padawan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 2.66 4 gb ram NVIDIA GeForce 9400M + 9600M GT with 256MB özelliklerine sahip mac book prom var denemek için bir kaç oyun kurdum performansını bildiğiniz sürünüyor. sims 3, cod modern warfare 1 falan anlamış değilim. neden böyle ? youtubede video araştırdım adamlar takır takır benden kötü sistemlerde oynuyor.bilgisayarda bi problem olabilir mi? ama 3d programlarında falan çok iyi performans alıyorum. benchmark yaptırttım o da yüksek çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Güç yönetimi ve performans ayarlarında göstergen son kademede olmalı. Yoksa 9600 GT ye geçmiyor laptop. Oyunlar universal binary olmazsa (ki mw 1 ub) yavaş çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 macte linuxta oyun oynamak için kasmaya gerek yok çok oyuncuysanız ps xbox alın az oyuncuysanız windowsla takılın. kulağı tersten tutmaya çalışmayın dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bi macbooklarda oyun oynamaya çalışmakla ilgili, bi de "az oyuncuysanız windowsla takılın" diye iki tane faillik mesaj var bu topicte. macbookta oyun mu oynanır ya, apple mac sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 niye oynanmasin bone? oyun varsa oynanir iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 apple macte kaç oyun var da açıp oynayacaksın. ayrıca oyun oynamak için o kadar fiyat verilceğine gidip pc almak mantıklı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 adam oyun oynamak için mac almamış ki. mac almış, oyunu da deniym demiş. o özelliklerle gayet güzel oyun oynanır. bootcamp ile xp kurarsan çok daha yüksek performans alırsın bence, mac os'ta da oynanır fakat emülasyon vs. var sanırım yavaşlatıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 niye oynanmasin ya, oyunu varsa oynanir. ayrica bootcamp ile windows da da windows oyunu oynar yani atla deve bi mevzu degil. ayrica oyun icin mac alinmis diye bi druum da yok, adamin mac i var, oynamak istiyor. problemi varmis onunla ilgili danisiyor, macbook aldim mantikli mi diye sormamis ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar