_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bi sonraki oyun barışçıl başlamicam ama, haritanın neresinde olursan ol güvende değilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 savaştınızda noldu yurttta sulh cihanda sulh ramses birinci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Saat 8 gibi toplanalım yeniden. Ben bide duş alıcam falan gecikirsem bi 5-10 dakka bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 20. turnde savaş çıkmasa ben spaceshipi atmıştım zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ben quix in evini bulcam sonunda herif her oyun beni trolluyo bi de her oyun yanımda cıkıyo. yeter la yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 montezuma mi? dota gibi izleyebilsek keske bunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 beyler oyun olacak mı bugün başka? geleyim yer varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bende gelirdim belki de 3 saat medieval age'e gelip yeni oyuna başlıyorsunuz bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Toplanıyoruz Steam : axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 oyunu sonuna kadar oynamanın bi anlamı yok bence ya, bi süre sonra kimin kazanacağı falan belli oluyor zaten. sim city oynamak daha sıkıcı 5 saat boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 biz toplandık daha gelecek varsa haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Hadi hadi Civ5'e 1 2 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bir gün herkes GERÇEK İSLAM BU dinine geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 arap sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 axedice geçen oyun dersini almamış yine yaptı aynı şeyi, bu sefer masum screwy'i de yanına çekti olan ona oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Bi dahaki oyunda paso scout basıp tüm workerlarını settlerlarını çalıcam. İNTİKAM YEMİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 maoriyi çok yanlış oynadım ya nese sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bugun hep multide kaybettigini kabul etmenin diger oyunculara zara vermedn nasil yapilabilcegini dusundum bence oyunlara boyle bi madde yaratilabilirse kaybedenler ciktikca sona kalan kazanmis olur. ne bileyim tum binalarini silip ai ya birakmak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 var mı oynamayı dusunen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yol yorgunuyum ama daily aldıktan sonraki duruma göre gelebilirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Niye bitti bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bitmedi de hafta içi zorluyo haftasonu zaten oturdukmu 4 saat sürüyo en az, hafta sonuna sakla kendini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bitmez kolay kolay en kötü ben + axedice civ6 çıkana kadar oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 oynarım ben de oynamasına da her oyun 6-7 saat sürünce başka bi şeye vakit kalmıyo, her gün atmak zor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Bitmez de hafta içi evet yalan oluyor biraz. Pazar gece oynadık pazartesi zombi gibiydim falan eheu eve geldim 9da uyuyakaldım. Elim kaşınıyor şu anda iluvatarın setlerlarını workerlarını scoutlarla kapasım geliyor. Eminim quix de screwynin 2 poplu şehirlerini tarumar etmek istiyordur sdf. Atarız haftasonu mutlu mesut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar