graffgirl Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 krispynin facebooku da varmış arkadaşlar yeni keşfettim. http://www.facebook.com/krispykremeturkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Bella said: resmen mükemmel birşey. tutkuyla bağlıyım herbirine. karşı koyamıyorum adeta. bissürü bissürü ohş. tombik bir çılgınsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 graffgirl msn var mı daha detaylı konuşabiliriz lezzetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 graffgirl said: krispynin facebooku da varmış arkadaşlar yeni keşfettim. http://www.facebook.com/krispykremeturkiye arkadaşım şube söylede gidelim hangi şube iyi hangisi kötü bi yardımcı ol plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Seele said: tavuk gögsü + kaymak. varmi seven? Tavuk göğsü + üstü dondurma... dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 goldbären said: graffgirl msn var mı daha detaylı konuşabiliriz lezzetleri olcak olcak devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Masticore said: graffgirl said: krispynin facebooku da varmış arkadaşlar yeni keşfettim. http://www.facebook.com/krispykremeturkiye arkadaşım şube söylede gidelim hangi şube iyi hangisi kötü bi yardımcı ol plssss bi üst level olmuş. aynen devam beyler yüklenin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 eğer dunkininki gibiyse bunlar da baya kötü tadı normal şeker yerine pudra şekeri mi koyuyorlar o kremaların içine nedir kuş boku gibi tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kus bokunun tadına ne zaman baktın? bide gevrekmi yumusakmı? önce bi karar versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yediydim bi kere tadı bi nescafeye benziyor bir de dunkinin donutlarına. başka da donut yemedim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dunkin çirkin, krispy güzel. denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 donat yemeyin arkadaşlar. donat sağlığa sigaradan daha zararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yavuz donat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bella said: OHA VİCDANSIZLAR ALLAHSIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 en iyi donut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Olué Donut Trafalgar Meydanı No:12 Paris /ILLE DE FRANCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
graffgirl Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 hey neler olmuş burada böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 yabış yabış olmuş buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 denemediyseniz yine en iyisi glazed vanilla kek. Onuda kek olmasına bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Bunun çükletalısı da baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 şişkolar için daha çok şişkolatan zımbırtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi ben daha surdan donut yemedim. acil gidip yemem lazım. eksik hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 BabacumMostors said: Bella said: resmen mükemmel birşey. tutkuyla bağlıyım herbirine. karşı koyamıyorum adeta. bissürü bissürü ohş. tombik bir çılgınsın hayat damak tadı üzerinden lezzetlere kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 barbu said: abi ben daha surdan donut yemedim. acil gidip yemem lazım. eksik hissediyorum kendimi yeme böle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 bavyera kremalı yiyin kendinizden geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar