roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Bugün yeni bir lcd tv aldık, sony bravia full hd 200hz bir alet. Teknik özellik bakımından oldukça başarılı. Fakat gidip te bu muhteşem aleti evimizdeki dandik next nextstar uydu receiver'a bağlamak istemiyoruz. HD yayın alabileceğimiz platformlarla ilgili tecrübesi, fikri olan var mı? Özellikle fiyatları da bilen varsa, bizleri de bilgilendirirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben kesinlikle dsmart'a güveniyorum. digi'yi çok seviyorum kanal seçimleri ve düzeninden dolayı. ama digi çok iyi değil bana göre hd yayınların da. keskinliği pek alamadım dsmart ın karşısında. ama teledünya kendisini geliştirdiyse ki ilerleme katediyorlar. o da çok kaliteli yayın veriyordu. onu da araştırmanı tavsiye ederim. ama şu kıyaslamada kesinlikle dsmart diyorum. digiturk e göre daha çok güncellemesi var yeni kanal için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 digiturk > all derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 digiturk dizimax movie max falan hd leri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Digi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 digiturk plus mükemmel birşey ayrıca Dsmart satılıyor ne geleceği belli olmaz. Spor departmanı kapatıldı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 digiturk plus mükemmel de, kutuda yazılımsal problemler yaşayanlar çokmuş duyduğum kadarıyla. ben de digi+ düşünüyorum fakat iki çekincem var: o kutuyu kırdırtacak çıldırtan yazılımsal problemler, bir de kanal desteğinin azlığı. yani bi kanal d, bi show, bunlar izlenir genelde evde ve bunların hd olması 40 yılda bir izlenecek eurosport'tan daha önemli bizim için, digi+ ta sanırım yok türk kanalları, yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 moriQ said: digiturk dizimax movie max falan hd leri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Digiturk gerçekten şahane bir olay, Next&Nextstar Kurtlar Vadisi'ni sunadursun, biz Dizimax, Moviemax, Home TV, National Geographic felan izliyoruz keyifli oluyor. Tabii bir de ne istediğine bağlı bir olay, Aydın Doğan kanalları izliyceksen (Star TV HD, Kanal D HD, Discovery Channel HD) kaçarı yok Dsmart alacaksın. Film felan izleyeceksen Digiturk daha ilginç olanaklar sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ama tele dünya da atakta yani. digitürkü geçebilirler yakın tarihte. hiç belli olmayacak. ve ben fıstık gibi görüntü alıyordum hd olmayan bir ekran olsa bile. hd olan bir ekranda izledim beni benden aldı digiden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 birde kablolu tv hd var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 teledünya hakkında hiç bi bilgim yok. kablo tv ise bizim ilçede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 digi al abi o zaman. ama gün gelir olursa ilçe de bi dene bak derim. zaten o uydunet vs gibi bişi deneme için 1 ay ücretsiz veriyorlar.evlere beğenen parasını verip 2. ay başlıyor. bizim antalyada mahalleye geldiğin de kapı kapı kağıt bırakmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 LCD geldi, şimdilik dandik next nextstarın görüntüsü idare eder gibi geliyor. Dsmart için masraf yapmaya değmeyecek, digi+ desek çok az hd kanal var, kayıt fonksiyonlarını zaten kullanmıyoruz, rafa kaldırdım. Sony Bravia'nın bravia engine'ından mıdır, motionflow 200hz inden midir neyindendir bilemem ama görüntü fena değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 dsmartı hiç görmedim ama şunu şöyleyebilirim, digi+ kullanıyorum optik kablo ile ses sistemine bağladım ağzım açık izliyorum hd kanalları maçlara filmler diziler baya güzel tavsiye ederim ligtv neredeyse bütün maçları hd veriyor artık, spormaxte ingiltere ligini basket maçlarını hd izlemek baya keyifli oluyor ama en güzeli eurosport hd de kış olimpiyatlarını izlemek apayrı bişi national geographicde yöneyiyor ayrıca hd de edit: eklemeyi unutmuşum digi+ da vod tuşuna basınca her ay sürekli değişen film listesi geliyor 15 film var çoğu hd hatta 3D film bile var şuan. durdurup kaydetme olayı süper bişi çoğu dizileri kaydedip boş vaktimde izliyorum hep film izlerken telefon çaldığı zamanda durdurup sonra devam etmek über oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sony bravia'yı kuzenin evine aldık ben samsung diye çok bastırmıştım oysa ki ama acil bi durummuş gibi gitti sony aldı. pişman oldu keşke samsung alsaydım dediğin gibi dedi. sony ler eskisi gibi tutmuyor ama umarım tatmin eder. dediğim gibi varsa öyle bi şans ttnet in tv hizmeti ya da smart. ama digiturk tabii (tu) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Sony tutmuyor çünkü sony lcd işine girmedi panel üretmiyor cok zarar etti bu işten bence. Lcd panel yapan 3 firma var. Samsung,lg,sharp diğer markalarda bunlara yaptırıyor zaten. Sony pas geçti lcd'yi ve lazer tv'ye yatırım yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 dsmart cok fakir işi surekli kendi reklamları falan var kotu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 aslında sony'i bu sahada görsek ilk alacağım marka sony olurdu ama nedendir bilmiyorum görüntü konusunda tek güvendiğim ve beni benden alan marka samsung her zaman. ciddi ve kaliteli bir görüntüye sahip. iyi olmuş sony nin girmediği. samsungcu olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar