Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tüm yorumlar topun çizgiye geçmediğini.penaltının da penaltı oldugunu soyluyor.aksini söyleyene rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Red said: tüm yorumlar topun çizgiye geçmediğini.penaltının da penaltı oldugunu soyluyor.aksini söyleyene rastlamadım fazla uzaklarda arama http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/13865632.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Red said: tüm yorumlar topun çizgiye geçmediğini.penaltının da penaltı oldugunu soyluyor.aksini söyleyene rastlamadım hiç rastlamadım böyle bişeye helal kaynağın kim galatasaray.com falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 erman toroğlunun haberinde koyduğu resimde bile geçmedi gözüküyor. Kaldı ki o top çizgiyi geçmiş olsa, geçmesini geçtim tartışmaya azıcık bile açık olsa o sırada kafayı vuran holosko ve ceza sahasındaki diğer 2 bjk lı hemen itiraz etmezler mi? Geçmedi diye hepsi arkasını döndü yürüdü. Leo Franco yan hakeme bile bakmadı verdi mi golü diye. BJK forması giyip yılda BJK'dan milyonlar kazanan kendi futbolcuları bile gol değil diyor siz gol diye tutturuyorsunuz :) Bir kendinize gelin yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 poopla said: Red said: tüm yorumlar topun çizgiye geçmediğini.penaltının da penaltı oldugunu soyluyor.aksini söyleyene rastlamadım hiç rastlamadım böyle bişeye helal kaynağın kim galatasaray.com falan mı ya her boka atlama arkadaş.haberturk kocaman resim koymuş ligtvden alıntıdır diye.yazarların cogu geçmemiş diyor.maçtan sora tv programlarını izledim gol değil diyorlar demelerini geçtim kendi gözlerimle goruyorum.maçıda izledim.gidin antu da takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bu pozisyona gol dediniz ya başka diyecek lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ligtv.com.tr'de piero cihazının yapmış olduğu ölçüm var. Şuan için eldeki en iyi iki veri piero cihazı ve yan hakemin görüş açısı olduğundan buna gol diye ağlamak ancak bir beşiktaşlı taraftara yakışır. Penaltı için de Erman Toroğlu hariç herkes fikir birliğinde,aynı şekilde Erman hocan da Keita'nın pozisyonu için sarı kart demiş hani toptan kabul ediyorsan onu da yazın... Adam ligtv'den kovulmanın acısıyla dikkat çekmeye çalışıyor farklı yazarak televizyonda da çok yapardı bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 top çizgiyi geçmemiş, tormanın hareket penaltı, keita ya direk kırmızı, barışada 2. sarı kart çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Barışın elle oynaması sarı kart değil. Onun dışında evet. Bir de ufak ayrıntı Nobre'ye ve Arda'ya yapılan birer faul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bende anlamıorm nası sarı kart değil o pozisyon. adam net bi şekilde topu kaptırıcakken eliyle oynuo ve pozisyona girio. neye sarı kart verilcek?? sırf orta sahada diye mi verilemez sarı kart? ozmn baska gun biride orta sahada birini indirir kırmızı verilmez çünkü orta sahada oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 davetiye biraz eski ama anlaşa anlaşa 1 1 bitti işte kasmayın herkez mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ahahahahaha Yıldırım Demirören'in bakışa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mokoko said: bende anlamıorm nası sarı kart değil o pozisyon. adam net bi şekilde topu kaptırıcakken eliyle oynuo ve pozisyona girio. neye sarı kart verilcek?? sırf orta sahada diye mi verilemez sarı kart? ozmn baska gun biride orta sahada birini indirir kırmızı verilmez çünkü orta sahada oldu. Çünkü adam kendi kalesine doğru gidiyor. Orta sahada alelade bir pozisyon yani. Zaten kasıtlı eliyle almasa o pozisyonda el çalınmaz. Her elle müdahale sarı kart diye bi kural yok yani futbolda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bence sarı yemeliydi barış, bir ahmet çakar dedi zaten yememeli diye, hoş bir kaç yorumcuda ibrahim üzülmezin iki sarıdan atılabileceğini de söyledi. sonuçta maç 1-1 bitti, bazıları illa ki yenememenin üzüntüsünü hakeme bağlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Futbol bölümünde herikıvıl çakmaları türüyor. edik:lafım chagy'e değil.Kızma agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mokoko said: ozmn red'e benden bir fail gelsin. ama belli yahu. baya korkmuş bugun kazanıpta tekrar liderliğe oturcağımızdan. baya sinir yapmış adama. asdasdsada alıntılıyasım geldi içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mokokoyu buralarda görmek isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Red said: suBzer0 said: Bütün maç kapanan , 2 top çevirip atak geliştiremeyen , anadolu takımı zihniyetiyle İnönüden 1 puan çıkaran gs yi kutlarız... ahahaha.sora niye ortamı geriyosun.hani fenerbahçe maçlarını gs maçları gibi oturup seyretmesem ve fenerbahçeyi takip etmesem dicemki adam haklı. son maçında manisayı yenemeyen takım..inönüde beşiktaştan 3 yiyen takım galatasarayın aldıgı bir puana laf ediyor. sanırım lider oldugumuz için ve bursa fener maçının çok zor geçeceğinden yaşadıgın strese bağlıyorum Belkide benim yazdığım bu mesaj en masum mesaj buradaki , Gs'nin kapandığını , atak geliştiremediğini söylemişim bunlar yanlış şeyler mi? 1 puan aldığınız için de kutlamışım sonrada.. ne var ki benim mesajımda bu kadar bağırıcak anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 cunku bizde maçı izledik.madem anadolu takımı mantalitesine sahip oynadk.o zaman beşiktaşta büyük kluplugunu gösterip 3 ataydı. süper oynadık ezdik demiyor kimse.tamam beşiktaşın ilk yarı bikaç pozisyonu var.ama beşiktaş topu topu 20dk top oynadı.2. yarı atakları yok. çok fena tek kale oynadık ezdik biçtik sonuç noldu 1-1.bu daha kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 İlk yarı yakalanan pozisyonların 1 tanesi gol olsaydı durum çok daha farklı olabilirdi. Kapanan takıma gol atmak çok zordur helede bu takım galatasaraysa bu iş daha da zorlaşır. Bu tip maçlarda ilk yarıda yakaladığın pozisyonlar gibi kaç tane pozisyon gelebilir ki zaten? he bunları atamadın eve bu senin aptallığındır , zaten ben ezdik biçtik filan demedim , gs kapandı , anadolu takımı gibi oynadı sonuçta haklı olarak beraberlik oldu dedim. ne bu karın ağrısı anlamadım? Galiba çok hararetli tartışmalar geçmiş önceki sayfalarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Red said: cunku bizde maçı izledik.madem anadolu takımı mantalitesine sahip oynadk.o zaman beşiktaşta büyük kluplugunu gösterip 3 ataydı. süper oynadık ezdik demiyor kimse.tamam beşiktaşın ilk yarı bikaç pozisyonu var.ama beşiktaş topu topu 20dk top oynadı.2. yarı atakları yok. çok fena tek kale oynadık ezdik biçtik sonuç noldu 1-1.bu daha kötü bence. vallahi bizde maçı izledik galatasaray'ın gol harici pozisyonu elano'nun şutu başka yok beşiktaş'ında 1 direkten dönen topu bir tartışılan top çizgiyi geçtimi geçmedimi kafa pozisyonu bi de golu var başka da bişi yok ki beşiktaş 50 tane top kesti biri gol oldu galatasaray'sa santraforu olmadığı için önde top tutamadı ve kaleye gidemedi attığı golü de galatasaray'da atarsa bir arda atar o da attı yani 2 takımda da bişi yoktu ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Maçı izlediğine emin misin? Özet görüntüler var ligtv'de bir daha izle istersen... Penaltı pozisyonu falan var çünkü^^ Barışın kafa şutu falan baya baya pozisyon bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 maçı 90 dakika izledim ve yukarıda söylediğim yüzde yüz gol pozisyonudur tamam 1 eksik barış'ın kafasıdır sölemediğim ama diğer dediklerimde gayet doğru beşiktaş o maçta yapabildiği en iyi ve tek şeyi yaptı iyi defans ama galatasaray en yaptığı şey hucumu yapamadı neden santraforsuz başladığı için rijkaard hani şu muthiş td maça beraberlik için başladı zaten bi de bu var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar