Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kasıt varsa verilebilir niye verilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Achtel said: Arkadaşlar ortasahada elle oynamaya sarı kart verilmez yavaş. nerde oynayınca sarı kart verilio? sağ kanatta oynasam verilir mi? elle kendine avantaj sağlamanın cezası sarı karttır. eline çarpsa yada ne bilim hakem faul verdi sanıp eline alsan tamamda barış orda kolunu sokuyo ve topu onune alıo. buna sarı kart vermicekte neye vericek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ahmet Çakar özenle açıkladı kuralı. El çalman için zaten kasıt olması gerekiyor diyor. Sarı kart içinde gol pozisyonuna girmen veya rakibin pozisyonunu kesmen gerekiyor diye. Gayet de mantıklı yani dengesizlik olur. Orta sahadaki pozisyonla golü kesen bir tutulursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Achtel said: Arkadaşlar ortasahada elle oynamaya sarı kart verilmez yavaş. Kasti bir şekilde oyunu durduracak eylemde bulunuyorsan sarı kart verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 iki takımda 9ar kişi kalmalıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 keita yine çirkefe bağlamış. bu adam tahrik edildiğinde ormanda 10 Emre gücünde saldırıyor. zenci siniri var bu adamda diyorum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fazla yaklaşmayın o zaman, da, karambole yedik, ayıp ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 özetleri izledim de ilk yarida besiktasin kontra ataginda neilin finke yaptigi hareket basbaya sari kartlik bi pozisyon. cünkü direkt arkadan müdahale ediyo akabinde besiktas atagini kesiyo. besiktas ilk yari baya iyiymis galatasaraya göre. holoskonun cizgiyi gecti mi gecmedi mi denen kafa topu (gördügüm kadariyla gecmemis, tam cizgide hatta), nobrenin direkten dönen topu vs. galatasaray da 2. yari toparlamis, basa bas bi mücadele olmus gibi sanki 2. yari. ibrahim üzülmez de yavrum keitaya tokadi yapistirmis bildigin. 2 takimin gollerinde de defansin hatasi ve dikkatsizligi var. elano kendine yapilan elestirileri dikkate aliyo galiba ki diger maclara göre cok daha iyi bi oyun cikarmis. bi de galatasarayin barisi israrla oynatmasi, besiktasin da boboyu sonradan almasi trajikomik olmus. son olarak besiktasin golünden sonra inönüdeki atmosfer mükemmel gözüküyodu, orda olasim geldi. oh ne zamandir yorum yabmadiydim. ridvan jr gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 vaniLLe said: ibrahim üzülmez de yavrum keitaya tokadi yapistirmis bildigin. al bu osmanlı tokadı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 al bu da zenci dirseği dediler sonra ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 sinad said: Achtel said: Arkadaşlar ortasahada elle oynamaya sarı kart verilmez yavaş. Kasti bir şekilde oyunu durduracak eylemde bulunuyorsan sarı kart verilir. Oyun için önemli bir pozisyon yoksa sarı kart verilmez. Yine burda kural tartışmasına girmeyelim lütfen sıkıcı yani... Keita'nın yaptığı hareket çok net kırmızı kart gerektiriyor atlamış hakem. Yine İbrahim Toraman'ın yaptığı hareket çok net tartışmasız penaltı. 5. Dakikada Neill'ın yaptığı hareket de sarı kart gerektirir ama ilk dakikalar olduğu için uyarıyla geçilmiş, ilk kez gördüğümüz bişey değil bunu hata olarak saymıyorum açıkçası. Onun dışında Arda'nın sakatlandığı pozisyon net faul'dü ceza sahası ön çizgisine yakın biyerde. Özetlerde yer almıyor görüntü maçı izlemediyseniz görmediniz demektir. Maçın hakkı beraberlikti bana göre Beşiktaş'ın özellikle ilk yarının son 5 dakikasında yoğun bi baskısı vardı onun dışında çok bi hareketlilik yoktu maçta... edit: Bi pozisyonda da Nobre'ye faul vardı es geçilmiş. Dakikasını tam hatırlamıyorum tekrarlarda gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Khelben said: al bu da zenci dirseği dediler sonra ona. tokat baya etkiliydi ama. tam oturmuş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hakem genel olarak rezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Yürüyerek berabere kaldık, Beşiktaş çok zayıf. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fox ta özetleri izledm beşiktaş ezmiş bildiğin. nobre gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ilk yarının son zamanları hariç, beşiktaşın tek başına ağırlığını koyduğu bi süre yoktu maçta o ilk yarının son kısmını saymazsak dengeliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 piero goldü diyor. bence piero bozuk. sdfsdfgsfg * the most failing troll of all year=P* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kim bakıyo ki piero ya hangi kanalda hangi yorumcu demek istedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 del piero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 www.ligtv.com.tr de izledim ben hakan ünsal vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Valla ben gördüğüm açılardan gol değil diye gördüm. Ama baktığımız kamera açıları sağlıklı değildi Piero gol dediyse inanırım yani.Ama hani goldü değildi diye de ağlamam böyle bi pozisyonu hakemin süzmesi imkansız yani. Gol verse gol değildi de demezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 E piero da gol değil demiş ne alaka ? =) http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=68396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Gol falan da değil. Beşiktaş elinden geleni yaptı, Beşiktaş'ın en iyisi bu.Ama olmadı, kendilerinden baya güçlü bir takım vardı karşılarında yapacak birşey yok =] Mighty_THoR said: galatasarayın yeni transferleri hakem triosunu çok beğendim hem ofansda hem defansda çok başarılı oynadılar.Yeri geldi giren topu çıkardılar yeri geldi 3 metre mesafeden ibrahime dirsek attırdılar yeri geldi keitanın ibrahimin suratını dağıtmasını geçiştirdiler yeri geldi galatasaray takımının mucizevi şekilde bütün maç toplam 5 faul yapmasını sağladılar yeri geldi kasti tekme atana sarıyı vermedi yeri geldi kasten elle oynayan adama ikinci sarıyı vermediler. Adnan polatı bu transferleri dolayısıyla kutluyor yıldırım demirörendende böyle kalitesi yerliler beklediğimizi söylemek istiyorum. Bu konudan da bu adamı ayıkladım, çok yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 adam söylediği pozisyonlarda hakli biliosun ama dimi ??? at gözlüğünü cıkartmazsan keitanin dirsegini göremezsin zaten... ---- ek okarak gecen haftalarda ibrahim kaş dirsek atıp hakem görmems ama görntulerden ceza gelmişti..Simdi bu keita ceza almazsa.."Tezgahtar" polat işi büyütms demektr.. Gs rezil oynadıgı bi macta puan aldi..Beraberliğe sevinen taraftar "priceless".. hadin iyi geceler P.S: " içine aldım ki at gözluguyle kolay görün"..gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 at gozluguyle cok rahat tv izlenebilir, hicbisey de kacirilmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar