Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: dark protoss gemisi? dark templerlar teknoljisine atfedilen tek uçan kaçan aygıt corsairdı. starcraft 2 ilk çıktığında carrier yerine konulcağı söylenen ünite. http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_II Tempest: Originally set to replace the Carrier, the original was brought back, due to "emotional connections with the original unit". güzel olcak bence oyun. hüsnü kuruntuların boşa çıkacak. mothership güçlü bir birim, evet. ama sadece bir tane çıkartabiliyorsun. ayrıca starcraft 2'de bile 20 tane carrier çıkardığında oyunu kazanamazdın. ön saflara onu destekliyecek birimler koyman gerekliydi yoksa kolayca yokedilebiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 oha, yalnız carrier için aynen tempest skini kullanmışlar. ben de diyorum neden bu kadar benziyorlar... eski carrier: yeni carrier: tempest: şahsen tempest yeni carrierdan daha cool duruyor :) [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 16:45 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: balanstan bahsetmiyorum ki, bc nin yanına thor geldi carrierın yanına mothership bu demektir ki zergte de 2 tane baba unite olacak hal boyle olunca warcraftta olan olay olacak. hero var, az ünite var mikro artık daha önemli olacka demişlerdi oyun çıkınca gördük ki alakası yok. scdeki mikro iyidi 8 zergling 3 zealot koşe kapmaca, şimdi ağır unitelerle spellcast etmece olacak gibi ama tabii oyunu görmeden ne soylesek bos oyunun ilk dakikalarından sonra hala zergling kullanan kalıyor mu diye sorarım sana? hatta ilk oyunda zergler direk oyun başlar başlamaz guardian rush ile uğraşırdı. yeni oyunda marinelere kalkan, zealotlara hız eklediler. eminim zerglinglere de "zergling rush"ı popüler yapacak bir iki özellik eklerler. ama elbette oyunun sadece 8 zergling vs 3 zealot köşe kapmaca üstüne kurulu olacağını sanma, ilk oyun da öyle değildi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 oyunun sonunda hala zergling basmadan oyun kazanan var mı diye sorsam? ya benim hislerim çok karışık anlatamıyorum ya da aklım. kısaca major unite mi dersiniz, capital ship mi, baba unite mi onlara sanki fazla ağırlık veriliyor gibi bence. c&c un kirov shipleri gibi şeylere karşıyım ya da aslında, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 said: kısaca major unite mi dersiniz, capital ship mi, baba unite mi onlara sanki fazla ağırlık veriliyor gibi bence. oyun çıktığında daha sağlıklı değerlendiririz. belki de çok "versatile" olur bu birimler. belki de kara savaşı büyük bir önem kazanır. vs vs... dediğim gibi ilk oyunda 20 carrier bassan bile oyunu kazanamıyordun. bunda da öyle olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 20 carrierı ne zaman bastığın ve o sırada karşı tarafta hangi ünitelerin olduğu vs vs bir ton etken var nasıl öyle bir genelleme yaptın lol. ayrıca zergling oyunun başından sonuna kadar kullanılabilecek çok etkili bir ünite, starcrafttaki bütün ünitelerin olduğu gibi. [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 17:22 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sc wiki ye bakarken hatırladım samir duran wardı bi dönem kerrigan a da kelek fln atmayı planlıodu hani toss-terran-zerg kirmasi birimler üretmeye calisiolardi kesin böle bişi koycaklar zerglere :P + wc3 ile kıyaslamak yanlis bisey cunku bu oyuna wc3 cıkısı ile basladilar yani ordaki hatalarından ders alırlar herhalde (hero-birim dengesi) [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 18:23 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 zerglere koymazlar çünkü o senin dediğin "hybrid"ler ve hybrid'lerin "higher power" diye nitelendirilecek bir başka grubun hazırladığı söyleniyor. bir iddiaya göre xel'naga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 tempestin özelliklerinden biri shield'ının saplam sama saece yerden gelen saldırılara karşı olmasıydı, acaba o özelliğii koruyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bone olm cok yüzeysel cok kro yorumların var sc hakkında :) 20 carrier basıp kazanamama oyunun bası haric ling basmama zerglerin hepsinin guardian rush a gitmesi sırf son sayfayı okudum baya güldüm hehe bi ara senin icin bütün konuyu okucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 hepinizi yenicem>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bLaQ said: bone olm cok yüzeysel cok kro yorumların var sc hakkında :) 20 carrier basıp kazanamama oyunun bası haric ling basmama zerglerin hepsinin guardian rush a gitmesi sırf son sayfayı okudum baya güldüm hehe bi ara senin icin bütün konuyu okucam :) sensin yüzeysel. Sadece 20 carrier ile oyunu alabilir misin? Oyun sonunda battleship, wraith, ultralisk, goliath, archon... gibi birimlerle sana saldıran adama ne zerglingi yav? Hadi marine yollasa neyse diycem. Zerglerin hepsi guardian rush'a gidiyor demedim, ama guardian rush ile erkenden güçlü birimlerle oyunu kazanmaya çalışan çok kişi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Hiçbir starcraft maçı oraya kadar uzatılmaz. battleshipmiş battlecruisermış , protoss un annesiymiş babasıymış. oynadıgın oyun zaten max 15 dakika içinde şekillenir.. geri kalan 15dakika içinde 4-5 hamle ile gg yi verirsin adama. starcraft çok seri bir oyun.sen oyun başladıgında ben bi battleship e gideyim bide yok cruiser basıyım , protoss un annesini cıkarıyım dersen gg olursun 10dakika sonra. carrier bile artık terran'a çokfazla exp çıkarttırmıssın veya zergin hydra ile başa cıkamıyosan oyunun sonlarına dogru son çare olarak yapılan bi durumdu. 20 tane carrierlada adamı öttürürler iyi kullanılırsa. sen o anneleri babaları campaing de kullanıcan işte vs de kullandırmazlar,o kadar uzamaz. zergling i kullanmayı bildikten sonra her şekilde oyunun her bölümünde kullanırsın sc'de.. ling'i rushtan başka bişeyde kullanmam ben diyosan sana iyi günler diliyorum sfd age of empires oynamıyoruz yani en güclü uniteyi cıkarayım herkesi döveyim.macroyla o battleship'i öyle bir öttürürlerki aklın hayalin durur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bone bu mantikla biraz battlenetten 1v1 falan oyna sonra tekrar alalim yorumlarini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla sırf benim maçlar değil, pro'ların maçları bile en az 1 saat sürüyor. adamlar 20 carrier basacak zamana kadar geliyor. siz aynı oyunu oynadığınızdan emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 hiçbir gosunun maçlarının 45dakikayı geçtigini görmedim ben arkadaşım. suana kadar bi 1000tane rep izlemişimdir herhalde... çok nadir senin dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 haritasına göre değişir o olay, ben cok gördüm 45 dk ve üstü maclar, ama her haritada ve karşılaşmada bu potansiyli yok, cok minerali olan bi haritada durmadan exp temizlenirse mac gayet uzuyo normal bi durum bu. ama genelde taraflar risk alıp oyunu hızlı bitirmeyi tercih ediyo. flamelemiyin lan bone'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 cüce sende biraz amatörsün sanırım.. senide flameliyelim hemen sdufhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 3v1 ben tek gerisi go? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 warcraft 3'de oluyor +45dk'lık maçlar sc bw'de görmedim 1v1 2v2'de blaq selam ederim sana da burdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 alla alla, gecen sene farklı wcg lerdenmı maclar izledik ben anlamıyo mesela bunu, ulusal elemelerde vardı 45dk lık maclar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 progamerlarin maclari cok degiskenlik gösteriyor gerçekten mapine gore. genellikle 15-20dk surer. nadir de olsa 45dk veya üzeri oyunlar da vardir, hatta tempo öylesine yüksektir ki bu kadar süre nasil bu tempoda oynamaya devam ediyorlar sasarsiniz. mapin her yerinde combata girerler, harrass yaparlar, mineraller tükenene kadar bile kasarlar. bilgiler yanlış değil. 45 dk üzeri mac yoktur diyenler fazla içli dışlı olmadıklarından böyle konuşuyorlar bence. dediğim gibi nadiren de olsa sürebilir bu kadar uzun. huun desene olm bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 normalde age of empires 2, starcraft, warcraft 3 gibi oyunların maçları 1v1 olsun 2v2 olsun minimum 30 dakika sürer. çoğu 1 saate çıkar. ha 15 dakikalık maçlardan bahsediyorsanız, ciddi anlamda oyuncu farkı vardır demektir o. eşit şartlarda iki oyuncu oynuyorsa, maç 15 dakikada bitmez. elbette 2-3 dakikada biten maçlar gördüm. adam birkaç üniteyle rush çekiyor, karşı adam daha defans kurmadan dağılıp gidiyor. e zaten nadir olan o. 45+ maçlar değil :P huun said: 3v1 ben tek gerisi go? anca dark-dr paklar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 3-4 saat süren oyunlar var ya 2v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar