Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş- Galatasaray 21.02.2010 @19.00

balon

Öne çıkan mesajlar

erman toroğlunun haberinde koyduğu resimde bile geçmedi gözüküyor.

Kaldı ki o top çizgiyi geçmiş olsa, geçmesini geçtim tartışmaya azıcık bile açık olsa o sırada kafayı vuran holosko ve ceza sahasındaki diğer 2 bjk lı hemen itiraz etmezler mi? Geçmedi diye hepsi arkasını döndü yürüdü. Leo Franco yan hakeme bile bakmadı verdi mi golü diye.

BJK forması giyip yılda BJK'dan milyonlar kazanan kendi futbolcuları bile gol değil diyor siz gol diye tutturuyorsunuz :) Bir kendinize gelin yahu :)
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

Red said:

tüm yorumlar topun çizgiye geçmediğini.penaltının da penaltı oldugunu soyluyor.aksini söyleyene rastlamadım

hiç rastlamadım böyle bişeye helal kaynağın kim galatasaray.com falan mı

ya her boka atlama arkadaş.haberturk kocaman resim koymuş ligtvden alıntıdır diye.yazarların cogu geçmemiş diyor.maçtan sora tv programlarını izledim gol değil diyorlar

demelerini geçtim kendi gözlerimle goruyorum.maçıda izledim.gidin antu da takılın
Sosyal ağlarda paylaş

ligtv.com.tr'de piero cihazının yapmış olduğu ölçüm var. Şuan için eldeki en iyi iki veri piero cihazı ve yan hakemin görüş açısı olduğundan buna gol diye ağlamak ancak bir beşiktaşlı taraftara yakışır.
Penaltı için de Erman Toroğlu hariç herkes fikir birliğinde,aynı şekilde Erman hocan da Keita'nın pozisyonu için sarı kart demiş hani toptan kabul ediyorsan onu da yazın...

Adam ligtv'den kovulmanın acısıyla dikkat çekmeye çalışıyor farklı yazarak televizyonda da çok yapardı bunu...
Sosyal ağlarda paylaş

bende anlamıorm nası sarı kart değil o pozisyon. adam net bi şekilde topu kaptırıcakken eliyle oynuo ve pozisyona girio. neye sarı kart verilcek?? sırf orta sahada diye mi verilemez sarı kart? ozmn baska gun biride orta sahada birini indirir kırmızı verilmez çünkü orta sahada oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bende anlamıorm nası sarı kart değil o pozisyon. adam net bi şekilde topu kaptırıcakken eliyle oynuo ve pozisyona girio. neye sarı kart verilcek?? sırf orta sahada diye mi verilemez sarı kart? ozmn baska gun biride orta sahada birini indirir kırmızı verilmez çünkü orta sahada oldu.

Çünkü adam kendi kalesine doğru gidiyor. Orta sahada alelade bir pozisyon yani. Zaten kasıtlı eliyle almasa o pozisyonda el çalınmaz. Her elle müdahale sarı kart diye bi kural yok yani futbolda =)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

suBzer0 said:

Bütün maç kapanan , 2 top çevirip atak geliştiremeyen , anadolu takımı zihniyetiyle İnönüden 1 puan çıkaran gs yi kutlarız...

ahahaha.sora niye ortamı geriyosun.hani fenerbahçe maçlarını gs maçları gibi oturup seyretmesem ve fenerbahçeyi takip etmesem dicemki adam haklı.

son maçında manisayı yenemeyen takım..inönüde beşiktaştan 3 yiyen takım galatasarayın aldıgı bir puana laf ediyor.

sanırım lider oldugumuz için ve bursa fener maçının çok zor geçeceğinden yaşadıgın strese bağlıyorum

Belkide benim yazdığım bu mesaj en masum mesaj buradaki , Gs'nin kapandığını , atak geliştiremediğini söylemişim bunlar yanlış şeyler mi? 1 puan aldığınız için de kutlamışım sonrada.. ne var ki benim mesajımda bu kadar bağırıcak anlamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

cunku bizde maçı izledik.madem anadolu takımı mantalitesine sahip oynadk.o zaman beşiktaşta büyük kluplugunu gösterip 3 ataydı.

süper oynadık ezdik demiyor kimse.tamam beşiktaşın ilk yarı bikaç pozisyonu var.ama beşiktaş topu topu 20dk top oynadı.2. yarı atakları yok.

çok fena tek kale oynadık ezdik biçtik sonuç noldu 1-1.bu daha kötü bence.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarı yakalanan pozisyonların 1 tanesi gol olsaydı durum çok daha farklı olabilirdi. Kapanan takıma gol atmak çok zordur helede bu takım galatasaraysa bu iş daha da zorlaşır. Bu tip maçlarda ilk yarıda yakaladığın pozisyonlar gibi kaç tane pozisyon gelebilir ki zaten? he bunları atamadın eve bu senin aptallığındır , zaten ben ezdik biçtik filan demedim , gs kapandı , anadolu takımı gibi oynadı sonuçta haklı olarak beraberlik oldu dedim. ne bu karın ağrısı anlamadım? Galiba çok hararetli tartışmalar geçmiş önceki sayfalarda...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

cunku bizde maçı izledik.madem anadolu takımı mantalitesine sahip oynadk.o zaman beşiktaşta büyük kluplugunu gösterip 3 ataydı.

süper oynadık ezdik demiyor kimse.tamam beşiktaşın ilk yarı bikaç pozisyonu var.ama beşiktaş topu topu 20dk top oynadı.2. yarı atakları yok.

çok fena tek kale oynadık ezdik biçtik sonuç noldu 1-1.bu daha kötü bence.

vallahi bizde maçı izledik galatasaray'ın gol harici pozisyonu elano'nun şutu başka yok beşiktaş'ında 1 direkten dönen topu bir tartışılan top çizgiyi geçtimi geçmedimi kafa pozisyonu bi de golu var başka da bişi yok ki beşiktaş 50 tane top kesti biri gol oldu galatasaray'sa santraforu olmadığı için önde top tutamadı ve kaleye gidemedi attığı golü de galatasaray'da atarsa bir arda atar o da attı yani 2 takımda da bişi yoktu ki...
Sosyal ağlarda paylaş

maçı 90 dakika izledim ve yukarıda söylediğim yüzde yüz gol pozisyonudur tamam 1 eksik barış'ın kafasıdır sölemediğim ama diğer dediklerimde gayet doğru beşiktaş o maçta yapabildiği en iyi ve tek şeyi yaptı iyi defans ama galatasaray en yaptığı şey hucumu yapamadı neden santraforsuz başladığı için rijkaard hani şu muthiş td maça beraberlik için başladı zaten bi de bu var yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...