Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 forumda LPG'li araç kullananlar var yanılmıyosam,araştırdığımda LPG'yle ilgili olumsuz pek bişi okumadım ama ister istemez insan rahatsızda oluyo. Nedir bu LPG'nin güvenilirliği ? Yok benzin sacından daha kalın yapılıyo falan anlamında değil,mesela google'a yazdığmda motorda patlama diye bişeyler okudum yok araç gitmiomuş hava filtresi bilmem ne olmuş falan filan. arabaların teknik özelliklerinden çok anlamam istiyorum ki az yaksın,mazda3'ler var 24-25 liraya 2006 model 50-60 binde otomatik arabalar,alıp 1-2 lirayada atiker yada brc lpg taktırim diyorum ama sorunum olur mu sıkıntım olur mu ? kullanan bilenler bi a ydınlatsın be nolur ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 lpgnin dezavantajlı olduğu dönem geride kaldı. teknoloji gelişince pek çok eksiği giderildi haliyle. şu an gayet tercih edilebilir. tabii performans açısından benzinle yarıştırmak doğru olmaz diye biliyorum ama kötü de değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi zaten performansla çok alakam yok kendi aracımdada gördüğüm max 140 dır hız,kalkışı malkışı zaten problem değil araba normal gidiyosa çok çılgınlar gibi azmasına gerek yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 lpg den ziyade bunu araca uygulayan firma önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 neticesinde atiker'in yada brc'nin sanayide yetkili yerleri var hani oralarda yaptırıcam başka nerelerde olabilir ki ? bide bişi daha soriym şu başlık altında,2000 model arabada yok motoru düştü yok bozuldu patladı olur mu daha 70 bin KM'de otomatik araba,arada stop ediyo niye onuda anlamadım gerçi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 şimdi ben kendi başıma gelen örneklerle anlatmaya çalışayım. Golf u kullanıyorken 2 sebepten ötürü motor devamlı stop ediyordu. 1.si hava filtresi tıkanmıştı. 2.si arabanın beyni arızalanmıştı sarı araba amblemi çıkıp motor stop ediyordu. Saydıgın firmalar tv de reklamları dönen firmalar. Bunlar haricinde profesyonel bir şekilde bunu uygulayabilecek başka şirketlerde vardır diye düşünüyorum. Hepsinden bir fiyat alıp kullacakları malzemeler, yöntemler ve garanti süreleri gibi kıstasları değerlendirip karşılaştırma yapmanda yarar var. Bugune bugun range roverlar cayenne ler gibi envai çeşitte araba lpg uygulanmakta bundan ötürü uygulanmalı mı uygulanmamalı dan ziyade dedigim gibi en kaliteli şekilde yaptırmak önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 anlattığın şekildeyse lpgye geçmelisin derim. eğer iyi bir yerde yaptırırsan hiç bir sorun yaşatmaz. eski araba yeni araba farketmez yani gönül rahatlığıyla taktırabilirsin. bir sorun olacaksa adamlar söyler zaten sana. ama hiç sanmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 güvenilir yalnız önce arabanın bütün sorunlarını hallet ondan sonra taktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 İşçilik önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 işçilik önemli ama benim anladığım bişeyler diil bunlar malzemesiydi,nasıl taktığıydı. dolayısyla kime götürsem nasl yaparsa yapsın anlamıcam ben var mı sizin önereceğiniz yerler istanbul anadolu yakasında peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Selam, Ben aracıma BRC taktırmıştım, 3 sene oldu. Sorun yaşamadım ama 35~40 litrelik gaz deposu yüzünden habire benzinciye gitmek gıcık ediyor. Ayrıca kapalı otoparka alınamamk...grrr! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 istepne mi ne varya onun oraya koyduklarında belli olmuyomuş heralde,dolayısyla kapalıya girebilirim heralde. ya giremesemde çok problem olmaz benim için,benzinciye gitmekte dert değil ama işte herhangi bi patlama,yanma,bozulma vs vs tarzı sorun teşkil edicek bişeyler var mı ? bu arada istanbulda bu işi güvenilir,güzel yapan neresi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 İşçilik ve LPG kitinin kalitesi çok önemli. Bi tanıdığımda 2002 model Alfa Romeo 156 var 87bin km de araba bundan onceki sahibi AG diye bi marka LPG kiti taktırmış. LPG kiti yuzunden çıkmayan sorun kalmadı arabanın bi tarafını duzeltiyolar başka tarafı bozuluyo fln. Ama baska bi arkadasımdada 97 model 150bin kmde Opel Vectra var Zavolli marka LPG var bu gune kadar LPG ile ilgili herhangi bir problem çıkmadı. 170binkm de Honda Civic'te Landirenzo marka tüp var ondada hiç bi sorun çıkmadı şuana kadar. Internetten araştır, forumlardan fln şikayetlere sorunlara bak hangisi aklına yatarsa onu taktır ama benim tavsiye edecegim marka landirenzo. 2 yıl, işçilik ve montajdan kaynaklanabilecek sorunlar için garantide veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu zavolliyide çok duyuyorum,atiker brc falan nasıldır acaba ? buarada ben araştırdığımda hiç bi şekilde sonuç göremiyorum doğru dürüst belki ben bulamıyorum. şu zavolliye bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu zavolliyi okudumda bir sürü sorunlu insan çıkmış,atikerde,brc de hiç okumadım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 brc nin parçaları daha kaliteli gibi birşey okumuştum bir de pipolu sistem varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 şu şikayetvar'ı okudum şimdi vala 5-6 sayfa atiker şikayetleri yzamışlar daha 1 sayfa bile olmayanda brc şikayetleri var. valla brc daha bi hoş gibi duruyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 birde hollandalı ünlü bi firma yeni bi sistem geliştirmiş. direk enjeksiyon diye. böyle motorun kendi yakıt enjektörleri falan kullanılıyomuş. ne zaman gelecek o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Selam, BRC ile sorun yaşamadım ben. Taktırmadan önce Avrupa'daki Audi uygulamalarına bakmıştım ve BRC ağırlıklı uygulama görünce onu tercih ettim. Benim gaz deposu da stepnenin yerinde, görünmüyor ama artık bagaj zeminini kaldırıp altını da kontrol ediyor insanlar. Ben tedbir olsun diye stepneyi bagajda taşıyorum. Ben Dudullu- Kadosan Sanayi Sitesinde yetkili bayisine taktırmıştım. Şükür sorun yok daha. Her koşulda araca montaj yapılırken başında durmanı tavsiye ederim. Ben adamlara çok dırdır edip durdum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi ben anlamam ki dırdır ediyim :d hani dururum başında ama anladığım bi iş diil,ümraniye de galiba görmüştm bende sanayide,bide bostancı sanayide görmüştüm brc yetkili servis.maliyeti ne acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 benim de asil merak ettigim 1e1 mi degi$iyor yaktigin yakit? yani 1 litre benzin = 1 litre gaz mi? bir de km'de yaktiginiz yakit neydi ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi bildiğim kadarıyla yakıtın yakımı değişmio pek ama otogaz daha ucuz olduğu için yarıyarıya gidyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 paramecium said: Ben Dudullu- Kadosan Sanayi Sitesinde yetkili bayisine taktırmıştım. Şükür sorun yok daha. Kadosan'a bir defa gittim, o da geceydi ve yol çalışması falan vardı (gece çalışan yoktu tabi) ama özetle dünyanın bittiği yer gibi bir izlenim vermişti :). Dudullu'nun ötesi ya dahası var mı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Esh said: benim de asil merak ettigim 1e1 mi degi$iyor yaktigin yakit? yani 1 litre benzin = 1 litre gaz mi? bir de km'de yaktiginiz yakit neydi ne oldu? yakit akiskanligi, uygulamada kayiplar falan derken 1:1 i biraz geciyor, gaz biraz daha fazla tuketiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Selam, 1:1.10~1.15 oranı var yaklaşık. Ben 1.800TL'e uygulatmıştım BRC'i. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar