Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LPG güvenilir


Valeron

Öne çıkan mesajlar

forumda LPG'li araç kullananlar var yanılmıyosam,araştırdığımda LPG'yle ilgili olumsuz pek bişi okumadım ama ister istemez insan rahatsızda oluyo. Nedir bu LPG'nin güvenilirliği ? Yok benzin sacından daha kalın yapılıyo falan anlamında değil,mesela google'a yazdığmda motorda patlama diye bişeyler okudum yok araç gitmiomuş hava filtresi bilmem ne olmuş falan filan.

arabaların teknik özelliklerinden çok anlamam istiyorum ki az yaksın,mazda3'ler var 24-25 liraya 2006 model 50-60 binde otomatik arabalar,alıp 1-2 lirayada atiker yada brc lpg taktırim diyorum ama sorunum olur mu sıkıntım olur mu ?

kullanan bilenler bi a ydınlatsın be nolur ya :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neticesinde atiker'in yada brc'nin sanayide yetkili yerleri var hani oralarda yaptırıcam başka nerelerde olabilir ki ?

bide bişi daha soriym şu başlık altında,2000 model arabada yok motoru düştü yok bozuldu patladı olur mu daha 70 bin KM'de otomatik araba,arada stop ediyo niye onuda anlamadım gerçi de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben kendi başıma gelen örneklerle anlatmaya çalışayım.


Golf u kullanıyorken 2 sebepten ötürü motor devamlı stop ediyordu.

1.si hava filtresi tıkanmıştı.

2.si arabanın beyni arızalanmıştı sarı araba amblemi çıkıp motor stop ediyordu.

Saydıgın firmalar tv de reklamları dönen firmalar. Bunlar haricinde profesyonel bir şekilde bunu uygulayabilecek başka şirketlerde vardır diye düşünüyorum. Hepsinden bir fiyat alıp kullacakları malzemeler, yöntemler ve garanti süreleri gibi kıstasları değerlendirip karşılaştırma yapmanda yarar var. Bugune bugun range roverlar cayenne ler gibi envai çeşitte araba lpg uygulanmakta bundan ötürü uygulanmalı mı uygulanmamalı dan ziyade dedigim gibi en kaliteli şekilde yaptırmak önemli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istepne mi ne varya onun oraya koyduklarında belli olmuyomuş heralde,dolayısyla kapalıya girebilirim heralde. ya giremesemde çok problem olmaz benim için,benzinciye gitmekte dert değil ama işte herhangi bi patlama,yanma,bozulma vs vs tarzı sorun teşkil edicek bişeyler var mı ? bu arada istanbulda bu işi güvenilir,güzel yapan neresi var ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşçilik ve LPG kitinin kalitesi çok önemli. Bi tanıdığımda 2002 model Alfa Romeo 156 var 87bin km de araba bundan onceki sahibi AG diye bi marka LPG kiti taktırmış. LPG kiti yuzunden çıkmayan sorun kalmadı arabanın bi tarafını duzeltiyolar başka tarafı bozuluyo fln.
Ama baska bi arkadasımdada 97 model 150bin kmde Opel Vectra var Zavolli marka LPG var bu gune kadar LPG ile ilgili herhangi bir problem çıkmadı. 170binkm de Honda Civic'te Landirenzo marka tüp var ondada hiç bi sorun çıkmadı şuana kadar.
Internetten araştır, forumlardan fln şikayetlere sorunlara bak hangisi aklına yatarsa onu taktır ama benim tavsiye edecegim marka landirenzo. 2 yıl, işçilik ve montajdan kaynaklanabilecek sorunlar için garantide veriyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

BRC ile sorun yaşamadım ben. Taktırmadan önce Avrupa'daki Audi uygulamalarına bakmıştım ve BRC ağırlıklı uygulama görünce onu tercih ettim. Benim gaz deposu da stepnenin yerinde, görünmüyor ama artık bagaj zeminini kaldırıp altını da kontrol ediyor insanlar. Ben tedbir olsun diye stepneyi bagajda taşıyorum.

Ben Dudullu- Kadosan Sanayi Sitesinde yetkili bayisine taktırmıştım. Şükür sorun yok daha.

Her koşulda araca montaj yapılırken başında durmanı tavsiye ederim. Ben adamlara çok dırdır edip durdum.

Saygılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:


Ben Dudullu- Kadosan Sanayi Sitesinde yetkili bayisine taktırmıştım. Şükür sorun yok daha.



Kadosan'a bir defa gittim, o da geceydi ve yol çalışması falan vardı (gece çalışan yoktu tabi) ama özetle dünyanın bittiği yer gibi bir izlenim vermişti :).

Dudullu'nun ötesi ya dahası var mı :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...