Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

External GG ;(

Killer

Öne çıkan mesajlar

kafa vurma olayı fena. verdiğim adam denemiş bi kaç yöntem olmamış. ya yurtdışına göndericez firmaya ya da taksimde netbook veri kurtarma mı tam anlamadım öyle biyer varmış 400$dolara falan yapıyolarmış ki onlar bile harddiskin aynısını bulamaz yurtdışına yollarlar dedi. istanbulda başka yer var mı bilmiyorum araştırcam.adam da yurtdışıyla görüşcek.nerden baksan yine giderse bile 2 hafta sonra falan anca alabilicem.neyse zaman önemli değil bilgiler elime gelse yeter.250$ falan vermeye razıyım yani.istanbuldaki yerden daha hesaplı olur dedi yurtdışı.bi ümit bekliyorum bakalım.

elesso aferin kastın buldun (Y)
Sosyal ağlarda paylaş

SEAGATE in Allah belasını versin daha başka birşey demiyorum. Lan durduğu yerde harddisk bozulurmu arkadaş? Gece Hdd ye dosyalar attım pc yi kapadım, sabah *çıkırt* diye bir ses geliyor hdd çalışmaya başladığında diski aktif ederken 5saniyede bir hdd dönüyor o ses çıkıyordu o sese uyandım şimdide aynı. seagate in 2. hdd si bu offfffff
Sosyal ağlarda paylaş

ben önemli dosyaları nete uplayacam, en sağlıklısı o galiba.
dvd^ye yazsam dvd okumuyor, sd karta yazsam kart bozuluyor, external'a koysam patlıyor, pc'nin içinde tutsam virüs mirüs bişiler olcağı tutuyor veriler gidiyor.

evet evet en sağlıklısı nete upload etmek.

benimde lacie gitti aynı bu şekilde, o düşmemşiti gerçi kendi kendine bozuldu, aynı seninki gibi tak tuk sesler geliyor içinden ama mesela 2-3gün açık bırakınca bi anda çalışabiliyor, sonra kapatıp açınca yine tak tuklar başliyor tabii...
Sosyal ağlarda paylaş

Fotolarımı alsam yeter bana yani. Kafa atma olayı değil, daha önce onuda yaşadım çünkü. Kendi 2000mA lık adaptörü ile dediğim olay oluyor, kuzenin 1000mA adaptörü ile çalışır gibi oluyor ön taraftaki ışıklar hızlı hızlı yanıp sönüyor. Lanet olsun kısacası Seagate e
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu konuyu gördüm de tırstım

1 tb external almayı planlıyorum, western digital olucak sanırım

şunlardan, slim olan tiplerden değil, pahalı onlar

şimdi, düşmeme garantisi verebiliyorum kendime, sabit kalacak zaten, ki, olmazsa dükkanda bi stand yapıcam, bayaa iyi koruma olucak

da, durduk yere bozulur mu

durduk yere bozulursa garanti karşılar mı yenisini birde

benim olayım verilerden çok parada ahaha, çok fakirim bu aralar çünkü, verilerimi kaybedebilirim ama paramı asla şu durumda

zaten fazla büyük olmayan bi resim klasörüm, yine fazla büyük olmayan bi müzik klasörüm var, ve bunlar laptop'da da, masaüstü pc'de de var. Kaybolmaz yani, en fazla externalle giden verim indirdiğim filmler oyunlar olur, önemi yok, da, olay durduk yere uçup gitmemesi

Sosyal ağlarda paylaş

Aynı evde kaldığım kuzeninde WD element hdd ye sahip haricisi vardı. O da durduk yere gitmişti. Bende elektrik sorunu var gibi görünüyor ama onun hdd yi pc görüyordu fakat tıkladığı anda donuyordu, formatta atılmıyordu aynı şekilde. Yani ne olacağı belli olmuyor. Fakat yine de siz siz olun WD nin vazgeçmeyin.

Yukarıdakilere cevap olarak. Önce teşekkür edeirm. Disk kendi kendine bozulursa yenisini karşılamak zorundalar. Seagate e yinede lanet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

hanşi böyle hayati öneme sahip olan ve bir daha bulamayacağım dosyalar (kişisel fotoğrflarım, çalışmlarım) giderse yerine yenisini koyamayacğaımdan 5 farklı yerde muhafaa ediyorum :) biri harici hdd diğer 3 ü evdeki bilgisayarlar bir de benim hatunun bilgisayarı.. hani aynı anda 5i birden bozulur cozurdarsa "allahın takdiri" der sorguklamam bile "neden böyle oldu" demem..

imkansız gibi lan

bu arada çok çok önemli ve albümleyeceğim (bildiği eski tip albüm.. böyle kocaman kitaplıkda duran hani unutmuşsundur fln) fottoğrafları bastırtıp albümlere kaldırıyoruz

yazıların bir kısmının çıktısı alınmıl durumda e çizimler zaten tartıldığı için oprjinalleri duruyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

WD mybook 1gb yere düştü bugün 1 metreden biraz az bir mesafeden, hafif de şekerli kahve döküldü üzerine ama içerisinen girdi mi girmedi mi bilmiyoruz.

şu anda external çalışıyor, bilgisayarda da usb'den bir şeyin bağlandığı gözüküyor ama ne olduğu falan gözükmemekte.

çözüm falan var mı ki acaba
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...