poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Nonda'nın takımdan gidişine yanlış diyen bu sezon hiç GS maçı izlememiştir heralde. Adam etkisiz elemandı yahu, şimdi forvetsiz kaldık ama en azından fazladan 1 orta sahamız var Nonda varken o da yoktu. Adam dünyanın en kötü oyunfcusuydu son haftalarda. Transfer konusunda GS'ye şu anda laf söylemek hakikaten ayıp. Kimsenin adını bile almaya cesaret edemeyeceği adamları takır takır getirip oynatıyor. Daha ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kim o adamlar amma coştunuz ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Nonda burdayken de söylüyodum Cem Sultan var altyapıda vallahi daha iyi oynar diye.Rewendor çıksa daha iyi oynar Nonda'dan o derece. Bir de arkasından ağıt yaktığınız Nonda nerde şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Rewendor said: Nonda'nın takımdan gidişine yanlış diyen bu sezon hiç GS maçı izlememiştir heralde. Adam etkisiz elemandı yahu, şimdi forvetsiz kaldık ama en azından fazladan 1 orta sahamız var Nonda varken o da yoktu. Adam dünyanın en kötü oyunfcusuydu son haftalarda. Transfer konusunda GS'ye şu anda laf söylemek hakikaten ayıp. Kimsenin adını bile almaya cesaret edemeyeceği adamları takır takır getirip oynatıyor. Daha ne yapsın? bekliyorum abi kim bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ortega, anelka filan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 poopla said: kim o adamlar amma coştunuz ya lol beğendim bu tepkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Arkasokak said: Amma meraklıymışsınız elaleme yahu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ağlama popy ağlama arkasokak herşey düzelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu bölümün eski tadı yok. Bir tarafta Smoke cintonik blackchaos 2pac absolute Şimdi taklit hıncal ve selçuk yulalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 maç hakkında konuşacak birşey kalmamış kilitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar