Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben gidiyom

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

ben gidiyorum ya sıkıldım ayvalıa gidiyorum arturmudur nedir biyer varmış. bu hem bi kavuşma gibi bişi olucak (annemi kardeşimi 1 aydır dier kuzenlerimi de yıllardır görmüyorum :-P) hem de bi kaçış.. (yeni telefon faturamın babamın üstünde yapacağı cinnet etkisinden.. :()

bye dostlarım ben heralde böle bi ağustosun 10 unda falan dönerim yerime yurduma..

böhüü ayrılıklara dayanamam[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..

[Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Temmuz 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki:
e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın. [/quot]

zuhahaha hazır gidilmişin var ahaha[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ii tatiller çiptek :)

said:
e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın.

bu süfer di ya yarıldım :lol:[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın.

Ya sen gitme bu senin yerine gider gibi bişey oldu :lol:

Görüşmek üzere Chip..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Who is that ?
[/i]

Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

kendin ettin kendin buluyosun valla birazdan cep telefonuna onyüzbinmilyon tane mesaj yağacak.. :) alala ordada resimler çekicem. gidişim habersiz(!) oluyo ama dönüşüm MUHTEŞEM olacak.. :-P Artur Martı Koyuna gidiyorum orda olan varmıdır acaba?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda çiptekçiiniz size arturlardan mesajlar atıyo :D burda bile internet cafe buldum :-P ama gidiyorum waffle yiycem sora gorusuruz cok guzel burası denızı falan super ayrıca mıs gıbı serın ruzgar var.. (dişileri güzeel :-P)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...