_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kaede yine saçma bi harita açtı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 oyundada yazdım bizim takımı savasmaya ikna edemedim diyorum 6 battering ram im var sag tıklasam giricem ama saga baskı yapki askerler biraz dagılsın, yok. sehirde fortify anca =) neyse quixef i cok ezdik agır yendik gg. bi de catapult lu samurai li cikartma cok huzunluydu. bi de great wall olan yere cok tatsız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 lan ben napiyim axedice dalabilir orada benim en hizli ünitem ile gelmem bile kaç turn sürüyordu oyunun basinda neyse iyi olan kazandı yani ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sen oyunda mıydın ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 benide alın artık oyunlara yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Lan utanmadan Quixef i ezdik çok ağır yendik demiş bir de Allahın yetosu, pillage atıcam derken kaç tane ünite kaybettin belli değil, yanlış yerlerden geçirirken kaç tane kaybettin belli değil. Ben üçünüzle aynı adada başlamışım takımım diğer adada, hala şunu diyebilmek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 _ILuVaTaR_ said: sen oyunda mıydın ya sdf said: BAWW GREAT LIBRARY Mİ ÇALDILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Dünkü oyun güzeldi gençler. Atar mıyız bi tane daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ahah pillage a kaybettigim 2 unite var ikisini de bilerek yaptım ikisini de kacırabilirdim onun yerine production ve happiness ını calmayı tercih ettim.2 turn de bastıgım horse archer ı dert etcek halim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yarım saate falan kuruyoruz oyunu geç kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-NkLqWF0bNE abi ne fenaymış oyun oynamaya engel resmen koy usta rakıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Doğulu medeniyet alıyorum ben, sırf bu müzikler için :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ahahahah harika ya. Geçende ömer faruk tekbilek koydum ben de. Oyunun müzikleri için sanırım tek kelime var MÜ-KEM-MEL. Ki duyduğum en iyi mehter marşı yorumu yine civ5te. Bu arada gençler dün elektrik kesintisi yüzünden erken kaçmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Zaten az kişiyiz, bi ara devam ederiz o oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bu ara kaçırıyorum hep, çeviri işi var gecem gündüz oldu kusura bakmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben varım sanki bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 download yapıyorum oyunu öğrenip laciverte boyayacağım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 2 gündür günde 20 saat falan oynuyorum yine civ krizi tuttu, gece kartacalarla oynarken annemin ilahi mi dinliyor bu çocuk diye gelişi iyiydi buradan multi atan herkeste steamworks goty mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Evet. Gods&Kings xpac ve GotY var. Hatta wonders of the ancient worldle kore de olursa en güzel oluyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 goty de gods and kings dışında tüm dlc ler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kore ve ancient wonders yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bir kampanya vardı internette ucuza GOTY veriyordu.satın aldım hiç durmadan ama civ 5 goty yazmıyor libraryde normal civ 5 yazıyor.gerçi 35 olan oyun sayım 66 ya çıkmış sanırım sorun yok goty bu. peki gods and kings i tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 gods and kings olmadan 10 saat oynamamıstım gods and kingsle beraber 120 saat falan oynadım. gods and kings iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 oha en op civi parayla mı satıyo şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 abi ai çok salak ya tek başıma oynarken hiç ordu yapmadan victory progress kasıyorum gold ile, başlarda arada ufak ufak gold yediriyorum salaklara dalmıyorlar, 200 300 turn geçtikten sonra bakıyo bu oyunu kazanıcak 2** puan aşağımdaki mal gelip dalıyor ardından onun 250 puanlı gerzek ekürisi. bu aptallar shit tier gemilerle pikemenlerle gelirken kenarda birikmiş gold ile son teknoloji unitleri basıp ya yer yüzünden siliyorum adamları ya da işime gelen resource u varsa o şehrini alıp bırakıyorum savaşta öyle. ai bir sefer dalıp sopayı yerse daha da gelmiyor, barış falan da yapmıyorum öyle kalıyor zhehe kingte oluyor bunlar bu arada, ai resmen savaşmayı bilmiyor. deity'de de çok farklı olduğunu sanmıyorum savaş zekasının (öyle mi acep) ancak ai'ye baştan avans verip onlara yetişmek için illa savaşmak zorunda olmak gibi bir durum var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar