Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl kovalanan olunur?

Hagii

Öne çıkan mesajlar

bunu özellikle kızlara soruyorum ve ciddi erkeklere. daha önceki açtığım konularda bilinen esprileri yapan arkadaşlar olduğu için açmaya soğuk baktım da ama pire için yorgan yakmaya değmez.

şimdi ben bi kız arkadaşım var. kız çok güzel itiraf etmek gerekirse ben uzun boy şu bu var ama pek te yakışıklı olduğum söylenemez. kız canayakın ve alçak gönüllü, idare eden bir tip. azıcık ta kıskanç.

şimdi bu durumdan memnunum. çünkü güzel bi kız beni kıskanıyor. ama ilerde bunun farkında olmasından ve oalyın tersine çevrilmesinden korkuyorum. çünkü elini sallasa ellisi. aynı şey benim için geçerli olmayabilir.

bundan sonra nasıl bir strateji yapmalıyım.

bu zamana kadar yaptıklarım:

kızı fazla kıskanmamak

olursan da olur olmasan da olur imajı vermek ( tabi bunu hayvan gibi değil miktarı ayarlayrak. acı vermeyecek şekilde.) sana muhtaç değilim der gibi

yukardaki madde de sana muhtacım havası versem nasıl olur onu da bilmiyorum.

piyasa da ondan daha güzel kızlar olduğunu söylemek veya ima etmek. aynı şekilde erkeklerdede durumun aynı olduğunu.

düşüncelerinizi alabilirmiyim
Sosyal ağlarda paylaş

kızı nasıl kendime bağlarım bu konuda tavsiyeleriniz varsa da alabilirim. kız gururlu, mert , onurlu , alicengiz oyunu yapabilecek yetenekte ama yapacak birisi değil , çok zeki hatta aşırı zeki ve güzel.

kız üzerinde kesin kararları olan birisi mi olmalıyım. yoksa kıza özgürlük tanıyan birisi mi?

ikisininde sakıncası var tabiki. kesin kararlar olan birisi olursam muhtemelen sevgisi azalacak gibi

özgürlük tanıyan birisi olursam bu sefer de adam yerine koyulmama durumu var ki. bunun ikiside olmak istemiyorum arada nasıl denge koyarım.
Sosyal ağlarda paylaş

kız nişanlım sıradan birisi değil.

yani biterse biter durumunu istemiyorum bu kızla yaşlanmak ve ölmek istiyorum.

kızı fazla üstüne düşüp suyunu çıkarmayayım dedim. nişan var beni cepte görüyorsun dedi.

fazla üzerine düşsem bu sefer de karizma zedelenecek. hafif birisi olacağım. bu kızı ağır duruşum ile elde ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Ya şöyle böyle olursa bitebilir, ama biterse biter diyemiyorum dediğin bir insanla neden nişanlanırsın ki bu nasıl bir yaşam tarzı?

Anlamıyorum ki 1 hafta beraber olup nişanlanıyor musunuz insanlarla?

kızı tanıdım ve aşık oldum. açıkça itiraf etmek gerekirse kız a aşık oldum ve onunla yaşlanmak istiyorum. bu kızı kendime nasıl bağlarım. onu soruyorum. evliliklerde bile terapi görüyorlar evliler.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi evli olup da bizim ilişkimizde şöyle problemler var bunu çözemiyoruz terapiye gidiyoruz demek ayrı. Kıza aşık oldum hayatımı onunla geçirmek istiyorum (ki bu baya ciddi bir konu) deyip ondan sonra ergen gibi kıza karşı nasıl davranmalıyım? ne yaparsam peşimden koşar acaba? demek apayrı.

Evlenmeyi düşünecek yaşa gelmiş bir insanın aşk meşk işlerinin oyunlarla bir yere gitmeyeceğini öğrenmiş olması lazım artık. Kısacası olursa olur olmazsa olmaz. Sen kendin ol bırak milletten akıl fikir almayı.
Sosyal ağlarda paylaş

eski kız arkadaşımı önemsememek, sallamamak, ona karşı kibar olmamak, daha soğrusu böyle bir ilişki olursa da olur olmasa da olur tarzı davrandım. ama en son yaptığım onur kırıcı bir davranış sonucunda kaybettim. o onur kırıcı davranışı yapmasa idim kız bana acayip derece de bağlanmıştı.

ondan sonra bundan ders alıp başka bir kızın üzerine aşırı şekilde düştüm ve kız beni sallamadı. tabi ben eskisini arayarak pişman oldum. şimdi bahsettiğim beni sallamayan kız ( sonraki ) benden ayrıldı. sanki ikisi anlaşmış ve benden inrikam alırmış gibi.

en son bu kızda da aynı hataların olmamasını istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

E tamam yapma o zaman aynı hataları. Bence zaten senin bütün hataların "bu ilişkiyi nasıl aynı şekilde yürütürüm?" sorusunu fazla sorup sonucunda içinden gelmeyen abuk subuk hareketler yapmandan kaynaklanıyor. Oluruna bırak diyorum o yüzden biraz.

Sen ne kadar kızla evlenmeyi düşünüyorsan o da seninle evlenmeyi istiyor ki nişanlanmışsınız. Ben burda problem yaratan hiç bir şey göremiyorum. Madem güzel başkalarına gidebilir, nişanlanacağına giderdi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

evet istemese benimle söz yapmaz dı. ama sorun isteyip istememesi değil. şu an da bir sorun olması değil. bundan sonra ilişkide bu güzelliği devam ettirebilmek.

kızın fazla üzerine düşmem kızın beni sallamamasına neden olur mu
çünkü yengeç erkekleri biraz sevgisiyle sıkar adamı.

bundan sonra kural ile yumuşaklığı nasıl dengelerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

sesu said:

Ya şöyle böyle olursa bitebilir, ama biterse biter diyemiyorum dediğin bir insanla neden nişanlanırsın ki bu nasıl bir yaşam tarzı?

Anlamıyorum ki 1 hafta beraber olup nişanlanıyor musunuz insanlarla?

kızı tanıdım ve aşık oldum. açıkça itiraf etmek gerekirse kız a aşık oldum ve onunla yaşlanmak istiyorum. bu kızı kendime nasıl bağlarım. onu soruyorum. evliliklerde bile terapi görüyorlar evliler.

?
Sosyal ağlarda paylaş

cok yanlıs düsünüyosun @hagii

sen mükemmel olmaya calısacaksın,bi yerden sonra yorulacaksın artık hata yapmaya baslıcaksın kızı elimde tutayım derken,kaybediceksin.gerek yok kasma sadece heyecanı ayarında tutmaya calıs.

mesela hersey güzel gidyoken arada ufak biseye trip yap,tartıs
ilişkilerde kavga ve tartısmalar tarafları birbirine daha cok yaklastırır tabii dozunu ii ayarlamak lazım.

ama benim sana tavsiyem kendin ol sadece,bu uluslararası iliskiler degil ki bu kadın-erkek ilişkileri ya da daha genis anlamda duygusal iliskiler.

siyaseti aska bulastırmayın abi..
Sosyal ağlarda paylaş

zaten sana kul kole olmadigi icin kiza asiksin,
o dedigini yaptigin zaman karsindaki adriana lima olsa
gidip ustune 3 kuma daha getirirsin.

zaten iliskin herkesin olmasini istedigi gibi, ne
sen onun elindesin nede o senin.

oteki turlu bir kizi turlu takliklerle elinde tutma cabasi
oyunda hile yapip leveli bitirmek gibi bisi..

zaten zeki kiz tipe degil kendisine kulturel&sosyal anlamda yenilikler getiren kisiyle beraber olur,
oteki turlu yanlis insanla berabersindir zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...