Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Şimdii, çoğu kimsenin bu kelime grubunu "kadın yok, ağlamak yok" diye tercüme ettiğini biliyorum ve bundan rahatsız oluyorum. Bob Marley kaç yıl önce yapmış bu şarkıyı, insan bir dinleyip de söyler. O kelime grubu: "Hayır, kadın, ağlamak yok" demektir. Zaten şarkı sözlerinde söylüyor hey küçük kız ağlama falan, herşey yoluna girecek falan diyor. Adam rahat yatsın.
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bilmeyen varmıydı? :) sözlüktede baya geyiği vardı yanlış hatırlamıyosam :)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 var mesela salak sosyete adamının biri dövme yaptırmış no woman no cry diye bi adam da no man no cry diye dövme yaptırmış Embesil bunlar ya[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Açıkcası bilmiyodum. Ceketine yazdıran elemanada güldüm yazık ehaha[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 evet bu yıllardır süre gelen büyük bir hata..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 3 kez radyoda anaonsu yapan dallama sunucular "kadın yoksa ağlamak yok ne güzel söylemiş ehühühhüheee" dedikleri için küfrü basıp kanalı değiştirdim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 embesilliğin de bu kadarı olur artık.
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kenan doğulu ceketine yazmıştı televole ler gelip '' kenan kadın yok ağlamak yok ne iş ehüehüe'' geyiği yapmışlardı,direk küfürü basmıştım.alakası yok bob marley'in şarkısıyla,ama tabi bu halide güzel o ayrı konu:-P[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 anlamı öyle osla zaten bob marley'e baya tepki gelirdi herhalde zamanında.ayrıca back vokallerde de o yo jamaica kılıklı kadınlar olmazdı:)
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bu topic yannış yere açılmamışmı?[signature][hline]Siamonun Resimleri
arar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ne kadar ben de doğrusunun öyle olduğunu düşünsemde, herkes istediği şarkıdan istediği anlamı çıkartmakta özgürdür diye düşünmeden edemiyorum...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sevgilisine hotel california, stairway to heaven isteyenlerin olduğunu düşünürsek bu normal bile ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Siamon, 26 Temmuz 2004 16:26 tarihinde demiş ki: bu topic yannış yere açılmamışmı? Ben karar veremedim, biraz müzikle alakalı diye buraya açtım yani.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 no man no cry ise daha embesilce bi durum[signature][hline]iyi kötü çirkin
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Wendigo, 26 Temmuz 2004 17:42 tarihinde demiş ki: sevgilisine hotel california, stairway to heaven isteyenlerin olduğunu düşünürsek bu normal bile ;) kız terkeder be o zaman manyak bu diye:)
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hadi bilmeyen olur da , radyoda dj in, kalkıp kadın yok ağlamak yok demesi ilginç![signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell.
lizardking Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bob marley kim diyen bile biliyor ve severek kullanıyor pöh!... [Bu mesaj darkwingduck tarafından 27 Temmuz 2004 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İmzamda Bob Marley'e tıklarsanız yeterince bilgiye ulaşabilirsiniz efendim ayrıca koyu bir Bob Marley fanıyımdır(vantilatör?) konuşmak isterseniz buyrun.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 could you be love ne demek peki :-P[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister...
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Üşenen varsa şöyle sözlerini de koyayım.[Ayrıca şarkının konserden alınmış bir kaydı var iMesh vs. de bulabilirsiniz çekmenizi tavsiye ederim] No woman no cry No woman no cry No woman no cry No woman no cry Cause I remember when we used to sit In a government yard in Trenchtown Observing the hypocrites Mingle with the good people we meet Good friends we have, Oh, good friends we have lost Along the way In this great future, You can't forget your past So dry your tears, I seh No woman no cry No woman no cry Little darling, don't shed no tears No woman no cry Said I remember when we use to sit In the government yard in Trenchtown And then Georgie would make the fire lights I seh, log would burnin' through the nights Then we would cook cornmeal porridge Of which i'll share with you My feet is my only carriage And so i've got to push on thru, Oh, while i'm gone Everything 's gonna be alright Everything 's gonna be alright No woman no cry No woman no cry I seh little darlin' Don't shed no tears No woman no cry.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]Ben!!! Tıkla!!!Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 No,Woman,No Cry... "Godisnowhere"... çoğalır.... Virgül,lazım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar