Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ne istediğini bilmekle ilgili. olsun diye olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 zorla şeyden çocuk doğmaz derlerya buda o hesap zorla rol yaparak gidip karıyı tavlamaya kassan nolcak lan. ama biz böyle doğal oluyoz sap sap geziyoz orası ayrı. bide rol yapmayı deniycem kızların arasına girdiğimde "SELAM ŞEKERLERRR" diye bağırcam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Birinin anasına bacısına usturupluca söversen, dalağın şişip de yere yığılana kadar kovalarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cado said: kendin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 başkası olma kendin ol (devamını getirin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Öyle çok daha güzelsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya gel bana sahici sahici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ya da anca gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ANASININ KUZUSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 anasının kuzusuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 CİĞERİMİN KÖŞESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kıııız bu neyin cakası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 işte kuzu kuzugeldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 t-t-t-tarkanbreaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Yalnız açıp dinleyeceğim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kız hepsi senin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 KARLI KAYIN ORMANINDA YÜRÜYORUM GECELEYİN EFKARLIYIM EFKARLIYIM ELİNİ VER NERDE ELİN MEMLEKETMİ YILDIZLARMI GENÇLİĞİMMİ DAHA UZAK KAYINLARIN ARASINDA BİR PENCERE SARI SICAK BEN ORDAN GEÇERKEN BİRİ AMCA DESE GİR İÇERİ GİRİP YERDEN SELAMLASAM HANE İÇİNDEKİLERİ YEDİ TEPELİ ŞEHRİMDE BIRAKTIM GONCA GÜLÜMÜ NE ÖLÜMDEN KORKMAK AYIP NEDE DÜŞÜNMEK ÖLÜMÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karşındaki bir insan. evcil hayvan değil. sen rol yaptıktan sonra sana baglansa ne olur bi süre sonra gerçek yüzünü görücek daha kötü olcak resmen "güzel kız buldum kaçırmıyım" tribine girmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ne güzel kızlar var içlerinde sütyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ne sütyenler var içlerinde meme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ardeth said: paspatur said: Rikkie said: paspatur said: kovalanan olunmaz kovalanan doğulur trolllüğüne değil abi adam gayet doğru söylemiş sdf son 7 - 8 yıldır kadınlar peşimden koşuyor. Güzel değil, boşver koşmasınlar peşinden. Sen koş o daha güzel. 7-8 yaşında mısın? Bu nasıl bir cevap, yarım saattir gülüyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 vingtor ve flassh topikteki en ciddi ve anlamlı mesajları atmislar. tebrik ederim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Böyle düşüneceğine kendini kızın yerine koy. 10 yıl sonra ne olacağını düşün. Niye kız seninle evlensin, ne ayrıcalıklar sağlayacaksın. İdeallerinle etkile. Güvenilir ve güçlü olduğunu hissettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hepsini okumadım ama bu kızla yaşlanmak istiomuşsun. bence bu kızla yaşlanana kadar sen böle strateji, taktik diye kovalarken sonunda erken boşalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar