Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş- Galatasaray 21.02.2010 @19.00

balon

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

adam söylediği pozisyonlarda hakli biliosun ama dimi ??? at gözlüğünü cıkartmazsan keitanin dirsegini göremezsin zaten...
----
ek okarak gecen haftalarda ibrahim kaş dirsek atıp hakem görmems ama görntulerden ceza gelmişti..Simdi bu keita ceza almazsa.."Tezgahtar" polat işi büyütms demektr.. Gs rezil oynadıgı bi macta puan aldi..Beraberliğe sevinen taraftar "priceless".. hadin iyi geceler

P.S: " içine aldım ki at gözluguyle kolay görün"..gg

nasıl bi kafayla yazılmış lan bu ahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

@MrLevie: Futbol oyun kurallarına göre topun tamamının çizgiyi geçmesi gerekiyor biliyorsun dimi :) hani çoğunun geçmesi yetmiyor :D

Pozisyonlarla ilgili ahkam kesen zeki arkadaşa da bi kural eklemesi daha yapmak gerekiyor,hakemin görüş alanında yer alan pozisyonlar daha sonra tv yayınlarıyla cezalandırılamaz. Yani Hakemin suratına tükürsen ve adam kırmızı kart çıkarmazsa 1 maç bile ceza almazsın.
Yanlış anlama olmasın Keita kırmızı yemeliydi bence de ama görüntülerden ceza gelmez, gelmedi diye şike falan aramayın yani boşuna ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Klasik beşiktaş ağlama töreni yine başlamış...
Bu maçta neyin hakemi yahu?
Tartışmalı diyebileceğiniz pozisyon bile yok,o topun içeride olduğunu hiç zannetmiyorum,Franco neredeyse yerinden oynamadan aldı ki,ayakları bile çizginin çok önünde,o kadar zor pozisyonu görecek hakem yok dünyada..
Keita vurdu evet sarı kart gerekirdi,hadi o hatalı olsun...O pozisyon yüzünden Beşiktaş yenemedi heralde...
12-1 bitermiş,yahu Beşiktaş'ın 2 tane kafa topundan başka ne pozisyonu var 90 dakikada?
Abi bu ülkede insanlar harbi futbol konuşmuyor,her maçtan sonra hakem,zaten hata olmama gibi bir ihtimal mi var,yok orta sahada faulümüzü vermedi,yok sarı kartı vermedi,evet bunlar olsa Beşiktaş 12-1 alırdı maçı..
Yoksa ince ince mi kıydılar yine...
Sosyal ağlarda paylaş

Achtel said:

@MrLevie: Futbol oyun kurallarına göre topun tamamının çizgiyi geçmesi gerekiyor biliyorsun dimi :) hani çoğunun geçmesi yetmiyor :D

Pozisyonlarla ilgili ahkam kesen zeki arkadaşa da bi kural eklemesi daha yapmak gerekiyor,hakemin görüş alanında yer alan pozisyonlar daha sonra tv yayınlarıyla cezalandırılamaz. Yani Hakemin suratına tükürsen ve adam kırmızı kart çıkarmazsa 1 maç bile ceza almazsın.
Yanlış anlama olmasın Keita kırmızı yemeliydi bence de ama görüntülerden ceza gelmez, gelmedi diye şike falan aramayın yani boşuna ^^

cok eski degil abi..ac bak ibrahim kaş yedi daha yeni ya.. hakem görmedi kart cıkmadi sora görüntülerden 2 mac ceza geldi.. aynisi ingilterede de yapıldı..yumruk atan biri icn... bilip bilmeden ahkam kesmeden önce..gugıl
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamam cok güzel trollsunz hepinz komiksinz..orta okullu kızlari tavlarsinz bu espirilerle afferim... ama futbol baslıgı altında ciddi ciddi futbol dısında her poh konusuluyor...hakem söyle böyle demiyorm..o saatte keita atılsa bişey degsr demiorm.. sadece dogrulari yazan insanlara karsı bukar düşük seviyede ve komik olmanz yazik yani.. yoksa neki 1-2 hafta sora untulcak bu macta..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bire bir pozisyonda yanindaki adama omuz koymak isterken geçiriyor,ama durup dururken dirsek koymuyor ki,öncesinde İbrahim çekiyor zaten,faulse öncesi faul daha detaya ineceksen...

ilginc birisin gercekten... sen bana 10.dkda faul yaptn die çift dalsn o zman adam 85 de ok.. hade iyi gecelr eglendirmiosn artk
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Klasik beşiktaş ağlama töreni yine başlamış...
Bu maçta neyin hakemi yahu?
Tartışmalı diyebileceğiniz pozisyon bile yok,o topun içeride olduğunu hiç zannetmiyorum,Franco neredeyse yerinden oynamadan aldı ki,ayakları bile çizginin çok önünde,o kadar zor pozisyonu görecek hakem yok dünyada..
Keita vurdu evet sarı kart gerekirdi,hadi o hatalı olsun...O pozisyon yüzünden Beşiktaş yenemedi heralde...
12-1 bitermiş,yahu Beşiktaş'ın 2 tane kafa topundan başka ne pozisyonu var 90 dakikada?
Abi bu ülkede insanlar harbi futbol konuşmuyor,her maçtan sonra hakem,zaten hata olmama gibi bir ihtimal mi var,yok orta sahada faulümüzü vermedi,yok sarı kartı vermedi,evet bunlar olsa Beşiktaş 12-1 alırdı maçı..
Yoksa ince ince mi kıydılar yine...

ben zaten tariz eylemiştim. ama bir bjk linin iç sesi de olabilir bunlar büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...