Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ben gidiyorum ya sıkıldım ayvalıa gidiyorum arturmudur nedir biyer varmış. bu hem bi kavuşma gibi bişi olucak (annemi kardeşimi 1 aydır dier kuzenlerimi de yıllardır görmüyorum :-P) hem de bi kaçış.. (yeni telefon faturamın babamın üstünde yapacağı cinnet etkisinden.. :() bye dostlarım ben heralde böle bi ağustosun 10 unda falan dönerim yerime yurduma.. böhüü ayrılıklara dayanamam[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Temmuz 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 oh oh ne güzel.. iyi eğlen![signature][hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bakalım eger olursa agustosun basında da cesmeye gidicem ama bunlar babamın azıma ...çağagı gerçeğini yok edemiyo.. :([signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 şimdi kızma ama,bize ne birader?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 veda thread i bu istemiyosan mesaj atmazsın deli etme adamı[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: SM0KE, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki: e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın. [/quot] zuhahaha hazır gidilmişin var ahaha[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Pay payy.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 huleayn gitme sakın tek kalcam bizim sitede bohuhuhu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 gülü gülü, iyi eğlenceler[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 arturda bi tanıdıım var gerçi ordan biliyorum ne olduunu tanıyomusundur bilemem... iyi tatilller ne diyim:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ii tatiller çiptek :) said: SM0KE, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki: e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın. bu süfer di ya yarıldım :lol:[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: SM0KE, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki: e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın. hee. adam doğru diyo.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: SM0KE, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki: e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın. Ya sen gitme bu senin yerine gider gibi bişey oldu :lol: Görüşmek üzere Chip..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nereye lem daha karpuz geseceedik... oo forumdan bir baba daha ayrılıo olmaz..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… che Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 gülegüle! :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 goodbye and have a nice holiday[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 i'll try..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 güle güle...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 beni özleyin anacım, baaaay.. :-P *! tatile kaçar.. * [signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..di$iki$i: hmm anadımm..çiptek: normal.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 22 Temmuz 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 özlemek? hem de seni? senı degılse resımlı yemek tarıflerını öslerım :-p desem de ınanma :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 kendin ettin kendin buluyosun valla birazdan cep telefonuna onyüzbinmilyon tane mesaj yağacak.. :) alala ordada resimler çekicem. gidişim habersiz(!) oluyo ama dönüşüm MUHTEŞEM olacak.. :-P Artur Martı Koyuna gidiyorum orda olan varmıdır acaba?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sölemeden edemicem o artur dediğin yer bende unuttum yazılışını gerçekten çok güzel bi yer benim de tanıdıklarım oturuyodu güzel bi tatil geçireceğine emin ol.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 işallah:) kendim için istiyosam namerdim arkadaşlar.. sadece yeni resimler çekebilmek için ;)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ahanda çiptekçiiniz size arturlardan mesajlar atıyo :D burda bile internet cafe buldum :-P ama gidiyorum waffle yiycem sora gorusuruz cok guzel burası denızı falan super ayrıca mıs gıbı serın ruzgar var.. (dişileri güzeel :-P)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Pay payy.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 huleayn gitme sakın tek kalcam bizim sitede bohuhuhu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 gülü gülü, iyi eğlenceler[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 arturda bi tanıdıım var gerçi ordan biliyorum ne olduunu tanıyomusundur bilemem... iyi tatilller ne diyim:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ii tatiller çiptek :) said: SM0KE, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki: e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın. bu süfer di ya yarıldım :lol:[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Answer: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: SM0KE, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki: e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın. hee. adam doğru diyo.[signature][hline]ben jack'in mahvolmuş hayatıyım.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: SM0KE, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki: e burda hazır gidilmişin var... bunu kullansaydın. Ya sen gitme bu senin yerine gider gibi bişey oldu :lol: Görüşmek üzere Chip..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 nereye lem daha karpuz geseceedik... oo forumdan bir baba daha ayrılıo olmaz..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 gülegüle! :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 goodbye and have a nice holiday[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 i'll try..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 güle güle...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 beni özleyin anacım, baaaay.. :-P *! tatile kaçar.. * [signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..di$iki$i: hmm anadımm..çiptek: normal.. [Bu mesaj Chiptech tarafından 22 Temmuz 2004 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 özlemek? hem de seni? senı degılse resımlı yemek tarıflerını öslerım :-p desem de ınanma :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 kendin ettin kendin buluyosun valla birazdan cep telefonuna onyüzbinmilyon tane mesaj yağacak.. :) alala ordada resimler çekicem. gidişim habersiz(!) oluyo ama dönüşüm MUHTEŞEM olacak.. :-P Artur Martı Koyuna gidiyorum orda olan varmıdır acaba?[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 sölemeden edemicem o artur dediğin yer bende unuttum yazılışını gerçekten çok güzel bi yer benim de tanıdıklarım oturuyodu güzel bi tatil geçireceğine emin ol.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 işallah:) kendim için istiyosam namerdim arkadaşlar.. sadece yeni resimler çekebilmek için ;)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ahanda çiptekçiiniz size arturlardan mesajlar atıyo :D burda bile internet cafe buldum :-P ama gidiyorum waffle yiycem sora gorusuruz cok guzel burası denızı falan super ayrıca mıs gıbı serın ruzgar var.. (dişileri güzeel :-P)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar