ortaya ladder/battle.net denen seyı koymasaydı yada baska zılyon tane oyun ladder/battle.net saglamlıgında bısey yapsaydı ve ortaya koysaydı onların durumu ne olurdu ? sc ıyı bır stratejı oyunun dan ote bısı degıl ,sıngle senaryoları %99 oranında senaryoyu yapan amcaların ıstedıgı dogrultuda yaptıgın ozgurlugu olmayan seyler vede sadece yapmıs oluyosun ... netıcesınde : 1.) Replay nedır ??? 8 sene satranc oynadım cok cok ıyı bır oyuncuydum son 3 sene sureklı karpov/kasparov/alekhın/tall okudum ,ve 8. senenın sonunda farkettım kı aslında oynamayı ben bırakmısım yerıme alekhın oynuyo ; keza sızde farkedın kı mesala "zıyan"(attım) amca aslında sızın yerınıze oynuyo ... seyretmeyın kendınıze katmayın su replayları sartlandırmayın reflekslerınızı kendı cozumlerınızı kendınız yaratın ... yok bız zaten yaratıyoz bızım ıcın kıtap okumak gıbı bısı okuyup anladıktan sonra kendımıze olumlu yanlarını katıyoz demeyın ; cunku sc2,wc3 bakınız aynı seyı yapan "tesadufen" 10000 lerce kısı ... 2.) oyunun guzellıgını cok derıne yatırıp tartısmak lazım ,a kişisi b haritasında dusman c ırkı iken kedınce sıraladıgı n tane hareketı durmaksızın yaparak serısını tamamladıgında dusmanını aynı sekılde yenıyorsa bana cok da dogru gelmıyor , random luk olmalı her oyunda ,ıskalamayan asker hep x vuran asker sacma bence hemde cok sacma ... ınkhhh .... sakın oldum kontrolumu gerı kazanıyorum, bedenıme hakım oluyoruuummmm .... alt+s ... ınkh ....[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abi sen o zaman hic bir sey oynama hic bir sey yapma .nasilsa senden once yapmis birileri cikmistir. sen 10 sene satranc oynarken bu dediklerini dusunmuyordunda ne dusunuyordun ? yapmayi sevdigin bir seyde iyi olmayi da istemenin neresi kotu ? . ve aksam 8 le 12 arasi bnette oyun oynayanlarin yarisina yakini bazi zamanlar yaridan fazlasi sc oynuyorsa birakta buyutim ben o oyunu gozumde . 98 den 04 e . 6 sene bu oyunu bir fiil oynadim dahada oynarim. dunyada daha oynar . wcg dedigin sey bile bir sc organizasyonu olarak basladi buyudu bugunlere geldi . dunyada pro-oyunculuk denen seyi baslatti (daha pek cok sey tabii ki faktordur ama sc en onemlilerinden birisidir). boyle bir oyuna biraz daha saygi duyulsun istiyorum cok sey mi istiyorum :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 23 Temmuz 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir] Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 anlamadığınız bir nokta var. askerlerin attığı kurşunlar, yürüme hızları, rüzgara göre değişmiyor. Yükseğe çıktıkça askerler daha çabuk yorulmuyor. Her bir asker birer morrowind karakteri gibi koştukça koşma hızı, ateş ettikçe ateş etme yetenekleri felan gelişmiyor. Ya da her ünitenin diğer tüm üniteye karşı avantajları ve dezavantajları önceden ayarlanmadı. AI kendi kendini geliştirmiyor, oyunu kurduğun zaman senin taktiklerini görüp ona göre kendi hafızasında yeni taktikler geliştirmiyor. Ya da 9 ayrı ırk, her ırkın apayrı 50 ünitesi, bu ünitelerin de diğer ünitelerden tamamen farklı özellikleri yok. Her askere 10 ayrı çeşit özel item veremiyorsun. Ya da ne biliyim, arazi şekline ve özelliğine göre, askerlerin yürüyüş hızlarının düşmesi, bata çıkma gitme özelliği, tamamen döndürebilir ve zoomlanabilir 3d harita vs vs gibi bir ton özelliği yok. starcraft en mükemmel özelliklere sahip oyun demiyoruz. Ama eğlence, komedi, stress, senaryo, multiplayer, strateji gibi unsurları çok iyi harmanlamış bir oyun. Satranç neden şu an için en iyi strateji oyunu? Çünkü çok basit kuralları var. Yaptığın hamlenin ne tip bir sonuç getirebileceğini biliyorsun. Rüzgarın hızı, taşların mutluluk ve cesaretleri gibi faktörler yok. Bu sayede oyun çok basit. Kolay demiyorum, basit. Ve basit bir oyun olduğundan, kendi tarzına, rakibinin tarzına ve oyunun gidişatına göre taktik kuruyorsun. Komplike olmadığından, rüzgarın hızına, birimlerin hede hödösüne göre değil, rakiple senin aranda geçen olaylara göre taktiklerini belirtiyorsun. Starcraft'ın bu kadar popüler ve sevilen bir strateji oyunu olmasının etkisi bu. Satranç gibi basit bir oyun, ve sadece rakibinin yaptığı hamleleri düşünüyorsun. Dungeon Keeper, Myth gibi oyunlar çok komplike ve süper özelliklere sahip olabilir. Ama tonla sanş faktörü tek başına başarı sağlamıyor.. Bakın zamanında Firearms diye bir HL modu vardı. Ayağının burkulmasından, duvara çarpan kurşunun sekip kafana çarpmasına kadar bir ton özellik vardı. Ama başka bir HL modu olan CS şu an için çok popüler ve çok oynanıyor. niye? çünkü daha başarılı bir multiplayer modu.. Basit bir oynanış, multiplayer'da komplike özelliklerden daha çok seviliyor. Çünkü oyunun kontrolu seninle rakibin arasında. Tonla ekstradan faktör yok oyunda. Biraz saçmalamış olabilirim, ama ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]iyi kötü çirkin Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benim de düşüncem gereğinden fazla saygı duyulduğu işte.. :) ha bu arada, bir fill değil bilfiil.. ;) ekleme: bone sen fizik kanunlarına şans faktörü mü diyorsun? şimdi gidip boulder dash çekip onu oynayacağım önümüzdeki 10 yıl..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Temmuz 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ha bir ha bil zaten hayatim boyunce ilk defa yazdim o kelimeyi :D bunun disinda ben senin ne demek istedigini anladim . ogrenmesi kolay ustalasmasi zor oyunlar demek istiyorsun velhasili kelam (bunu dogru yazdim sanirim :D ) strateji olarak cok daha zorlu ve ogrenmesi de oynamasi da zor oyunlar var ama onlar rts degil . rts olarakda en iyisi sc degil mi simdi acik konus bak . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 23 Temmuz 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bence değil, yine yukarılarda yazmıştım. ilk üçe girebilir..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :) arcane ta vs. sc yapmiyorum ben. yanniz eger taktik varyasyon ariyosan ta, 3d terrain ve yuzlerce birbirinden farki uniteye sahip bir oyunken, sc 2d ve sinirli uniteye sahip bir oyun, sc'nin gelmis gecmis en cok saldir/savunma/taktik vs. varyasyonu sc'de dersen yanlis olur dedim. Bunun hangi oyun hangisinden daha iyiyle alakasi yok[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor. sam. abicim. bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ahanda azmo kopardı olayı ... sc mi azmo yoksa TA falan mı ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya guldurdunuz beni valla tartistiginiz seye bak. myth nedir sc karsisinda oyunmudur yani? myth in kac oyuncusu var hala, ne kadar turnuvasi yapilmis, hangi ulkede pro-league i filan varmis aydinlatin beni. bu arada SC nin ne oldugunu bilmeyenler sadece sunu soyliyim bu oyunun su an 6. yili ve koredeki pro-league deki en son turnuvalardan birinde SK T1 vs. Hanbitstars macini canli olarak 15.000 kisi izledi. ayrintilar icin bknz. http://www.starcraftgamers.com/nyheter.php?i=n&id=1260&PHPSESSID=ce7cc4cd4e452a167af54a34395a98f4 bunu okuduktan sonrada daha fazla bisi soylemeye gerek yok heralde. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 23 Temmuz 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al. bu kadar tez var ortada moğolların türk olduğuna yönelik, onları da sen kabul ediver de aradan çıksın.. :) varan ikiii.. (tearsinocean kardeş) quake 3'ün de pro-league'i, turnuvası, buluşması, toplantısı, çay partisi unreal tournament'tan fazladır lakin kendi fanatiklerinin yüceltmesi (aaa bakın, bir başka oyun da vardı benzer durumda) dışında ne eleştirmenlerden ne oyunculardan övgü alabilmiş bir oyundur.. "yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor." benim de gördüğüm ben ne kadar "popülerliği dikkate almıyorum ilk sırada, başka argüman getiriniz" diyorsam o kadar kişi popülerlik naralarıyla murder hole üzerine koşuyor.. izafiyet ilginç bir kavram.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tamam sen servet i fununcu olmussun artik. begenilmese, ise yaramasa dahi sanat icin sanat. hicbirseyi ispat edemez kimse sana bu mantiginla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 quake 3 de cikti basimiza. link verirmisin bana bu quake3 un pro league, vod lari, replay leri icin bide kac para filan kazaniyomus bu adamlar sponsorlari filan kimmis onlarida yazarsan iyi olur. bu tip oyunlari daha boyu sandalyeden klavyeye yetisemeyen bebeler oynuo ya biraz mantikli olun lufen. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 unity myth mi beğenilmemiş, tutulmamış? son zamanlara kadar bir milyon üzeri satmış kaç tane rts sayabilirsin? battle.net'e popülerlik ve kalablıklığıyla rakip sayılabilmiş kaç online rts servisi gösterebilirsin bungie.net dışında? myth franchise'ı hisse uğruna eloğluna peşkeş çekilmişken dahi halen yaşayan bir online community'e sahip çoğu yeni oyunun sahip olmadığı. sanat için sanat yakıştırman hayli isabetsiz olmuş.. tearsinocean arkadaşım, fatal1ty diye bir arat bakalım google'da karşına ne çıkacak? pek q3 meraklısı değilim sizin kadar sc meraklısı olmadığım gibi, o da şişirilmiş (sc'den daha da fazla) bir oyun. sen de bana ferrari ödüllü sc turnuvası biliyorsan adresini yaz bir zahmet, madem bilgin var bu konuda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 boxer in gecen senelerde 200.000 $ civari kazanmisti bi senede, kitap filan cikardi adam taktiklerini filan iceren. hem bilmiosunuz hem salliyip duruosunuz. Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 allahın boxerı ne oldu o ya enson askere fln gidecek die koredekiler ağlıyodu TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 angel nerde kaldin sen abicim. adam geri doneli yil oluo. bide koredeki askerlik bizdeki gibi bisi degilmis galiba. su an boxer skt t1 de oynuo ama eskisi gibi degil artik ama genede ilk 10 da. nada gibi macro delileri domine edio artik boxer gibi micro tanrilarini. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ha bide linkini verdigim ve sadece canli olarak 15.000 kisinin izledigi turnuvanin odulude 60.000 $ di. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 fatal1ty arattim en unlu oyuncusu buymus galiba quakein. bi interview i vardi 99 dan beri oynuomus 150,000 inin uzerinde kazandim demis. " PlanetQuake3: Over all the tournaments you have won, how much money have you made and what are some of the items you have bought with that money? Fatal1ty: On paper, I’ve made over $150,000 I believe, I really don’t know the exact numbers. " bunu gorunce etklienmem gerekiodu heralde . boxer bi yilda 200.000 uzerinde kazandi rofl Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 videoları fln yokmu yaf bi linkver de izleyelim turnuvaları mrk etim. bitanesini görmüştüm stadyum gibi bi yerde herfileri uzaya giden maymunlar gibi giydirmişler millet izliodu Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 24 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin. "kriterlerim arasında ilk sırada değil" dedim.. nedense içimden bir his vezir almak uğruna şahını açıkta bırakacağını söylüyordu ama.. ;) tearsinocean iyi o zaman, sen cips şirketleri sponsorluğunda 200k$ kazanılmayan oyunları kaale alma. ben de listelerde bir şarkısı 10 yıldan az kalmış hiçbir şarkıcıyı dinlemeyeceğim, ilk üç günde gişe hasılatı kırmamış filmlere gitmeyeceğim. hatta şu anda beethoven mp3'lerini silip yerine justin timberlake mp3'leri indiriyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/468267-starcraft-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sam gamespot la aranda ne var ? surekli kayank olarak gosterıyorsun ... arkadaslar sam cadıymıs, hadi yakalım onu ... sc nedır yaw ??? bır oynu zılyon tane adam oynuyo dıye heveslenıyonuz sonra daha ıyı olmak adına zılyon tane replay ındırıp seyredıyonuz bununla bırlıkte hep oyunu sahıplenıyonuz hemde gozunuzde buyuttukce buyutuyonuz sonra bakıyonuz sızın gıbı 3-5 kısı daha var kendınızı haklı zannedıyonuz sonra bu 3-5 kısı bı 3-5 kısı daha buluyo sonra 10-20 derken zıvanadan cıkıyo ... blizzard zaten ortaya ladder/battle.net denen seyı koymasaydı yada baska zılyon tane oyun ladder/battle.net saglamlıgında bısey yapsaydı ve ortaya koysaydı onların durumu ne olurdu ? sc ıyı bır stratejı oyunun dan ote bısı degıl ,sıngle senaryoları %99 oranında senaryoyu yapan amcaların ıstedıgı dogrultuda yaptıgın ozgurlugu olmayan seyler vede sadece yapmıs oluyosun ... netıcesınde : 1.) Replay nedır ??? 8 sene satranc oynadım cok cok ıyı bır oyuncuydum son 3 sene sureklı karpov/kasparov/alekhın/tall okudum ,ve 8. senenın sonunda farkettım kı aslında oynamayı ben bırakmısım yerıme alekhın oynuyo ; keza sızde farkedın kı mesala "zıyan"(attım) amca aslında sızın yerınıze oynuyo ... seyretmeyın kendınıze katmayın su replayları sartlandırmayın reflekslerınızı kendı cozumlerınızı kendınız yaratın ... yok bız zaten yaratıyoz bızım ıcın kıtap okumak gıbı bısı okuyup anladıktan sonra kendımıze olumlu yanlarını katıyoz demeyın ; cunku sc2,wc3 bakınız aynı seyı yapan "tesadufen" 10000 lerce kısı ... 2.) oyunun guzellıgını cok derıne yatırıp tartısmak lazım ,a kişisi b haritasında dusman c ırkı iken kedınce sıraladıgı n tane hareketı durmaksızın yaparak serısını tamamladıgında dusmanını aynı sekılde yenıyorsa bana cok da dogru gelmıyor , random luk olmalı her oyunda ,ıskalamayan asker hep x vuran asker sacma bence hemde cok sacma ... ınkhhh .... sakın oldum kontrolumu gerı kazanıyorum, bedenıme hakım oluyoruuummmm .... alt+s ... ınkh ....[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abi sen o zaman hic bir sey oynama hic bir sey yapma .nasilsa senden once yapmis birileri cikmistir. sen 10 sene satranc oynarken bu dediklerini dusunmuyordunda ne dusunuyordun ? yapmayi sevdigin bir seyde iyi olmayi da istemenin neresi kotu ? . ve aksam 8 le 12 arasi bnette oyun oynayanlarin yarisina yakini bazi zamanlar yaridan fazlasi sc oynuyorsa birakta buyutim ben o oyunu gozumde . 98 den 04 e . 6 sene bu oyunu bir fiil oynadim dahada oynarim. dunyada daha oynar . wcg dedigin sey bile bir sc organizasyonu olarak basladi buyudu bugunlere geldi . dunyada pro-oyunculuk denen seyi baslatti (daha pek cok sey tabii ki faktordur ama sc en onemlilerinden birisidir). boyle bir oyuna biraz daha saygi duyulsun istiyorum cok sey mi istiyorum :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 23 Temmuz 2004 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 anlamadığınız bir nokta var. askerlerin attığı kurşunlar, yürüme hızları, rüzgara göre değişmiyor. Yükseğe çıktıkça askerler daha çabuk yorulmuyor. Her bir asker birer morrowind karakteri gibi koştukça koşma hızı, ateş ettikçe ateş etme yetenekleri felan gelişmiyor. Ya da her ünitenin diğer tüm üniteye karşı avantajları ve dezavantajları önceden ayarlanmadı. AI kendi kendini geliştirmiyor, oyunu kurduğun zaman senin taktiklerini görüp ona göre kendi hafızasında yeni taktikler geliştirmiyor. Ya da 9 ayrı ırk, her ırkın apayrı 50 ünitesi, bu ünitelerin de diğer ünitelerden tamamen farklı özellikleri yok. Her askere 10 ayrı çeşit özel item veremiyorsun. Ya da ne biliyim, arazi şekline ve özelliğine göre, askerlerin yürüyüş hızlarının düşmesi, bata çıkma gitme özelliği, tamamen döndürebilir ve zoomlanabilir 3d harita vs vs gibi bir ton özelliği yok. starcraft en mükemmel özelliklere sahip oyun demiyoruz. Ama eğlence, komedi, stress, senaryo, multiplayer, strateji gibi unsurları çok iyi harmanlamış bir oyun. Satranç neden şu an için en iyi strateji oyunu? Çünkü çok basit kuralları var. Yaptığın hamlenin ne tip bir sonuç getirebileceğini biliyorsun. Rüzgarın hızı, taşların mutluluk ve cesaretleri gibi faktörler yok. Bu sayede oyun çok basit. Kolay demiyorum, basit. Ve basit bir oyun olduğundan, kendi tarzına, rakibinin tarzına ve oyunun gidişatına göre taktik kuruyorsun. Komplike olmadığından, rüzgarın hızına, birimlerin hede hödösüne göre değil, rakiple senin aranda geçen olaylara göre taktiklerini belirtiyorsun. Starcraft'ın bu kadar popüler ve sevilen bir strateji oyunu olmasının etkisi bu. Satranç gibi basit bir oyun, ve sadece rakibinin yaptığı hamleleri düşünüyorsun. Dungeon Keeper, Myth gibi oyunlar çok komplike ve süper özelliklere sahip olabilir. Ama tonla sanş faktörü tek başına başarı sağlamıyor.. Bakın zamanında Firearms diye bir HL modu vardı. Ayağının burkulmasından, duvara çarpan kurşunun sekip kafana çarpmasına kadar bir ton özellik vardı. Ama başka bir HL modu olan CS şu an için çok popüler ve çok oynanıyor. niye? çünkü daha başarılı bir multiplayer modu.. Basit bir oynanış, multiplayer'da komplike özelliklerden daha çok seviliyor. Çünkü oyunun kontrolu seninle rakibin arasında. Tonla ekstradan faktör yok oyunda. Biraz saçmalamış olabilirim, ama ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 benim de düşüncem gereğinden fazla saygı duyulduğu işte.. :) ha bu arada, bir fill değil bilfiil.. ;) ekleme: bone sen fizik kanunlarına şans faktörü mü diyorsun? şimdi gidip boulder dash çekip onu oynayacağım önümüzdeki 10 yıl..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 23 Temmuz 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ha bir ha bil zaten hayatim boyunce ilk defa yazdim o kelimeyi :D bunun disinda ben senin ne demek istedigini anladim . ogrenmesi kolay ustalasmasi zor oyunlar demek istiyorsun velhasili kelam (bunu dogru yazdim sanirim :D ) strateji olarak cok daha zorlu ve ogrenmesi de oynamasi da zor oyunlar var ama onlar rts degil . rts olarakda en iyisi sc degil mi simdi acik konus bak . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 23 Temmuz 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bence değil, yine yukarılarda yazmıştım. ilk üçe girebilir..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :) arcane ta vs. sc yapmiyorum ben. yanniz eger taktik varyasyon ariyosan ta, 3d terrain ve yuzlerce birbirinden farki uniteye sahip bir oyunken, sc 2d ve sinirli uniteye sahip bir oyun, sc'nin gelmis gecmis en cok saldir/savunma/taktik vs. varyasyonu sc'de dersen yanlis olur dedim. Bunun hangi oyun hangisinden daha iyiyle alakasi yok[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor. sam. abicim. bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ahanda azmo kopardı olayı ... sc mi azmo yoksa TA falan mı ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya guldurdunuz beni valla tartistiginiz seye bak. myth nedir sc karsisinda oyunmudur yani? myth in kac oyuncusu var hala, ne kadar turnuvasi yapilmis, hangi ulkede pro-league i filan varmis aydinlatin beni. bu arada SC nin ne oldugunu bilmeyenler sadece sunu soyliyim bu oyunun su an 6. yili ve koredeki pro-league deki en son turnuvalardan birinde SK T1 vs. Hanbitstars macini canli olarak 15.000 kisi izledi. ayrintilar icin bknz. http://www.starcraftgamers.com/nyheter.php?i=n&id=1260&PHPSESSID=ce7cc4cd4e452a167af54a34395a98f4 bunu okuduktan sonrada daha fazla bisi soylemeye gerek yok heralde. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 23 Temmuz 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al. bu kadar tez var ortada moğolların türk olduğuna yönelik, onları da sen kabul ediver de aradan çıksın.. :) varan ikiii.. (tearsinocean kardeş) quake 3'ün de pro-league'i, turnuvası, buluşması, toplantısı, çay partisi unreal tournament'tan fazladır lakin kendi fanatiklerinin yüceltmesi (aaa bakın, bir başka oyun da vardı benzer durumda) dışında ne eleştirmenlerden ne oyunculardan övgü alabilmiş bir oyundur.. "yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor." benim de gördüğüm ben ne kadar "popülerliği dikkate almıyorum ilk sırada, başka argüman getiriniz" diyorsam o kadar kişi popülerlik naralarıyla murder hole üzerine koşuyor.. izafiyet ilginç bir kavram.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tamam sen servet i fununcu olmussun artik. begenilmese, ise yaramasa dahi sanat icin sanat. hicbirseyi ispat edemez kimse sana bu mantiginla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 quake 3 de cikti basimiza. link verirmisin bana bu quake3 un pro league, vod lari, replay leri icin bide kac para filan kazaniyomus bu adamlar sponsorlari filan kimmis onlarida yazarsan iyi olur. bu tip oyunlari daha boyu sandalyeden klavyeye yetisemeyen bebeler oynuo ya biraz mantikli olun lufen. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 unity myth mi beğenilmemiş, tutulmamış? son zamanlara kadar bir milyon üzeri satmış kaç tane rts sayabilirsin? battle.net'e popülerlik ve kalablıklığıyla rakip sayılabilmiş kaç online rts servisi gösterebilirsin bungie.net dışında? myth franchise'ı hisse uğruna eloğluna peşkeş çekilmişken dahi halen yaşayan bir online community'e sahip çoğu yeni oyunun sahip olmadığı. sanat için sanat yakıştırman hayli isabetsiz olmuş.. tearsinocean arkadaşım, fatal1ty diye bir arat bakalım google'da karşına ne çıkacak? pek q3 meraklısı değilim sizin kadar sc meraklısı olmadığım gibi, o da şişirilmiş (sc'den daha da fazla) bir oyun. sen de bana ferrari ödüllü sc turnuvası biliyorsan adresini yaz bir zahmet, madem bilgin var bu konuda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 boxer in gecen senelerde 200.000 $ civari kazanmisti bi senede, kitap filan cikardi adam taktiklerini filan iceren. hem bilmiosunuz hem salliyip duruosunuz. Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 allahın boxerı ne oldu o ya enson askere fln gidecek die koredekiler ağlıyodu TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 angel nerde kaldin sen abicim. adam geri doneli yil oluo. bide koredeki askerlik bizdeki gibi bisi degilmis galiba. su an boxer skt t1 de oynuo ama eskisi gibi degil artik ama genede ilk 10 da. nada gibi macro delileri domine edio artik boxer gibi micro tanrilarini. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ha bide linkini verdigim ve sadece canli olarak 15.000 kisinin izledigi turnuvanin odulude 60.000 $ di. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 fatal1ty arattim en unlu oyuncusu buymus galiba quakein. bi interview i vardi 99 dan beri oynuomus 150,000 inin uzerinde kazandim demis. " PlanetQuake3: Over all the tournaments you have won, how much money have you made and what are some of the items you have bought with that money? Fatal1ty: On paper, I’ve made over $150,000 I believe, I really don’t know the exact numbers. " bunu gorunce etklienmem gerekiodu heralde . boxer bi yilda 200.000 uzerinde kazandi rofl Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 videoları fln yokmu yaf bi linkver de izleyelim turnuvaları mrk etim. bitanesini görmüştüm stadyum gibi bi yerde herfileri uzaya giden maymunlar gibi giydirmişler millet izliodu Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 24 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin. "kriterlerim arasında ilk sırada değil" dedim.. nedense içimden bir his vezir almak uğruna şahını açıkta bırakacağını söylüyordu ama.. ;) tearsinocean iyi o zaman, sen cips şirketleri sponsorluğunda 200k$ kazanılmayan oyunları kaale alma. ben de listelerde bir şarkısı 10 yıldan az kalmış hiçbir şarkıcıyı dinlemeyeceğim, ilk üç günde gişe hasılatı kırmamış filmlere gitmeyeceğim. hatta şu anda beethoven mp3'lerini silip yerine justin timberlake mp3'leri indiriyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/468267-starcraft-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ha bir ha bil zaten hayatim boyunce ilk defa yazdim o kelimeyi :D bunun disinda ben senin ne demek istedigini anladim . ogrenmesi kolay ustalasmasi zor oyunlar demek istiyorsun velhasili kelam (bunu dogru yazdim sanirim :D ) strateji olarak cok daha zorlu ve ogrenmesi de oynamasi da zor oyunlar var ama onlar rts degil . rts olarakda en iyisi sc degil mi simdi acik konus bak . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 23 Temmuz 2004 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bence değil, yine yukarılarda yazmıştım. ilk üçe girebilir..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :) arcane ta vs. sc yapmiyorum ben. yanniz eger taktik varyasyon ariyosan ta, 3d terrain ve yuzlerce birbirinden farki uniteye sahip bir oyunken, sc 2d ve sinirli uniteye sahip bir oyun, sc'nin gelmis gecmis en cok saldir/savunma/taktik vs. varyasyonu sc'de dersen yanlis olur dedim. Bunun hangi oyun hangisinden daha iyiyle alakasi yok[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor. sam. abicim. bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ahanda azmo kopardı olayı ... sc mi azmo yoksa TA falan mı ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya guldurdunuz beni valla tartistiginiz seye bak. myth nedir sc karsisinda oyunmudur yani? myth in kac oyuncusu var hala, ne kadar turnuvasi yapilmis, hangi ulkede pro-league i filan varmis aydinlatin beni. bu arada SC nin ne oldugunu bilmeyenler sadece sunu soyliyim bu oyunun su an 6. yili ve koredeki pro-league deki en son turnuvalardan birinde SK T1 vs. Hanbitstars macini canli olarak 15.000 kisi izledi. ayrintilar icin bknz. http://www.starcraftgamers.com/nyheter.php?i=n&id=1260&PHPSESSID=ce7cc4cd4e452a167af54a34395a98f4 bunu okuduktan sonrada daha fazla bisi soylemeye gerek yok heralde. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 23 Temmuz 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al. bu kadar tez var ortada moğolların türk olduğuna yönelik, onları da sen kabul ediver de aradan çıksın.. :) varan ikiii.. (tearsinocean kardeş) quake 3'ün de pro-league'i, turnuvası, buluşması, toplantısı, çay partisi unreal tournament'tan fazladır lakin kendi fanatiklerinin yüceltmesi (aaa bakın, bir başka oyun da vardı benzer durumda) dışında ne eleştirmenlerden ne oyunculardan övgü alabilmiş bir oyundur.. "yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor." benim de gördüğüm ben ne kadar "popülerliği dikkate almıyorum ilk sırada, başka argüman getiriniz" diyorsam o kadar kişi popülerlik naralarıyla murder hole üzerine koşuyor.. izafiyet ilginç bir kavram.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tamam sen servet i fununcu olmussun artik. begenilmese, ise yaramasa dahi sanat icin sanat. hicbirseyi ispat edemez kimse sana bu mantiginla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 quake 3 de cikti basimiza. link verirmisin bana bu quake3 un pro league, vod lari, replay leri icin bide kac para filan kazaniyomus bu adamlar sponsorlari filan kimmis onlarida yazarsan iyi olur. bu tip oyunlari daha boyu sandalyeden klavyeye yetisemeyen bebeler oynuo ya biraz mantikli olun lufen. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 unity myth mi beğenilmemiş, tutulmamış? son zamanlara kadar bir milyon üzeri satmış kaç tane rts sayabilirsin? battle.net'e popülerlik ve kalablıklığıyla rakip sayılabilmiş kaç online rts servisi gösterebilirsin bungie.net dışında? myth franchise'ı hisse uğruna eloğluna peşkeş çekilmişken dahi halen yaşayan bir online community'e sahip çoğu yeni oyunun sahip olmadığı. sanat için sanat yakıştırman hayli isabetsiz olmuş.. tearsinocean arkadaşım, fatal1ty diye bir arat bakalım google'da karşına ne çıkacak? pek q3 meraklısı değilim sizin kadar sc meraklısı olmadığım gibi, o da şişirilmiş (sc'den daha da fazla) bir oyun. sen de bana ferrari ödüllü sc turnuvası biliyorsan adresini yaz bir zahmet, madem bilgin var bu konuda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 boxer in gecen senelerde 200.000 $ civari kazanmisti bi senede, kitap filan cikardi adam taktiklerini filan iceren. hem bilmiosunuz hem salliyip duruosunuz. Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 allahın boxerı ne oldu o ya enson askere fln gidecek die koredekiler ağlıyodu TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 angel nerde kaldin sen abicim. adam geri doneli yil oluo. bide koredeki askerlik bizdeki gibi bisi degilmis galiba. su an boxer skt t1 de oynuo ama eskisi gibi degil artik ama genede ilk 10 da. nada gibi macro delileri domine edio artik boxer gibi micro tanrilarini. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ha bide linkini verdigim ve sadece canli olarak 15.000 kisinin izledigi turnuvanin odulude 60.000 $ di. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 fatal1ty arattim en unlu oyuncusu buymus galiba quakein. bi interview i vardi 99 dan beri oynuomus 150,000 inin uzerinde kazandim demis. " PlanetQuake3: Over all the tournaments you have won, how much money have you made and what are some of the items you have bought with that money? Fatal1ty: On paper, I’ve made over $150,000 I believe, I really don’t know the exact numbers. " bunu gorunce etklienmem gerekiodu heralde . boxer bi yilda 200.000 uzerinde kazandi rofl Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 videoları fln yokmu yaf bi linkver de izleyelim turnuvaları mrk etim. bitanesini görmüştüm stadyum gibi bi yerde herfileri uzaya giden maymunlar gibi giydirmişler millet izliodu Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 24 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin. "kriterlerim arasında ilk sırada değil" dedim.. nedense içimden bir his vezir almak uğruna şahını açıkta bırakacağını söylüyordu ama.. ;) tearsinocean iyi o zaman, sen cips şirketleri sponsorluğunda 200k$ kazanılmayan oyunları kaale alma. ben de listelerde bir şarkısı 10 yıldan az kalmış hiçbir şarkıcıyı dinlemeyeceğim, ilk üç günde gişe hasılatı kırmamış filmlere gitmeyeceğim. hatta şu anda beethoven mp3'lerini silip yerine justin timberlake mp3'leri indiriyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/468267-starcraft-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 said: arcane, 22 Temmuz 2004 20:36 tarihinde demiş ki: huun ben sc mi dedim yahu salmışsınız orcları üstüme. total annihilation hakkında o mesaj.hani şu sc ye denk gösterilmiş ya onu cevaplamıştım :) arcane ta vs. sc yapmiyorum ben. yanniz eger taktik varyasyon ariyosan ta, 3d terrain ve yuzlerce birbirinden farki uniteye sahip bir oyunken, sc 2d ve sinirli uniteye sahip bir oyun, sc'nin gelmis gecmis en cok saldir/savunma/taktik vs. varyasyonu sc'de dersen yanlis olur dedim. Bunun hangi oyun hangisinden daha iyiyle alakasi yok[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor. sam. abicim. bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ahanda azmo kopardı olayı ... sc mi azmo yoksa TA falan mı ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ya guldurdunuz beni valla tartistiginiz seye bak. myth nedir sc karsisinda oyunmudur yani? myth in kac oyuncusu var hala, ne kadar turnuvasi yapilmis, hangi ulkede pro-league i filan varmis aydinlatin beni. bu arada SC nin ne oldugunu bilmeyenler sadece sunu soyliyim bu oyunun su an 6. yili ve koredeki pro-league deki en son turnuvalardan birinde SK T1 vs. Hanbitstars macini canli olarak 15.000 kisi izledi. ayrintilar icin bknz. http://www.starcraftgamers.com/nyheter.php?i=n&id=1260&PHPSESSID=ce7cc4cd4e452a167af54a34395a98f4 bunu okuduktan sonrada daha fazla bisi soylemeye gerek yok heralde.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 23 Temmuz 2004 22:17 tarihinde demiş ki: bak bu kadar tez ortaya atilmis demek ki sc de bir halt varmis tekrar degerlendirmeye al. bu kadar tez var ortada moğolların türk olduğuna yönelik, onları da sen kabul ediver de aradan çıksın.. :) varan ikiii.. (tearsinocean kardeş) quake 3'ün de pro-league'i, turnuvası, buluşması, toplantısı, çay partisi unreal tournament'tan fazladır lakin kendi fanatiklerinin yüceltmesi (aaa bakın, bir başka oyun da vardı benzer durumda) dışında ne eleştirmenlerden ne oyunculardan övgü alabilmiş bir oyundur.. "yahu benim gordugum, sam araniyor, millet de bir elden ayari veriyor." benim de gördüğüm ben ne kadar "popülerliği dikkate almıyorum ilk sırada, başka argüman getiriniz" diyorsam o kadar kişi popülerlik naralarıyla murder hole üzerine koşuyor.. izafiyet ilginç bir kavram.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tamam sen servet i fununcu olmussun artik. begenilmese, ise yaramasa dahi sanat icin sanat. hicbirseyi ispat edemez kimse sana bu mantiginla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 quake 3 de cikti basimiza. link verirmisin bana bu quake3 un pro league, vod lari, replay leri icin bide kac para filan kazaniyomus bu adamlar sponsorlari filan kimmis onlarida yazarsan iyi olur. bu tip oyunlari daha boyu sandalyeden klavyeye yetisemeyen bebeler oynuo ya biraz mantikli olun lufen. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 unity myth mi beğenilmemiş, tutulmamış? son zamanlara kadar bir milyon üzeri satmış kaç tane rts sayabilirsin? battle.net'e popülerlik ve kalablıklığıyla rakip sayılabilmiş kaç online rts servisi gösterebilirsin bungie.net dışında? myth franchise'ı hisse uğruna eloğluna peşkeş çekilmişken dahi halen yaşayan bir online community'e sahip çoğu yeni oyunun sahip olmadığı. sanat için sanat yakıştırman hayli isabetsiz olmuş.. tearsinocean arkadaşım, fatal1ty diye bir arat bakalım google'da karşına ne çıkacak? pek q3 meraklısı değilim sizin kadar sc meraklısı olmadığım gibi, o da şişirilmiş (sc'den daha da fazla) bir oyun. sen de bana ferrari ödüllü sc turnuvası biliyorsan adresini yaz bir zahmet, madem bilgin var bu konuda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 boxer in gecen senelerde 200.000 $ civari kazanmisti bi senede, kitap filan cikardi adam taktiklerini filan iceren. hem bilmiosunuz hem salliyip duruosunuz. Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 allahın boxerı ne oldu o ya enson askere fln gidecek die koredekiler ağlıyodu TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 angel nerde kaldin sen abicim. adam geri doneli yil oluo. bide koredeki askerlik bizdeki gibi bisi degilmis galiba. su an boxer skt t1 de oynuo ama eskisi gibi degil artik ama genede ilk 10 da. nada gibi macro delileri domine edio artik boxer gibi micro tanrilarini. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ha bide linkini verdigim ve sadece canli olarak 15.000 kisinin izledigi turnuvanin odulude 60.000 $ di. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 fatal1ty arattim en unlu oyuncusu buymus galiba quakein. bi interview i vardi 99 dan beri oynuomus 150,000 inin uzerinde kazandim demis. " PlanetQuake3: Over all the tournaments you have won, how much money have you made and what are some of the items you have bought with that money? Fatal1ty: On paper, I’ve made over $150,000 I believe, I really don’t know the exact numbers. " bunu gorunce etklienmem gerekiodu heralde . boxer bi yilda 200.000 uzerinde kazandi rofl Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 videoları fln yokmu yaf bi linkver de izleyelim turnuvaları mrk etim. bitanesini görmüştüm stadyum gibi bi yerde herfileri uzaya giden maymunlar gibi giydirmişler millet izliodu Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 24 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin. "kriterlerim arasında ilk sırada değil" dedim.. nedense içimden bir his vezir almak uğruna şahını açıkta bırakacağını söylüyordu ama.. ;) tearsinocean iyi o zaman, sen cips şirketleri sponsorluğunda 200k$ kazanılmayan oyunları kaale alma. ben de listelerde bir şarkısı 10 yıldan az kalmış hiçbir şarkıcıyı dinlemeyeceğim, ilk üç günde gişe hasılatı kırmamış filmlere gitmeyeceğim. hatta şu anda beethoven mp3'lerini silip yerine justin timberlake mp3'leri indiriyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/468267-starcraft-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tamam sen servet i fununcu olmussun artik. begenilmese, ise yaramasa dahi sanat icin sanat. hicbirseyi ispat edemez kimse sana bu mantiginla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 quake 3 de cikti basimiza. link verirmisin bana bu quake3 un pro league, vod lari, replay leri icin bide kac para filan kazaniyomus bu adamlar sponsorlari filan kimmis onlarida yazarsan iyi olur. bu tip oyunlari daha boyu sandalyeden klavyeye yetisemeyen bebeler oynuo ya biraz mantikli olun lufen.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 unity myth mi beğenilmemiş, tutulmamış? son zamanlara kadar bir milyon üzeri satmış kaç tane rts sayabilirsin? battle.net'e popülerlik ve kalablıklığıyla rakip sayılabilmiş kaç online rts servisi gösterebilirsin bungie.net dışında? myth franchise'ı hisse uğruna eloğluna peşkeş çekilmişken dahi halen yaşayan bir online community'e sahip çoğu yeni oyunun sahip olmadığı. sanat için sanat yakıştırman hayli isabetsiz olmuş.. tearsinocean arkadaşım, fatal1ty diye bir arat bakalım google'da karşına ne çıkacak? pek q3 meraklısı değilim sizin kadar sc meraklısı olmadığım gibi, o da şişirilmiş (sc'den daha da fazla) bir oyun. sen de bana ferrari ödüllü sc turnuvası biliyorsan adresini yaz bir zahmet, madem bilgin var bu konuda..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 boxer in gecen senelerde 200.000 $ civari kazanmisti bi senede, kitap filan cikardi adam taktiklerini filan iceren. hem bilmiosunuz hem salliyip duruosunuz. Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 allahın boxerı ne oldu o ya enson askere fln gidecek die koredekiler ağlıyodu TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 angel nerde kaldin sen abicim. adam geri doneli yil oluo. bide koredeki askerlik bizdeki gibi bisi degilmis galiba. su an boxer skt t1 de oynuo ama eskisi gibi degil artik ama genede ilk 10 da. nada gibi macro delileri domine edio artik boxer gibi micro tanrilarini. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ha bide linkini verdigim ve sadece canli olarak 15.000 kisinin izledigi turnuvanin odulude 60.000 $ di. TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 fatal1ty arattim en unlu oyuncusu buymus galiba quakein. bi interview i vardi 99 dan beri oynuomus 150,000 inin uzerinde kazandim demis. " PlanetQuake3: Over all the tournaments you have won, how much money have you made and what are some of the items you have bought with that money? Fatal1ty: On paper, I’ve made over $150,000 I believe, I really don’t know the exact numbers. " bunu gorunce etklienmem gerekiodu heralde . boxer bi yilda 200.000 uzerinde kazandi rofl Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 videoları fln yokmu yaf bi linkver de izleyelim turnuvaları mrk etim. bitanesini görmüştüm stadyum gibi bi yerde herfileri uzaya giden maymunlar gibi giydirmişler millet izliodu Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 24 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin. "kriterlerim arasında ilk sırada değil" dedim.. nedense içimden bir his vezir almak uğruna şahını açıkta bırakacağını söylüyordu ama.. ;) tearsinocean iyi o zaman, sen cips şirketleri sponsorluğunda 200k$ kazanılmayan oyunları kaale alma. ben de listelerde bir şarkısı 10 yıldan az kalmış hiçbir şarkıcıyı dinlemeyeceğim, ilk üç günde gişe hasılatı kırmamış filmlere gitmeyeceğim. hatta şu anda beethoven mp3'lerini silip yerine justin timberlake mp3'leri indiriyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/468267-starcraft-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 boxer in gecen senelerde 200.000 $ civari kazanmisti bi senede, kitap filan cikardi adam taktiklerini filan iceren. hem bilmiosunuz hem salliyip duruosunuz.
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 allahın boxerı ne oldu o ya enson askere fln gidecek die koredekiler ağlıyodu
TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 angel nerde kaldin sen abicim. adam geri doneli yil oluo. bide koredeki askerlik bizdeki gibi bisi degilmis galiba. su an boxer skt t1 de oynuo ama eskisi gibi degil artik ama genede ilk 10 da. nada gibi macro delileri domine edio artik boxer gibi micro tanrilarini.
TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ha bide linkini verdigim ve sadece canli olarak 15.000 kisinin izledigi turnuvanin odulude 60.000 $ di.
TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 fatal1ty arattim en unlu oyuncusu buymus galiba quakein. bi interview i vardi 99 dan beri oynuomus 150,000 inin uzerinde kazandim demis. " PlanetQuake3: Over all the tournaments you have won, how much money have you made and what are some of the items you have bought with that money? Fatal1ty: On paper, I’ve made over $150,000 I believe, I really don’t know the exact numbers. " bunu gorunce etklienmem gerekiodu heralde . boxer bi yilda 200.000 uzerinde kazandi rofl
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 videoları fln yokmu yaf bi linkver de izleyelim turnuvaları mrk etim. bitanesini görmüştüm stadyum gibi bi yerde herfileri uzaya giden maymunlar gibi giydirmişler millet izliodu
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 24 Temmuz 2004 14:37 tarihinde demiş ki: sam hani tutulma ve milyonlarca satma onemli degildi ? kriter mi degistirdin. "kriterlerim arasında ilk sırada değil" dedim.. nedense içimden bir his vezir almak uğruna şahını açıkta bırakacağını söylüyordu ama.. ;) tearsinocean iyi o zaman, sen cips şirketleri sponsorluğunda 200k$ kazanılmayan oyunları kaale alma. ben de listelerde bir şarkısı 10 yıldan az kalmış hiçbir şarkıcıyı dinlemeyeceğim, ilk üç günde gişe hasılatı kırmamış filmlere gitmeyeceğim. hatta şu anda beethoven mp3'lerini silip yerine justin timberlake mp3'leri indiriyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki 5.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/468267-starcraft-2/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar