The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 kesınlıkle sc2 olmalı cok daha ıyı grafık motoru daha fazla ırk vsvs ... daha zengın ve daha vısual olmalı tabıkı sc1 ın butun guzel yanları korunup/gelıstırıldıkten sonra ... yaratıklarda exp alıp level atlayabılmelı :) (wc3 tede hero adam olduruyoda rifleman armut mu topluyo/yada salakmı ?)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 level olmaz abi . sc artik profesyonel bir oyun . oyle random damage , esya , level bozar isi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 diablo 1,2 warcraft 1,2,3 starcraft bunları hep blizzard north ekini yaptı ama blizzard north ekibi blizzarddan ayrıldı diablo, starcraft, warcraft felan hakları hala blizzardın elinde diye duydum. blizzard eskisi kadar iyi starcraft çıkartabilir mi bilemiyorum ama uğraşırsa kesinlikle çıkartabilecektir.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: huun, 20 Temmuz 2004 23:20 tarihinde demiş ki: level olmaz abi . sc artik profesyonel bir oyun . oyle random damage , esya , level bozar isi . ne demek profosyonel oyun ??? random damage koyarsın , oynayan adamlarda o olasılıgı bılerek goze alarak oynar , işin içine level koyarsın oynayan adam levellı yaratıkları oldugunu bılerek ve bunlarla alakalı olasılıkları goz onunde bulundurarak oynar ... ne bilim damage in x degilde x-y oldugu hiçbir oyun prof degılmı ? anlamadım :( :) :( :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Arkadaşın demeye çaılştığı şey, random damage işi taktikten şansa doğru çeker...ve bence dediği de çok doğru, bozar... Ha bi de Dune'la Sc'yi karşılaştırmak gerçekten Sc'a hakaret olur.Şimdi bi dune gibi rtsler var bi de Sc gibi efsanevi oyunlar var karıştırmamak lazm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 dune dediğiniz dune 2000 veya emperor olsa gerek ? aksi halde bu amiga ve pc ye bomba gibi düşmüş, rts olayına yeni bi bakış açısı getirmiş dune 2 nin kemiklerini sızlatmaktan öteye gitmez.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 dune diye bir rts yok bir kere. duke nukem gibi bir fps'nin olmadığı gibi. dune 2 diye bir rts var. ve ona "kıyaslanamaz o sc gibi efsanelerle" demek hobbit'e "kıyaslanamaz ikizlerin yeldeğirmeni ile" demek gibi birşey olur..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Bonecrusher, 21 Temmuz 2004 00:01 tarihinde demiş ki: bunları hep blizzard north ekini yaptı ama blizzard north ekibi blizzarddan ayrıldı blizzard north kaç kişi bilio musun ? hurafe bunlar.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 blizzard'dan, blizzard northun çaycısına kadar tüm ekibin ayrıldığını okumuştum bir yerde.. tabii hurafe olabilir...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok be bone, bu ekipler 5-10 kişi değil ki. bill roper'ın yerine lord de seis'e adını veren programcıyı koydular mesela. bayağı kişi ayrıldı ama hepsi değil..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ha evet dediğim dune 2000, serinin başı hakkında hiçbi bilgim yok, lafım ona değildi yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şurasını herkesin kabul etmesi gerek artık. bu gayet elle tutulur bir gerçek. bilgisayar oyunları tarihinde, strateji yönü en gelişmiş oyun starcraft'tır. starcraft'ın ulaştığı seviyeye kimse ulaşamamış,(mükemmellik değil ama en yakını budur), 3 ayrı ırk ve bunların tamamen farklı üniteleri, binaları arasında kurulmuş gibi bir denge şu ana kadar hiçbir oyunda kurulamamıştır. multiplayer bazda, oyuncu kalitesine en çok bakan oyun starcraft'tır. ve yine çok rahatlıkla söyleyebilirim, yine karşı çıkanlar olabilir. yukarıda söylediklerim ışığında, en çok saldırı, savunma, taktik, vs varyasyonu sc'dedir. ben starcraft 2 çıkarsa, onu seveceğimden şüpheliyim. çünkü starcraft gibi bir oyun, gerçekten bir daha çok zor çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bombacı başında pankekli o tavşanı resmini insert here.. :) hohoho nasıl kabul ediyormuşuz ya, ben de oynadım ama o dediğin gibi bir oyun görmedim.. neyse..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 EDECEKSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eski oyun felan diyosunuz ama. WCG'de en çok puan getiren oyun.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ehoeoh sc'yi sevmeyen, beceremeyen, becerse bile tiksinmiş insanlar gördüm. ama hepsi de tek bir noktada birleşiyordu: in the name of god, the most merciful, the most kind is starcraft. bu sam'in inadını anlamak mümkün değil ehoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 BOmbacı adam baştan önyargılı,ne yapabiliriz :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 single'da 2 senaryo oynayıp bu oyun sıradan demekle olmaz tabi bu işler.. sc'nin üstüne şu anda yapılacak bi expansion bile tutmayabilir. yoksa blizzard da bilir cart curt exp. + sc2 çıkarıp en azından korede milyonlar satıp köşe olmasını..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdi dersen ki "sc resource gathering rts'ler arasında en iyiler arasındadır, ilk üçe girer" ona hayhay derim. ama gelmiş geçmiş en iyi strateji ne demek ya? bak sen, resource gathering'i aştı, (resource gathering olmayan total war, myth serisini filan aştı yani önermeye bak yuh) real-time'ı aştı (turn-based'i filan da geçti yani, civilization'lar, paradox oyunları filan da yalan oldu yani) da 'en iyi strateji' oldu? sc'yi ilk 3'e koyarım resource gathering rts'ler arasında ilk red laert ve aok'tan sonra, öpüp de başına koysun.. ha bu arada wcg'yi objektif bir kurum olarak kabul etmek mümkün değil, sonuçta en çok oynanan oyunları önplanda tutmak zorundalar. tomb raider da çok oynanıyordu, çok oynanmak ilk sırada değil kriterlerim arasında.. single iki campaign oynamaktan ibaret değil sc deneyimim de, 98'de b.net'te oynadım bir ay. "bir ay yetmez" diyene de bir, pardon, iki yerimle gülüyorum çünkü iki tane var gülecek yer.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Valla red alertin seni nası etkilediğini bilemem çünkü ben çıktığı zamandan çok sonra oynadım amaaa aok dersen harbi olay çıkar ( :) )...Yaw Sc'nin sadece senaryosu,karakterleri, diyalogları yeter aok'i indirmeye.Burada aok kötü demiyorum tabi onun başarısını tartışacak değilim ama...yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bir ay yetmez? ehe, ama gerçekten yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi red alert nedir, aok nedir ALLAH AŞKINA BUNLAR NEDIR BE? red alert, kabzımallığın dik alası. hadi aok biraz daha üst düzey geliyor bana, ama o bile ancak single bazda sc'yi sollayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ayrıca sam, strateji oyunu kastım, stratejik zeka idi. bir oyunun üst düzey stratejik zeka istemesi için, birincisi turned based olmayacak, ikincisi resource gathering dediğin olay kesinlikle olacak. çünkü turned based olursa, hızlı düşünme faktörü olmaz. diğeri olmaz ise, olayın makro kısmı saçmalar ki bir strateji oyununu iki kolda inceleyebiliriz en genel hatlarıyla: makro ve mikro bu arada sam, buraya bakıyorsun diye yazıyorum. eu2 başlatcaz senle beraber kabul edersen 4 kişi. oynayacaksan bir icq açıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dur canım ezme red alerti...garibim taa ne zaman çıkmış takdir etmek gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 usta zaten bir aydan fazla oynatabilmesi için oyunun sizin gibi büyülemesi gerekir, belli ki başaramamış. severim sc'yi ve ilk çıktığında da çok sevmiştim ama böyle değil tabii.. çapul ben hepsini oynadım belli başlı rts'lerin, ilk aoe'yi bile sc kadar sevmiştim neredeyse, aok ezer geçer benim gözümde.. red alert ise efsane bir oyundur zaten bilen bilir.. hoca siz fanatik olmuşsunuz, hızlı düşünme nedir hızlı tuş kullanma nedir. herkes hızlı düşünür ama birisi daha iyi hotkey ezberler, daha hızlı fare kullanır. stratejik zeka dediğin "ilk 3 adam minerale, dördüncü barracks, beşinci gaz" şeklinde hiçbir zaman değişmeyen template'ler hazırlamaksa ben de yaptım bunları.. ilgilenicem son satırdaki hedeyle şimdi.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Bonecrusher, 21 Temmuz 2004 00:01 tarihinde demiş ki: bunları hep blizzard north ekini yaptı ama blizzard north ekibi blizzarddan ayrıldı blizzard north kaç kişi bilio musun ? hurafe bunlar.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 blizzard'dan, blizzard northun çaycısına kadar tüm ekibin ayrıldığını okumuştum bir yerde.. tabii hurafe olabilir...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 yok be bone, bu ekipler 5-10 kişi değil ki. bill roper'ın yerine lord de seis'e adını veren programcıyı koydular mesela. bayağı kişi ayrıldı ama hepsi değil..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ha evet dediğim dune 2000, serinin başı hakkında hiçbi bilgim yok, lafım ona değildi yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şurasını herkesin kabul etmesi gerek artık. bu gayet elle tutulur bir gerçek. bilgisayar oyunları tarihinde, strateji yönü en gelişmiş oyun starcraft'tır. starcraft'ın ulaştığı seviyeye kimse ulaşamamış,(mükemmellik değil ama en yakını budur), 3 ayrı ırk ve bunların tamamen farklı üniteleri, binaları arasında kurulmuş gibi bir denge şu ana kadar hiçbir oyunda kurulamamıştır. multiplayer bazda, oyuncu kalitesine en çok bakan oyun starcraft'tır. ve yine çok rahatlıkla söyleyebilirim, yine karşı çıkanlar olabilir. yukarıda söylediklerim ışığında, en çok saldırı, savunma, taktik, vs varyasyonu sc'dedir. ben starcraft 2 çıkarsa, onu seveceğimden şüpheliyim. çünkü starcraft gibi bir oyun, gerçekten bir daha çok zor çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bombacı başında pankekli o tavşanı resmini insert here.. :) hohoho nasıl kabul ediyormuşuz ya, ben de oynadım ama o dediğin gibi bir oyun görmedim.. neyse..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 EDECEKSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eski oyun felan diyosunuz ama. WCG'de en çok puan getiren oyun.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ehoeoh sc'yi sevmeyen, beceremeyen, becerse bile tiksinmiş insanlar gördüm. ama hepsi de tek bir noktada birleşiyordu: in the name of god, the most merciful, the most kind is starcraft. bu sam'in inadını anlamak mümkün değil ehoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 BOmbacı adam baştan önyargılı,ne yapabiliriz :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 single'da 2 senaryo oynayıp bu oyun sıradan demekle olmaz tabi bu işler.. sc'nin üstüne şu anda yapılacak bi expansion bile tutmayabilir. yoksa blizzard da bilir cart curt exp. + sc2 çıkarıp en azından korede milyonlar satıp köşe olmasını..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdi dersen ki "sc resource gathering rts'ler arasında en iyiler arasındadır, ilk üçe girer" ona hayhay derim. ama gelmiş geçmiş en iyi strateji ne demek ya? bak sen, resource gathering'i aştı, (resource gathering olmayan total war, myth serisini filan aştı yani önermeye bak yuh) real-time'ı aştı (turn-based'i filan da geçti yani, civilization'lar, paradox oyunları filan da yalan oldu yani) da 'en iyi strateji' oldu? sc'yi ilk 3'e koyarım resource gathering rts'ler arasında ilk red laert ve aok'tan sonra, öpüp de başına koysun.. ha bu arada wcg'yi objektif bir kurum olarak kabul etmek mümkün değil, sonuçta en çok oynanan oyunları önplanda tutmak zorundalar. tomb raider da çok oynanıyordu, çok oynanmak ilk sırada değil kriterlerim arasında.. single iki campaign oynamaktan ibaret değil sc deneyimim de, 98'de b.net'te oynadım bir ay. "bir ay yetmez" diyene de bir, pardon, iki yerimle gülüyorum çünkü iki tane var gülecek yer.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Valla red alertin seni nası etkilediğini bilemem çünkü ben çıktığı zamandan çok sonra oynadım amaaa aok dersen harbi olay çıkar ( :) )...Yaw Sc'nin sadece senaryosu,karakterleri, diyalogları yeter aok'i indirmeye.Burada aok kötü demiyorum tabi onun başarısını tartışacak değilim ama...yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bir ay yetmez? ehe, ama gerçekten yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi red alert nedir, aok nedir ALLAH AŞKINA BUNLAR NEDIR BE? red alert, kabzımallığın dik alası. hadi aok biraz daha üst düzey geliyor bana, ama o bile ancak single bazda sc'yi sollayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ayrıca sam, strateji oyunu kastım, stratejik zeka idi. bir oyunun üst düzey stratejik zeka istemesi için, birincisi turned based olmayacak, ikincisi resource gathering dediğin olay kesinlikle olacak. çünkü turned based olursa, hızlı düşünme faktörü olmaz. diğeri olmaz ise, olayın makro kısmı saçmalar ki bir strateji oyununu iki kolda inceleyebiliriz en genel hatlarıyla: makro ve mikro bu arada sam, buraya bakıyorsun diye yazıyorum. eu2 başlatcaz senle beraber kabul edersen 4 kişi. oynayacaksan bir icq açıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dur canım ezme red alerti...garibim taa ne zaman çıkmış takdir etmek gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 usta zaten bir aydan fazla oynatabilmesi için oyunun sizin gibi büyülemesi gerekir, belli ki başaramamış. severim sc'yi ve ilk çıktığında da çok sevmiştim ama böyle değil tabii.. çapul ben hepsini oynadım belli başlı rts'lerin, ilk aoe'yi bile sc kadar sevmiştim neredeyse, aok ezer geçer benim gözümde.. red alert ise efsane bir oyundur zaten bilen bilir.. hoca siz fanatik olmuşsunuz, hızlı düşünme nedir hızlı tuş kullanma nedir. herkes hızlı düşünür ama birisi daha iyi hotkey ezberler, daha hızlı fare kullanır. stratejik zeka dediğin "ilk 3 adam minerale, dördüncü barracks, beşinci gaz" şeklinde hiçbir zaman değişmeyen template'ler hazırlamaksa ben de yaptım bunları.. ilgilenicem son satırdaki hedeyle şimdi.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ha evet dediğim dune 2000, serinin başı hakkında hiçbi bilgim yok, lafım ona değildi yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şurasını herkesin kabul etmesi gerek artık. bu gayet elle tutulur bir gerçek. bilgisayar oyunları tarihinde, strateji yönü en gelişmiş oyun starcraft'tır. starcraft'ın ulaştığı seviyeye kimse ulaşamamış,(mükemmellik değil ama en yakını budur), 3 ayrı ırk ve bunların tamamen farklı üniteleri, binaları arasında kurulmuş gibi bir denge şu ana kadar hiçbir oyunda kurulamamıştır. multiplayer bazda, oyuncu kalitesine en çok bakan oyun starcraft'tır. ve yine çok rahatlıkla söyleyebilirim, yine karşı çıkanlar olabilir. yukarıda söylediklerim ışığında, en çok saldırı, savunma, taktik, vs varyasyonu sc'dedir. ben starcraft 2 çıkarsa, onu seveceğimden şüpheliyim. çünkü starcraft gibi bir oyun, gerçekten bir daha çok zor çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bombacı başında pankekli o tavşanı resmini insert here.. :) hohoho nasıl kabul ediyormuşuz ya, ben de oynadım ama o dediğin gibi bir oyun görmedim.. neyse..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 EDECEKSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eski oyun felan diyosunuz ama. WCG'de en çok puan getiren oyun.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ehoeoh sc'yi sevmeyen, beceremeyen, becerse bile tiksinmiş insanlar gördüm. ama hepsi de tek bir noktada birleşiyordu: in the name of god, the most merciful, the most kind is starcraft. bu sam'in inadını anlamak mümkün değil ehoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 BOmbacı adam baştan önyargılı,ne yapabiliriz :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 single'da 2 senaryo oynayıp bu oyun sıradan demekle olmaz tabi bu işler.. sc'nin üstüne şu anda yapılacak bi expansion bile tutmayabilir. yoksa blizzard da bilir cart curt exp. + sc2 çıkarıp en azından korede milyonlar satıp köşe olmasını..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdi dersen ki "sc resource gathering rts'ler arasında en iyiler arasındadır, ilk üçe girer" ona hayhay derim. ama gelmiş geçmiş en iyi strateji ne demek ya? bak sen, resource gathering'i aştı, (resource gathering olmayan total war, myth serisini filan aştı yani önermeye bak yuh) real-time'ı aştı (turn-based'i filan da geçti yani, civilization'lar, paradox oyunları filan da yalan oldu yani) da 'en iyi strateji' oldu? sc'yi ilk 3'e koyarım resource gathering rts'ler arasında ilk red laert ve aok'tan sonra, öpüp de başına koysun.. ha bu arada wcg'yi objektif bir kurum olarak kabul etmek mümkün değil, sonuçta en çok oynanan oyunları önplanda tutmak zorundalar. tomb raider da çok oynanıyordu, çok oynanmak ilk sırada değil kriterlerim arasında.. single iki campaign oynamaktan ibaret değil sc deneyimim de, 98'de b.net'te oynadım bir ay. "bir ay yetmez" diyene de bir, pardon, iki yerimle gülüyorum çünkü iki tane var gülecek yer.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Valla red alertin seni nası etkilediğini bilemem çünkü ben çıktığı zamandan çok sonra oynadım amaaa aok dersen harbi olay çıkar ( :) )...Yaw Sc'nin sadece senaryosu,karakterleri, diyalogları yeter aok'i indirmeye.Burada aok kötü demiyorum tabi onun başarısını tartışacak değilim ama...yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bir ay yetmez? ehe, ama gerçekten yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi red alert nedir, aok nedir ALLAH AŞKINA BUNLAR NEDIR BE? red alert, kabzımallığın dik alası. hadi aok biraz daha üst düzey geliyor bana, ama o bile ancak single bazda sc'yi sollayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ayrıca sam, strateji oyunu kastım, stratejik zeka idi. bir oyunun üst düzey stratejik zeka istemesi için, birincisi turned based olmayacak, ikincisi resource gathering dediğin olay kesinlikle olacak. çünkü turned based olursa, hızlı düşünme faktörü olmaz. diğeri olmaz ise, olayın makro kısmı saçmalar ki bir strateji oyununu iki kolda inceleyebiliriz en genel hatlarıyla: makro ve mikro bu arada sam, buraya bakıyorsun diye yazıyorum. eu2 başlatcaz senle beraber kabul edersen 4 kişi. oynayacaksan bir icq açıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dur canım ezme red alerti...garibim taa ne zaman çıkmış takdir etmek gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 usta zaten bir aydan fazla oynatabilmesi için oyunun sizin gibi büyülemesi gerekir, belli ki başaramamış. severim sc'yi ve ilk çıktığında da çok sevmiştim ama böyle değil tabii.. çapul ben hepsini oynadım belli başlı rts'lerin, ilk aoe'yi bile sc kadar sevmiştim neredeyse, aok ezer geçer benim gözümde.. red alert ise efsane bir oyundur zaten bilen bilir.. hoca siz fanatik olmuşsunuz, hızlı düşünme nedir hızlı tuş kullanma nedir. herkes hızlı düşünür ama birisi daha iyi hotkey ezberler, daha hızlı fare kullanır. stratejik zeka dediğin "ilk 3 adam minerale, dördüncü barracks, beşinci gaz" şeklinde hiçbir zaman değişmeyen template'ler hazırlamaksa ben de yaptım bunları.. ilgilenicem son satırdaki hedeyle şimdi.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 EDECEKSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eski oyun felan diyosunuz ama. WCG'de en çok puan getiren oyun.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ehoeoh sc'yi sevmeyen, beceremeyen, becerse bile tiksinmiş insanlar gördüm. ama hepsi de tek bir noktada birleşiyordu: in the name of god, the most merciful, the most kind is starcraft. bu sam'in inadını anlamak mümkün değil ehoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 BOmbacı adam baştan önyargılı,ne yapabiliriz :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 single'da 2 senaryo oynayıp bu oyun sıradan demekle olmaz tabi bu işler.. sc'nin üstüne şu anda yapılacak bi expansion bile tutmayabilir. yoksa blizzard da bilir cart curt exp. + sc2 çıkarıp en azından korede milyonlar satıp köşe olmasını..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 şimdi dersen ki "sc resource gathering rts'ler arasında en iyiler arasındadır, ilk üçe girer" ona hayhay derim. ama gelmiş geçmiş en iyi strateji ne demek ya? bak sen, resource gathering'i aştı, (resource gathering olmayan total war, myth serisini filan aştı yani önermeye bak yuh) real-time'ı aştı (turn-based'i filan da geçti yani, civilization'lar, paradox oyunları filan da yalan oldu yani) da 'en iyi strateji' oldu? sc'yi ilk 3'e koyarım resource gathering rts'ler arasında ilk red laert ve aok'tan sonra, öpüp de başına koysun.. ha bu arada wcg'yi objektif bir kurum olarak kabul etmek mümkün değil, sonuçta en çok oynanan oyunları önplanda tutmak zorundalar. tomb raider da çok oynanıyordu, çok oynanmak ilk sırada değil kriterlerim arasında.. single iki campaign oynamaktan ibaret değil sc deneyimim de, 98'de b.net'te oynadım bir ay. "bir ay yetmez" diyene de bir, pardon, iki yerimle gülüyorum çünkü iki tane var gülecek yer.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Valla red alertin seni nası etkilediğini bilemem çünkü ben çıktığı zamandan çok sonra oynadım amaaa aok dersen harbi olay çıkar ( :) )...Yaw Sc'nin sadece senaryosu,karakterleri, diyalogları yeter aok'i indirmeye.Burada aok kötü demiyorum tabi onun başarısını tartışacak değilim ama...yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bir ay yetmez? ehe, ama gerçekten yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi red alert nedir, aok nedir ALLAH AŞKINA BUNLAR NEDIR BE? red alert, kabzımallığın dik alası. hadi aok biraz daha üst düzey geliyor bana, ama o bile ancak single bazda sc'yi sollayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ayrıca sam, strateji oyunu kastım, stratejik zeka idi. bir oyunun üst düzey stratejik zeka istemesi için, birincisi turned based olmayacak, ikincisi resource gathering dediğin olay kesinlikle olacak. çünkü turned based olursa, hızlı düşünme faktörü olmaz. diğeri olmaz ise, olayın makro kısmı saçmalar ki bir strateji oyununu iki kolda inceleyebiliriz en genel hatlarıyla: makro ve mikro bu arada sam, buraya bakıyorsun diye yazıyorum. eu2 başlatcaz senle beraber kabul edersen 4 kişi. oynayacaksan bir icq açıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dur canım ezme red alerti...garibim taa ne zaman çıkmış takdir etmek gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 usta zaten bir aydan fazla oynatabilmesi için oyunun sizin gibi büyülemesi gerekir, belli ki başaramamış. severim sc'yi ve ilk çıktığında da çok sevmiştim ama böyle değil tabii.. çapul ben hepsini oynadım belli başlı rts'lerin, ilk aoe'yi bile sc kadar sevmiştim neredeyse, aok ezer geçer benim gözümde.. red alert ise efsane bir oyundur zaten bilen bilir.. hoca siz fanatik olmuşsunuz, hızlı düşünme nedir hızlı tuş kullanma nedir. herkes hızlı düşünür ama birisi daha iyi hotkey ezberler, daha hızlı fare kullanır. stratejik zeka dediğin "ilk 3 adam minerale, dördüncü barracks, beşinci gaz" şeklinde hiçbir zaman değişmeyen template'ler hazırlamaksa ben de yaptım bunları.. ilgilenicem son satırdaki hedeyle şimdi.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Valla red alertin seni nası etkilediğini bilemem çünkü ben çıktığı zamandan çok sonra oynadım amaaa aok dersen harbi olay çıkar ( :) )...Yaw Sc'nin sadece senaryosu,karakterleri, diyalogları yeter aok'i indirmeye.Burada aok kötü demiyorum tabi onun başarısını tartışacak değilim ama...yapmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bir ay yetmez? ehe, ama gerçekten yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 abi red alert nedir, aok nedir ALLAH AŞKINA BUNLAR NEDIR BE? red alert, kabzımallığın dik alası. hadi aok biraz daha üst düzey geliyor bana, ama o bile ancak single bazda sc'yi sollayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ayrıca sam, strateji oyunu kastım, stratejik zeka idi. bir oyunun üst düzey stratejik zeka istemesi için, birincisi turned based olmayacak, ikincisi resource gathering dediğin olay kesinlikle olacak. çünkü turned based olursa, hızlı düşünme faktörü olmaz. diğeri olmaz ise, olayın makro kısmı saçmalar ki bir strateji oyununu iki kolda inceleyebiliriz en genel hatlarıyla: makro ve mikro bu arada sam, buraya bakıyorsun diye yazıyorum. eu2 başlatcaz senle beraber kabul edersen 4 kişi. oynayacaksan bir icq açıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dur canım ezme red alerti...garibim taa ne zaman çıkmış takdir etmek gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 usta zaten bir aydan fazla oynatabilmesi için oyunun sizin gibi büyülemesi gerekir, belli ki başaramamış. severim sc'yi ve ilk çıktığında da çok sevmiştim ama böyle değil tabii.. çapul ben hepsini oynadım belli başlı rts'lerin, ilk aoe'yi bile sc kadar sevmiştim neredeyse, aok ezer geçer benim gözümde.. red alert ise efsane bir oyundur zaten bilen bilir.. hoca siz fanatik olmuşsunuz, hızlı düşünme nedir hızlı tuş kullanma nedir. herkes hızlı düşünür ama birisi daha iyi hotkey ezberler, daha hızlı fare kullanır. stratejik zeka dediğin "ilk 3 adam minerale, dördüncü barracks, beşinci gaz" şeklinde hiçbir zaman değişmeyen template'ler hazırlamaksa ben de yaptım bunları.. ilgilenicem son satırdaki hedeyle şimdi.. ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 26 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv StarCraft StarCraft 2 × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar