Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 donut ı köpeğe attım yemedi demişmiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hatta gidiyorum şu an ooh bir tarçınlı, bir chocolate dreamcake bir de filtre kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 so 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 AHAHAHAHAHAH ALLAH KAHRETSİN SİZİ HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 krispy kreme'in kahveleri taze çekiliyor baya kaliteli, kiva han'dan alıyorlar... hatta istanbul'da içebileceğiniz en taze kahve olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://blogs.riverfronttimes.com/gutcheck/homer%20donut.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 krispy kreme ve dunkin' donut farklı, topicte bunu bilmeyenleri farkettim.ayıp.günah. ayrıca krispy kreme > dunkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 o yedikleriniz popo olarak geri dönüyor bayanlar. teyze poposu üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben bahçeliye açacağım chagy's donuts diye, çiğ köfteli falan gelin mi o zaman fede? sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gelirim abi ama yemem slkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ahah kimsenin yiyeceğini sanmam, düşündüm de iğrenç olur sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 önyargı yapmayın işte. bildiğim kadarıyla ankara'da yok krispy kreme. gelince bi ye sonra birdaha alırım fikrini.dunkin ile çok alakasız mükemmel birşey bu. ben donut sevmeyen insandım yani.buna tutkuyla bağlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dunkin'in karamel,çilek,çikolata vs. kaplamalı donutları gerçekten çok iğrenç oluyordu ama ona rağmen yiyordum :D kapalılarda iyiydi ama,özellikle bavyera kremalıyı tek geçerim. bide bunu deniim bari görünce canım çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 şimdi baktim sitesinden. sadece bağdat cad. cevahir ve palladium'da varmış. bi de karfur'da satıyolar, ben ordan da almıştım.mağazası yok ama içerde küçük büfemsi bişisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yeditepe üniversitesi kırmızı salonda satılıyor birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sevemedim gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 asıl fabrikası caddedeki ama sanırım. durmadan donut basıo adamlar. bi de canlı canlı izliyebiliosun yapılışını hatta resimlerle desteklerim az sonra. böle acımasız bi adam var yapılırken şekli bozuk çıkanları umarsızca alıp çöpe atıo :( ayrıca günlük olduğu sölenio ama biz bi kere kapandıktan sonra kapısına dayandık nası olsa atçaksınız die vermediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi mc'teki tarcınlının üzerine yine yok ya. cok seviyorum donut yemeyi ama bu bi baska. http://www.mcdonalds.com.tr/images/urunler/tatlilar/tarcinli_donat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 krispy ninkiler gerçekten iyi. ortamı da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bizim okulda da açmışlar bir tane tezgah gibisinden, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hangi okul? yeditepe mi? yoksa farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sütçü imam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 çörekler güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 şaka gibi bugun %20 indirim gelmiş bana krispy kreme'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 eskisehirde yok dimi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar